aşagı yukarı aynı sayılırız ölçu olrak.ben 21 yasındayım we hala aynı kılodayım:) ve hala kılo almaya calısıyorum.. olmuyo olmuyo olmuyo! bızdekı sans mı desem genetık mı desem mıymıntılığımızdan mı desem bılmıyorum ama umarım cozum buluruz.
olgun görünebilmek için başka şeyler yapıyorum. Kıyafetlerimi buna göre seçiyorum. Biri gelip benimle konusmasa 13-14 yaşında oldugumu sanır . Bu çok sinir bozucu bir durum. Gerçekten takıntı oldu artık . 4-5 kilocuk daha istiyorum ama istediğim yere gitmiyor işte. keklik06 keşke neden böyle oldugumuzu anlayabilsem .
42kilo o boya göre normal değildir
ama valla ben kilo alamıyorum diyenlere inanmıyorum
eminim azacık yiyosundur
sakın çok yiyorum filan deme eminim sana öyle geliyodur
bi insanın çok yiyip de kilo almaması imkansız bişi
yani kıssadan hisse yemek ye
şurda zayflığımdan dolayı edindiğim takıntıları yazsam sayfalar sürer.neden böyle olduğunu bilmiyorum tek bildiğim şey hiç bi zaman bunu başaramıycam sanırım.kalınlaşmam
imkansız gibi geliyo.kendimi bu şekilde de kabul edemiyorum off offf......tartıda bi 50yi görsem ölsem de gam yemem o derece
biz spor yaparak kilo verdigimiz gibi siz de spor yaparak kilo alacaksiniz baska yolu yok
hem vucudun durusu degisiyor duzgunlesiyor kas yapisi gelistikce, tabi agirlik kaldirmaktan bahsetmiyorum yanlis anlasilmasin
inanmalısın çok sık acıkırım ve tıkabasa yerim. gece kalkıp da yerim. Nereye gidiyor onca şey bilmiyorum ki çevrem de söylüyor bunu bana. Beni tanıyan kimse yemek ye biraz demiyor . Koşuşturmacalı bir hayatım var ama herkesinki kadar. Aşırı bir çabam yok. Sanırım doktor yardımı almam uygun olacak
valla doktora git bi dahiliyeye görün
tiroid hormonlarına baktır, hipertiroidi olabilir.
sinirlilik, ishal, sıcak olması, terleme vs gibi sıkıntıların var mı?
adetlerin düzenli mi
bende kilo almak isteyenlerdenim.üstelik doğum yaptım amayine bir gram kilo yok. hamile kaldığımkilonunda altına indim.etrafımdakiler emzirme döneminde kilo alırsın dediler ama ne mümkün kızım14 aylık ve ben tığ gibiyim, bende bacaklarım ve yüzüm kilo alsın istiyorum. o kadar şey denedim ki olmuyor olmyor. ne duydysam yaptım yok yok yok. ben ne zaman kilo alcam yaaaaaa. kızımda çok zayıf.onada yemek yedirmek okadar zor ki. offffffffff kuzumda,anneside ve burdaki arkadaşlarda kilolara kavuşsaaaaaaakkk. bir dirhem et lütfennnnnnnnbizide bullllll
kesinlikle spor yaparak kilo alman lazım senin.
aaaahh nerelere gidiym beeennn öleyim ben o zamaann
canım ben 167 boyunda 43 kilodayım.bu boya bu kilo düşünebiliyo musun!!!berbat ötesi yani.senin ölçülerinde bile değilim.kat kat giyinerek o ölçülere ancak gelebiliyorum.
boyuna göre normal geldi bana.gencecik çıtı pıtı bişeysindir sen.dert etme bu kadar.
senden daha vahim durumda olanlar var inan:'((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?