Cok zayıfsın pek zayıfsın

Boyun kaç ki bende zayıfları kıskanırım söylerim hatta kıskandığımı:))

Senin başına gelende kıskançlık bence moral bozmak çabası bunlar. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hippom takmayın kafanıza benim bir arkadaşımın ablası da ben bekarken kendi memeleriyle kiyaslardi benimkileri :D kendisi 95 cup giyerken ben daha 80 cup bile giyemiyordum. :deli:
Bendee çok kıskandım.. bazı insanların vizyonu o kadar.. ben bi keresinde 20 kilo vermiştim beni gören bi akraba ayy hippo kilo almışsın dedi.. o da beni ne zmn görse öyle der..

Bazen böyle sözlerde başka alt metinler olabiliyor.Bu yolla başka birşey hissettirmek istiyor olabilir(olmaya da bilir)

Ben evlenip doğum yaptıktan sonra bekar halimden daha zayıftım.Çevremdeki herkes de bilirdi spor ve diyetle uğraştığımı.Balık etliydim aslında kilolu da sayılmazdım.Kayınvalidemden pek hoşlanmayan eltisi beni görünce”sana ne olmuş böyle ,çökmüşsün, kötüleşmişsin..”saçmaladı..Dedim ki hep zayıflamak istiyordum halimden çok memnunum.
Söylemek istediği şey aslında “mutsuz musun?”
Kayınvalidemden yakınmamı bekledi,laf açtı,”biraz değişik bi kadın” vs gibi cümlelerle yem attı.Bende ona laf yok dedim şakayla..
İyice dellendi.
Hissedersiniz zaten art niyeti.Belki de ortak hir konunuz olmadığından sırf laf olsun diye konuşuyordur canınızı sıkmaya değmez.

Son düzenleme:
Bu kisi ablamin kayinvalidesi
Ayda yilda bir goruyorum zaten
Ama artık sinirime dokunuyo
Ben 44-45 kilodan bu sene icerisinde 53 e ciktim.
Evet cok zayiftim ama kilo alamiyodum
Bu kadin beni her gördüğünde ama istisnasiz her gordugunde 'hala aynisin pek zayifsin cok zayifsin ayni duruyosun' derdi
Kadinla tek sohbetim bu. Pardon monologum. Cunku cevap vermiyodum gulup geciyodum. Halbuki moralim alt ust oluyodu
Ve ben kilo aldim. Beni goren herkes yanaklarin nasil şişmiş falan oluyo.
Dun bu kadini gordum yine bana ne dese begenirsiniz. ' sen napiyon plaa hala ayni duruyon cok zayifsin'
Ufak capta bi şok gecirdim tabi yine. Dedim ayni mi bir suru kilo aldim...kilo mu aldin aynisin dedi yine.

Gercekten tepem atti. Yani bisey de diyemiyosun ki. Kotu niyet yok belki ama ben artik acayip sinir oluyorum. Annemle gozgoze geldik o esnada. Cunku hep sey diyodum kilo aldiktan sonra bu kadın beni gorse ne der acaba diodum. Kadin ayni seyi soyledi saka gibi
Ay boyle insaari nasil tolere ediyosunuz. Bi kez daha bunu soylese cuk diye oturtcak bisi soylemek istiyorum ama onun seviyesine uygun

Bana sürekli böyle söyleyen biri vardı ayda yılda bir görürdüm ve ayni sizdeki gibi her gördüğünde ayy sende çok zayifsin derdi. En sonunda ben zayıf değilim siz sismansiniz ya o yüzden size öyle geliyor dedim kadın böyle kaldı :KK57::KK53: söylemek istemezdim böyle birseyi ama kendisi fazlasıyla kaşındı nedense artık kadını göremiyorum :KK48:

Bizde de bir komşu vardı her defasında “aman ne zayıfsın , böyle kadın mı olur “ diyip duruyordu . Tabi en son tepem attı. Dünyanın hakaretini ettim .ağlayarak gitti :KK53:

Kilo alıpta napcam herkes ben gibi fit olamaz “ diyemiyor musunz?

