mecburen böle oldu, memleketinde işe girdi çalışıyo, ayrı şehirlerdeyiz diye ayrılamazdım...Yılda 2 kere gördüğün elini tutmadığın, yüzüne bakmadığın doğru dürüst birşey paylaşmadığın biriyle beraberlik nasıl oluyor, bilemedim.
tabiki değişebilir haklısınız, ama hayal dünyasında mı yaşıyorum şu an için, onu görmek istiyorum, bu nedenle bunu sordum...Düşük de olsa olasılık var güç olan.
Ama olasılıklarında olma ihtimali vardır herzaman.
4-5 yıl uzun bir süre.Hakkınızda hayırlısı.Belki o zamana kadar sizin düşünceleriniz değişir kimbilir.
benden yana bi sorun olmaz heralde, sabırlıyımdır, kolay kolay sıkılmam, ya da meseleleri uzatmam, tavır yapmam aklımdaki her şeyi konuşurum, ama bi erkek için bu kadar kolay olur mu, orasını bilemiyorum...1 yıllık bir süreç ya da askerlik gibi mecburi bir görev olsa anlarım..
Ancak 4 ya da 5 yıl sürede 1 ya da 2 kez görüşmek..:çok üzgünüm:
Çok zor,çoook..
Umarım başarırsınız ama ben yapamam biliyorum..
Sıkılırım,soğurum,pireyi deve yaparım,hem kendimi hem onu üzerim..mafoldumben
Böyle dalgalı ilişkiyi yaşamak yerine bitiririm..
benden yana bi sorun olmaz heralde, sabırlıyımdır, kolay kolay sıkılmam, ya da meseleleri uzatmam, tavır yapmam aklımdaki her şeyi konuşurum, ama bi erkek için bu kadar kolay olur mu, orasını bilemiyorum...
tabiki değişebilir haklısınız, ama hayal dünyasında mı yaşıyorum şu an için, onu görmek istiyorum, bu nedenle bunu sordum...
benden yana bi sorun olmaz heralde, sabırlıyımdır, kolay kolay sıkılmam, ya da meseleleri uzatmam, tavır yapmam aklımdaki her şeyi konuşurum, ama bi erkek için bu kadar kolay olur mu, orasını bilemiyorum...
aslında onun sorun ettiği şey mesafeler deil, nası desem sen okulunu bitrdikten sonra seni bana vermezler ve de sen bu kadar zaman sonunda değişirsin diye düşünüyor, bu arada yanlış anlama olmasın, kesinlikle okumamı istiyor, okulunu bitir kendini kurtar, beni deil hayatını düşün der hep...Hayal dünyasında değil aşk dünyasında yaşıyorsunuz şuanda..
Sizden yana sorun olmayacağı ,ondan yana da olmayacağı anlamına gelmez.
Belki o da sizin gibi sorun yapmayacak hiçbirşeyi,belki de tam tersi.
Şimdi pat diye hadi eyvallah demek olmaz zaten.Bekleyip görmek şart.
Önünüzde kocamaan 4-5 sene var.Bakalım zaman neyi gösterecek sizin için.
Allah tamamına erdirsin inşallah, böle örnekleri görünce daha da bi mutlu oluyorum...Siz istedikten sonra yürür..
En büyük örnek benim kardeşimle nişanlısı..
Aynı şehirdeler ama görüşemiyorlar ki nişanlılar.Nişandan öncede okurken haftada bir görüşürlerdi.
HErkese inat(o herkes biz oluyoruz)4 yıl çıktılar okul bitiminede nişan takıldı.3 yıldırda nişanlılar.
İki taraf istedikten sonra zor diye bişe yok..
gerçekten okul benim için problem deil, o da gurur duyuyor benimle ama işte ailen ne der konusuna takıldı biraz...okul konusunda bence çok dert etmeyin.. sevdikten sonra yada eşin kendini seninle birlikte geliştirdikten sonra hiç sorun olmaz.bende üniversite mezunuyum eşim lise mezunu ama aramızda asla bu söz konusu olmadı...uzaklık konusuna gelince işiniz çok zor yani tlf internet vs. de konuşmak ile yan yana vakit geçirmek farklı şeyler...bir iki saat zaten nasılsın iyimisinlerle geçer..siz bilirsiniz seviyorsanızda vazgeçmek kolay değil...onu iyi tanımaya çalışın..iyi düşünüp karar verin..
Allah tamamına erdirsin inşallah, böle örnekleri görünce daha da bi mutlu oluyorum...
aslında onun sorun ettiği şey mesafeler deil, nası desem sen okulunu bitrdikten sonra seni bana vermezler ve de sen bu kadar zaman sonunda değişirsin diye düşünüyor, bu arada yanlış anlama olmasın, kesinlikle okumamı istiyor, okulunu bitir kendini kurtar, beni deil hayatını düşün der hep...
gelin hanımı&damat beyi (cinsiyet belirtmediğiniz için böle yazıyorum:)) pek sevmiyoruz heralde:)Biz olamıyoruz ama
Çok istedik bekledik ayrılırlar diye..Ayrılmadılar.akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?