Çok zor aileden uzak yapamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliyim, ailemle aynı şehirdeyim; istanbuldayım. Annemin evini camımdan görüyorum, az ötemde az tepede. Arabayla en iyi ihtimal 1 saate gidiyorum. Eşim her gün iş çıkışı en iyi ihtimalle 2 saate eve gelebiliyor. Kısacası 2,5 saat demek bizim ‘ay hadi bi çıkıp gezelim’ dediğimizde gözden çıkardığımız ortalama zaman maalesef. yani bir istanbullu olarak 2,5 saatlik mesafe hem de akan trafikte hiç de uzak değil bence :) yeni bir hayat, yeni bir düzen olduğundan öyle geliyordur. Bence alışırsınız ❤️

Kızlar eşimle 3 aylık evliyiz tayinimiz çıktı aileme 2.5 saatlik mesafede ama bn Yinede çok üzgünüm alışamadım özlüyorum geri dönmeyi bile düşündüm bugün tüm gün ağladım ilk iş günümdü yeni ev yeni şehir yeni iş yeni hayat nolur bana akıl verin :KK43:((( sürekli ağlıyorum
Haftasonları bile gidilip gelinecek mesafe.. Sıkma canını. Burda çoğumuz ailemize uzağız

Ailemle aramda net 10 saat var yani nerdeyse sizinkinin 5 katı..ilk evlendigimde zorlanmadim mi zorlandim cok agladim tayin isteyip gidelim dedim hatta annemi goruntulu arardim hep gozlerim şiş oldugu icin artik annem açmak istemezdi telefonu bir de ona aglardim..hatta birgun otogari aradim memleketime bilet sordum en yakin saate esime haber vermeden gidecek
tim dusunun bosanmayacaktim tabiki ama gidecektim baya uzun bi tatile yani..simdi 3 sene olacak nerdeyse oyle guluyorum ki o hallerime esim tayin isteyelim dese gitmem artik o kadar soyleyeyim :spor:

3400 km uzakliktayim annemden ben ne yapayim mecbur yasiyoruz bizde özlüyoruz yasimiz kac olirsa olsun bazen bizimde cocuklugunuz tutuyo annem basini oksasin dizine uzanim istiyorum ama olmuyor mlsf izin gelsede gitsem diye her sene safak sayiyorum 2bucuk saatlik nesafe olsa heralde her hafta sonu yada titillerde ilk gidecegim yer annemin babamin kapisi olurdu :(

Bende bu kadar bağımlılığı anlayamayanlardanım. Keşke evlenip eşinizi de mutsuz etmeseydiniz. Kaç yaşında iş güç sahibi yuva kurmuş bir insanın ailem de ailem diye çocuk gibi ağlaması bana şımarıklık gibi geliyor. Bugün bir konu vardı çocuk yetiştirme ile alakalı. Helikopter ebevynlerin çocuklarının gelecekteki hali sanki.

Kızlar eşimle 3 aylık evliyiz tayinimiz çıktı aileme 2.5 saatlik mesafede ama bn Yinede çok üzgünüm alışamadım özlüyorum geri dönmeyi bile düşündüm bugün tüm gün ağladım ilk iş günümdü yeni ev yeni şehir yeni iş yeni hayat nolur bana akıl verin :KK43:((( sürekli ağlıyorum
900 km, 11 yıl ve yalnız diyorum.
Fazla histerik davraniyorsunuz bence

Benim 600km, çok zorluklar çektim. Kendim ettim kendim çekiyorum. Eşimden yana sıkıntım yok gibi bir şey çok şükür o yüzden sırf uzak diye bırakıp gitmeyi düşünmedim. Alıştım mi, hayır. Alışmaya çalışıyorum... 15 ay oldu. 1 tane bile yakınım yok, kv ile dip dibeyim bi de onu çekiyorum.

Aldırırız belki ama ev yaptırdık burda gidersek istanbula kiraya gidicez maddi olarak daha kötü olucaz

Canım bu devirde el almak dizmek o kadar zor ki sende çalışıyorsun bunu çok iyi bilirsin. Biraz kendini zorla alışmaya çalış . Ailenin yanında olmak çok güzel herkes ister ama şartlar bazen buna o elverişli olmuyor. Hani yurtdışı olur yada cok cok uzak olur haklısın derim de 2 -3 saaatlik mesafe cok yakın sayılır istediğin zaman gidersin. Arada anneni çağır o gelir gider alışırsın elbet.

Canım bu devirde el almak dizmek o kadar zor ki sende çalışıyorsun bunu çok iyi bilirsin. Biraz kendini zorla alışmaya çalış . Ailenin yanında olmak çok güzel herkes ister ama şartlar bazen buna o elverişli olmuyor. Hani yurtdışı olur yada cok cok uzak olur haklısın derim de 2 -3 saaatlik mesafe cok yakın sayılır istediğin zaman gidersin. Arada anneni çağır o gelir gider alışırsın elbet.
Alışmaya çalışcam ama korkuyorum alışamam diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X