- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 133
- 35
Birkaç yıl önce kalbimden ameliyat oldum. Aniden ortaya çıkan bir sorun sebebiyle. Şikayetlenmedim hiç üzülmedim de. Yalnız son zamanlarda iyi hissetmiyorum kendimi. Hiçbir sorun çıkmıyor kontrollerde ama...Korkuyorum hayal bile kurmaktan, en küçük üzüntüde kalbim sancıyor. İnsanların davranışları, hayatın getirdikleri, o kadar hassasım ki. İçime ata ata daha kötü oluyorum. Birinin beni hiç üzmeyeceğine inanmıyorum. Bu yüzden kimseye şans veremiyorum. Çünkü tüm sevinçlerimin yarım kalmasından korkuyorum. Bebeği olan arkadaşlarımı görüyorum, televizyonsa minik bebekleri görüyorum. Bir Bebek sahibi olmaktan bile korkarım onu bir gün yapayalnız bırakma korkusundan. Halbuki ne çok seviyorum çocukları. Kalbim birinin beni hiç üzmeyeceğine güvenip sorumlulukları taşımama, bir çocuk dünyaya getirip onun büyüdüğünü görmeme izin verir mi? Hiç umudum yok... İnsanlar zaten çok garip, düşünceleri başa gelen hastalık kusur demek çoğu için. Halbuki birkaç yıl önce benim de hiçbir sorunum yoktu. Hayal kuramıyorum artık. Çünkü sürekli kalbimin hassaslığının farkındayım. Hüzünleniyorum sadece, yine şükür halime. Herkesin başına bir şeyler geliyor dünyada. Sizin herhangi bir sağlık sorununuz var mı? Benim durumumda olan var mı? Allah herkese uzun sağlıklı bir ömür versin.