Çok zengin bir adam mi ? Acil!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım fakesinizdir. Ama değilseniz pes. 5 yıllık ciddi dediğiniz ilişki biteli 4 gün olmuş, siz size teklifte bulunan insan müsveddesinin teklifte bulunma şekline aldırmadan kafam kalbim karışık diyebiliyorsunuz. Pes.
Ben çok kırıldim para icin beni birakan insanla 5 yilimi gecirdigim icin cok üzgünüm...Bana karşı teklifte bulunan kişide masum değil gücünü parasını ön plana atıyor yoksa yakisiklida değil,tatlı dilli sadece.Sadece bu zamana kadar düzgün yaşadimda ne oldu diyorum bilmiyorum farklı düşünüyorum

Bizim yorumunuzun ne etkisi olacak ki? Eğer evlenecekseniz gün bitince o adamla aynı yatağa girecek olan sizsiniz.olmaz desek belki aklınız kalacak, olur tabi bak dalgana desek belki bu sefer de mideniz kaldıramayacak? Yani özetle olumlu ya da olumsuz sonuçlarını yaşayacak olan sizsiniz 🤷🏻‍♀️

Bizim yorumunuzun ne etkisi olacak ki? Eğer evlenecekseniz gün bitince o adamla aynı yatağa girecek olan sizsiniz.olmaz desek belki aklınız kalacak, olur tabi bak dalgana desek belki bu sefer de mideniz kaldıramayacak? Yani özetle olumlu ya da olumsuz sonuçlarını yaşayacak olan sizsiniz 🤷🏻‍♀️
Haklisiniz boşverin o zaman artık bir yorum ıstemiyorum teşekkürler

Ben çok kırıldim para icin beni birakan insanla 5 yilimi gecirdigim icin cok üzgünüm...Bana karşı teklifte bulunan kişide masum değil gücünü parasını ön plana atıyor yoksa yakisiklida değil,tatlı dilli sadece.Sadece bu zamana kadar düzgün yaşadimda ne oldu diyorum bilmiyorum farklı düşünüyorum

Hımmm, para için bırakılmış olmanıza kırıldınız ama para için biriyle birlikte olabilirsiniz? Bu zamana kadar düzgün yaşadım noldu, artık yoluma bakarım diyorsunuz.

Nişanlınız sizden kurtulmuş, ne diyelim.

Ayrıca para için bırakıldığınızı düşünmüyorum, muhtemelen siz borsa işini saplantı haline getirip kendinizi kaptırdığınız için nişanlınızın sizi defaten uyarmasına rağmen kaale almadığınızdan nişanlınıza tak etti de bu yüzden bırakıldınız, burda mağdur edebiyatı yapıyorsunuz.

Bende borsada 1 yıldır işlem yapıyorum ve iktisat mezunuyum...bence siz düzgün cevaplar vermeyecekseniz yazmayın
Fake fake konu aç 4 günde maaşallah metres olacağın bı kurt bul, baska masal var mı büyük anne lütfen lütfen!!!
Yazdığın gibi bı adamın anca metresi olursun!!! Bunu da öğren çok fake hanım!!!
Senin okuduğun okul bizi zerre ilgilendirmiyor yalan dolan açtığın konuya yorum yazıyoruz.
Sen şimdi hangi kağıdı aldığını yaz.
Ben sana daha guzel cevaplar yazıcam.

Kalabalık ve güvenli bir ortamda buluş derim ben karantina bittikten hayat normale döndükten sonra. Ama bak heryer kapalı gel benim eve derse gitme tabi ki. Yoksa tanışmak görüşmekte sıkıntı yok. Eğer derdi cinsellik ise zaten belli eder sen de tavrını koyarsın. Cinsellik harici arkadaşlık sevgililik yapabilirsin onu iyice tanıyana kadar.
Ha bana sorarsan 3 gün de kimseye güvenilmez. Ama senin kafanı karıştırdığı için diyorum. Aklındakini yap ama bari kendini kullandırtmadan.

Zenginler salak değil. Ev ve araba çoğu insanın ömürlük çalışmayla sahip olduğu şeyler. Vermez.

