Çok zor ama imkansız değil...

kızlar şöle bi sorunum var; uzun süredir beraber olduğum bi erkek arkadaşım var, ilerde evlenmeyi düşünüyoruz amma ve lakin ayrı şehirlerdeyiz, 8 aydır görmedik birbirimizi, kendisi lise mezunu, ben üniversitede öğrenciyim ve bitirdiğim zaman ondan daha fazla kazanabilirim, ya da daha itibarlı olabilirim; bundan dolayı ailemin beni ona vermiceğini düşünüyor ve de okulu bitirince değişeceğimi düşünüyor... benim okulum onun işi derken en iyi ihtimalle 4-5 yıl sonra evlenebilicez, bu şekilde yürütebilir miyiz, birbirimizi yılda 1-2 kez görerek, o da bikaç saatliğine diye düşünüyor, yalan yok ben de çok düşündüm bunları ama onu çok seviyorum ve bunları aşabileceğimizi düşünüyorum, o da beni seviyor o yüzden ayrılmak da istemiyor...

velhasılı kelam sizce çok mu iyimserim yoksa iki insan birbirini sevdikten sonra her türlü engeli aşabilir diyebilir misiniz?
ne zamandır berabersiniz :3:
lise mezunu demişsiniz. ne mezunu olduğu bir yerde önemli değil ama iyi bir kariyeri olmazsa evlenince çok sorun çıkar diye düşünüyorum gamyoncuiremsu
8 ay demişsiniz bu az bir süre değil aslında
bu sevgi devam eder mi hususunda 8 ay önceki düşüncelerinizle şimdiki düşünceleriniz arasında fark var mı, yoksa daha yeni mi bunları düşünmeye başladınız
bir de bu 8 ay sevginize neler kattı, neler aldı

ne zamandır berabersiniz :3:
lise mezunu demişsiniz. ne mezunu olduğu bir yerde önemli değil ama iyi bir kariyeri olmazsa evlenince çok sorun çıkar diye düşünüyorum gamyoncuiremsu
8 ay demişsiniz bu az bir süre değil aslında
bu sevgi devam eder mi hususunda 8 ay önceki düşüncelerinizle şimdiki düşünceleriniz arasında fark var mı, yoksa daha yeni mi bunları düşünmeye başladınız
bir de bu 8 ay sevginize neler kattı, neler aldı
1,5 seneden fazla oluyor... kendisi ticaretle uraşıyor, yani kariyer yapabileceği bi iş deil... 8 aydan bu yana daha çok bağlandım ben, problemimiz olmadı mı, çok fazla oldu, yer yer araya soğukluk girdi ama hallettik, ayrılık lafını hiç etmedik bile, senden vazgeçmem diyodu hatta... bunları düşünmeye ne zaman başladık dersek bunlar hep aklımızdaydı zaten, evlenmeyi düşünmeye başladığımızdan beri...

olabilir de olmayabilir de..
en azından denemeye değer
eğer yapamazsanız ve o zaman biterse bu ilişki, kafanda soru işareti kalmaz
denedik,çaba gösterdik ama olmadı dersiniz
ama şimdiden olmaz diye karamsarlığa düşülürse ilişki zaten yıpranır
zamana bırakın
bir de sevgili olduğunuz ilk günden beri mi ayrı şehirlerdesiniz? bu da önemli bence
ayrı şehirlerde olunca güven sorunu ortaya çıkabiliyo
mesela biz de sevgilimle şu an ayrı şehirlerdeyiz, ama bunun öncesinde 5 yıllık yaşanmışlıklarımız var, bu da ilişkimizdeki güveni sağlamlaştırıyo

O zamana kadar kim öle, kim kala demişler

Zor bir ihtimal uzaklık ilişkileri çok fazla yorar ama sen bunlara şuan pek takılma,

inşallah mutlu olursun

siz uni bitiriyor olabilirsiniz ama ileride ondan daha fazla para kazanacaginizin
garantisini vermez size kimse
ticaret yapar akillidir sizin kazandiginizin 20 mislini kazanir bellimi olur
uzaklik olsada sabirla asilabilinir hersey diye düsünüyorum

Back
X