• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok zor durumdayım lütfen yardım edin :(((

ay ben kıyafet almıyorum artık yaza kadar kilo vermeye çalışacağım yeni kıyafet almıyorum, 4 5 kilo versem iyi olur kış geldi göbek çıktı benim :1: sen hangi okulda-bölümdeydin canım? ben marmara iktisattayım :18: sünger 1-2 güne kadar gelir artık bu da istediğim gibi olmazsa fondöten işini bırakacağım off bıktım sinir oldum :41:

du du du yaaa marmara iktisat mıııııı bahçelievler mii yoksaaaa :53::53::53::53::53:

iktisat canım evet hatta bak anlaman için fuat ercan diyim parola olsun :D :D çok ilginç ya bu kadar hoş sohbet biri vardı da ben neden tanımadımmm :52::52:

fuat ercan evet oyy fuat korkuyordum ondan hep ilginç sorular soruyor :1::1: ya ben pek girmiyordum derslere, bazı derslere giriyorum artık zorlandığım, o yüzden çok kişi tanımıyorum 1 2 yakın arkadaşım vardı o kadar aaa çok ilginç yaa :)) hani aynı okulda olsak neyse de, aynı sınıftan çıktık pess :53::1::1:

fuat ercan evet oyy fuat korkuyordum ondan hep ilginç sorular soruyor :1::1: ya ben pek girmiyordum derslere, bazı derslere giriyorum artık zorlandığım, o yüzden çok kişi tanımıyorum 1 2 yakın arkadaşım vardı o kadar aaa çok ilginç yaa :)) hani aynı okulda olsak neyse de, aynı sınıftan çıktık pess :53::1::1:

çok şaşkınım canımm, resmen heycan yaptım:53: :))))) kadere o kadar inanırım ki, beni bir kez daha sasırtmadı.. nerden nereye.. :)

çok şaşkınım canımm, resmen heycan yaptım:53: :))))) kadere o kadar inanırım ki, beni bir kez daha sasırtmadı.. nerden nereye.. :)

ben de şok oldum çok ilginç koca forumda sınıf arkadaşına denk gel hiç bilmeden :53: :)) kimlerdensin bakayım sen? nisan doğumlu olabilir misin?

mesajım gelmio ki canım :(((( gönderemedim :(((( wauuuw senin adın ne yada başharfin falan tanıyormuyum ben seni :D

benim msjım geldi mi?? doğru mu bildim adını vs? :) niye msjın gelmedi ki.. benimki geldi mi attım sana msj??

seninki geldi canım, doğru evet :D ama ben daha yeniyim sanırım ondan :( 95 mesaj atmak gerekio falan yazdı :( feysbukumda ekli isen ordan devam edelim bari :D:56

seninki geldi canım, doğru evet :D ama ben daha yeniyim sanırım ondan :( 95 mesaj atmak gerekio falan yazdı :( feysbukumda ekli isen ordan devam edelim bari :D:56

ama beni tanıyınca şaşırabilirsin bayaa :) ben çok şaşırdım çünkü aslında seninle bir kaç kez konuştuk, hatta sevgilinden de sınav bilgisi almıştım sağolsun vermişti, hatırladın mı :))

haha tamam canım ya :))))) msn kullanıomusun ordan konuşsak bu garip raslantıyı daha açık sekilde olur hem :))))

Back
X