Hanımlar merhaba...Daha önceden biliyorsunuz 5 yıllık bir ilişkim vardı aileler tanışmıştı üstüme çok düşen biriydi ancak 4 gün önce benden ayrıldı ayrılma sebebi borsada kaybettiğim bir para.Borsada işlem yapmamı istemiyordu.onu dinlemedigim için ayrıldı.Paradan dolayı ayrılmasına çok üzüldüm pişman olup geri gönlümü alMaya çalışacağını biliyorum ama içimde bir şeyler kırıldı..tam bu evrede benden 12 yaş büyük biriyle şans eseri tanıştım ve bu durumumu anlattım o da zamanında borsadan dolayı bu tarz bisey yaşamış kendini benim gençliğime benzetti ve aşırı yakın davranmaya başladı.Senden bir beklentim yok gel bana arkadaş sevgili ol yeter diyor bu zamana kadar ask icin birlikte oldun ne oldu biraz da sen hayatini yaşa,istedigini yap iş ogreteyim falan bir sürü sey dedi.Normalde para icin boyle erkeklerle olan kadinlari cok elestirirdim ama bilmiyorum bana tavri ilgisi cok asiri fazla oldu.Ayrica bu adam gerçekten çok zengin ve kendi alanında ünlü biri.Yanlis kararlar verme hayatını degistirebilirim diyor..eğer sevgili olmayı kabul edersem direk ev araba ne istersem istemesem bile vermeyi teKlif ediyor.Sevgili olmayı kabul etmezsemde gel yanımda dur biseyler öğrenmeye bak hayatının fırsatı bu diyor....Kafam kalbim çok karışık nasıl bu durumun içindeyim bilmiyorum.Sizden yorum bekliyorum lütfen kırıcı olmayın yardımcı olun başka bir düşünceye ihtiyacım var
Yanlış anlamayın ama eski sevgilinizi daha fazla kazanma hırsıyla kaybetmişsiniz. Yani parayı baya seviyorsunuz anlaşılan. İnsanların öncelikleri farklı kimi aşka aşıktır kimi paraya kimi merhamete kimi güvene yani önceliklere göre beraberliklerini yaşarlar. Sizin önceliğiniz paraysa o zaman paralı biriyle olmalısınız. Kötü manada söylemiyorum. Ancak o zaman mutlu olursunuz.

Hanımlar merhaba...Daha önceden biliyorsunuz 5 yıllık bir ilişkim vardı aileler tanışmıştı üstüme çok düşen biriydi ancak 4 gün önce benden ayrıldı ayrılma sebebi borsada kaybettiğim bir para.Borsada işlem yapmamı istemiyordu.onu dinlemedigim için ayrıldı.Paradan dolayı ayrılmasına çok üzüldüm pişman olup geri gönlümü alMaya çalışacağını biliyorum ama içimde bir şeyler kırıldı..tam bu evrede benden 12 yaş büyük biriyle şans eseri tanıştım ve bu durumumu anlattım o da zamanında borsadan dolayı bu tarz bisey yaşamış kendini benim gençliğime benzetti ve aşırı yakın davranmaya başladı.Senden bir beklentim yok gel bana arkadaş sevgili ol yeter diyor bu zamana kadar ask icin birlikte oldun ne oldu biraz da sen hayatini yaşa,istedigini yap iş ogreteyim falan bir sürü sey dedi.Normalde para icin boyle erkeklerle olan kadinlari cok elestirirdim ama bilmiyorum bana tavri ilgisi cok asiri fazla oldu.Ayrica bu adam gerçekten çok zengin ve kendi alanında ünlü biri.Yanlis kararlar verme hayatını degistirebilirim diyor..eğer sevgili olmayı kabul edersem direk ev araba ne istersem istemesem bile vermeyi teKlif ediyor.Sevgili olmayı kabul etmezsemde gel yanımda dur biseyler öğrenmeye bak hayatının fırsatı bu diyor....Kafam kalbim çok karışık nasıl bu durumun içindeyim bilmiyorum.Sizden yorum bekliyorum lütfen kırıcı olmayın yardımcı olun başka bir düşünceye ihtiyacım var
Böyle konular okuyunca aklıma bu şarkı geliyor. Karşılığı ağır olabilir senden isteyeceklerinin. Dikkat et. (Haftaya kalmaz zenginim anne)

Yüz yüze görüşmedim yüz yüze görüşmeyi istiyor ama ben bundan emin değilim

Bacim nasil bir umut dunyasindasin yav??
Adamla yuz yuze gelmedin ?? Simdiden ev araba lafina inanmissin sghshaj

Para icin beni terk etti diye sevgiline kiziyorsun para icin bir adamla beraber olmak istiyorsun tum bu dediklerin kurgu da olsa sen esya misin? Surekli parasal bi deger uzerinden iliskilerini yurutuyorsun?

Sevgiline kizip diger adamin dedigini dusunuyorsan sevgiline kizmaman gerekiyor

Detayları şimdi okudum biraz adam ünlü bir is adami, instagram üzerinden tanıştınız ve sizi saf ve masum bulduğu için birliktelik tekflif ediyor doğru mu anlamışım? Ünlü derken misal adını verseniz hepimizin taniyacagi kadar ünlü mü mesala?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X