Özgüvenli olun

offff aynı durumdayız bıktım artık
49 kiloyum suan almaya basladım ama hala ayyy ne zayıfsın diyenler var
sanane ulan sanane
ben senin koca k...na laf ediyor muyum

bi gün tutamicam kendimi ya

Surekli dis gorunusten bahsedenler... ayggh kendiyle ilgilense sana bunu solemez her seferinde

Hep duyduğum laflar. Gurur duyuyorum zayıf olmaktan, çatlayın da patlayın hııh :63: demiyorum tabi :KK30: "ben halimden memnunum" diyorum genelde. Ama kafaya koydum, bigün diycem :KK70:

Ben hem kisayim hem zayifim. Baya baya minyonum yani. Yasitim biri bana "yaa sen ne kadar da kucuksun" demisti. Ben de "sen de ne kadar kocamansin" demistim. Normalde demem ama boyle acir tarzda zavalliymisim gibi soyleyince dayanamadim tabii. Insanlara bazen hadlerini bildirmek gerekiyor. O kadinin yasi buyuk oldugundan bu kadar sert olunmaz ama en azindan "teyze sen de baska konu bulamiyorsun galiba" gibi birseyle savusturmak gerekiyor.

Canım kime ne senin kilondan. Bana da diyorlar 52 kiloyum boyum 1.59. Ben zayıf değilim sizin kilonuz fazla de bir daha diyor mu bak

5 aylık hamileyim, daha 60lardayim komsumuz bana "yuh şişko" dedi yemin ederim gözlerim öyle bi döndü ki o sırada onu bıçaklayabilirdim. Nasıl sakin kaldım hiç bilmiyorum. Allah bunları ıslah etsin yemin ederim deliriyorum. Sana ne ya sana ne dimi zayifmisim sismanmisim sana ne???
Boşver yoksa katil oluruz canım.

Kendisi büyük ihtimal şişmancadır tabii kendisiyle kıyasladığında zayıfsın. Aslında bu kadar zayıflamak isteyen kadınlaırn olduğu ortamda övgü sayılır bence.

Bu kadin beni her gördüğünde ama istisnasiz her gordugunde 'hala aynisin pek zayifsin cok zayifsin ayni duruyosun' derdi
Kadinla tek sohbetim bu. Pardon monologum. Cunku cevap vermiyodum gulup geciyodum. Halbuki moralim alt ust oluyodu
Dun bu kadini gordum yine bana ne dese begenirsiniz. ' sen napiyon plaa hala ayni duruyon cok zayifsin'
Ufak capta bi şok gecirdim tabi yine. Dedim ayni mi bir suru kilo aldim...kilo mu aldin aynisin dedi yine.

Gercekten tepem atti. Yani bisey de diyemiyosun ki. Kotu niyet yok belki ama ben artik acayip sinir oluyorum. Annemle gozgoze geldik o esnada. Cunku hep sey diyodum kilo aldiktan sonra bu kadın beni gorse ne der acaba diodum. Kadin ayni seyi soyledi saka gibi
Ay boyle insaari nasil tolere ediyosunuz. Bi kez daha bunu soylese cuk diye oturtcak bisi soylemek istiyorum ama onun seviyesine uygun
Nasilsa sizin yasiniza gelince alacagim sizin gibi olacagim siz gencken de mi kiloluydunuz deyin. Senelerdir cok sismansin deyip beni aglatana kadar laf sokan insanlara cevap vermedim. Hicbir ise de yaramadi kimseye yaranamadim. Siz cevap verin.

Kendinizi nasil beğeniyorsan öyle ol milleti boşver onlar hep konuşur

Kilon çok iyi keşke benimde öyle bi kilom olsa

aman takma, bi ara modaydi nineler hep ay cok zayifsin derlerdi... demek kadin o cagda kalmis.

Back
X