Hic boyle bi sorunla konu acacagim aklima gelmezdi. 1 yasinda bir oglum var. Beni hic sevmiyo. Nerden anladin derseniz ya benim yanimda o kadar huysuz ve aksi ki basedemiyorum. Surekli agresif, bagirip cagiriyo. Her yeri dagitiyo. Babasinda, anneannesinde, babaannesinde falan hic oyle degil. Ayrica benim kucagimdayken kim isterse istesin hemen atlayip gidiyo ona. Ben istedigimde hic bana gelmiyo. Uyuturken, yemek yedirirken, altini degistirirken hep sorun cikariyo bende. Ayni seyleri babasi yapinca hic sorun yok, bakici yapinca hic sorun yok. Diger akrabalarimiz yapinca hic sorun yok. Ya anlamiyorum ben mi bi yerde hata yaptim. Suan elim ayagim titriyo. 2 saattir uyutmaya calisiyorum. O kadar cok uykusu var ki gozleri kayip gidiyo, yine de uyumuyo israrla. Ve o kadar cok agliyo ki.. İster istemez sinirden bagiriyorum da artik. Lutfen biseyler soyleyin. Oglum neden boyle olmus olabilir? Yasayan ya da birinde goren var mi boyle bisey? Nasil davranmaliyim? Oglum her gecen gun uzaklasiyo sanki benden