• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım..

Yav he he. Hic bir kadin kendisine tecavuz eden adama asik falan olmaz. Kimi kandiriyosun? Bize yalan borcun mu vardi da asik olarak evlendim diyosun ask olmadan evlendim deseydin toplanip dovcektik sanki. Git kendi zekana istedigin kadar hakaret et ama bizimkine edemezsin. Hala konuyu tam bilmeyip sana uzulenler var ben o kisilere uzuluyorum. Tecavuz gibi bi konuyu kullanmayin arkadas baska kullanacak konu mu bulamadin

Yav he he. Hic bir kadin kendisine tecavuz eden adama asik falan olmaz. Kimi kandiriyosun? Bize yalan borcun mu vardi da asik olarak evlendim diyosun ask olmadan evlendim deseydin toplanip dovcektik sanki. Git kendi zekana istedigin kadar hakaret et ama bizimkine edemezsin. Hala konuyu tam bilmeyip sana uzulenler var ben o kisilere uzuluyorum. Tecavuz gibi bi konuyu kullanmayin arkadas baska kullanacak konu mu bulamadin
Sen zekanı bu konuda harcama o zaman.

insan tecavüzcüye aşık olur mu? hadi oldu çocuk yapar mı? ya çocuğun olsaydı ve ona da tecavüz etseydi? adam seri tecavüzcü çünkü ve kurbanlardan biri de sensin, deği mi?
ayrıca severek evlendim, aşkımdan ölerek evlendim demişsin hep, hiç sonradan sevdim dememişsin, tecavüz esnasında mı aşık oldun?

stockholm sendromu yaşamışsın belli ki...

Bilmeyenler için, örnek verelim:

"Bu sendrom ilk olarak psikiyatr Bejerot tarafından tanımlanmıştır. İsmini ise 1973 yılında İsveç'in başkenti olan Stockholm'de gerçekleşen bir olaydan almıştır. Olay şu şekildedir. Bir banka soygunu esnasında 6 gün kadar rehin alınan bankada görevli olan bir bayanın soygunu gerçekleştiren kişiye karşı duygusal yönden bağlanması ile ortaya çıkmıştır. Serbest bırakıldığı esnada nişanlısı olan kişiden ayrılarak kendisini rehin alan bireyin hapisten çıkmasını bekler ve o kişi ile evlenir. Bu sendromla ilgili yaşanan bir diğer olay da şudur.: Stockholm'de bir bankayı soymaya çalışan hırsızlar 4 tane banka görevlisini 6 gün kadar rehin aldılar. Fakat hırsızlar banka görevlilerine iyi davrandılar ve aradaki ilişki olumlu bir biçimde ilerledi. Rehineler polislerin bankayı basacağını fark ederek hırsızları uyarmışlardır. Hatta soyguncuların aleyhine ifade de vermediler. Aralarında para toplayıp savunma ücretini karşıladılar. Olay Soyguncular bankadan para çalamadılar fakat bazı kişilerin kalbini çaldılar şeklinde bir manşetle sonuçlandı. Yine Patty Hearst isimli zengin bir kişi bir grup bayan terörist tarafından kaçırıldıktan 2 ay kadar sonra aynı grupla soygun yaparken yakalanmıştır."

Doğru da olabilir, olmaya da bilir. Ama bilimde örnekleri var.

Yoo harcayacagim her yere senin fake oldugunu yazacagim. Insanlari aptal yerine koyamazsin. Bariz fakesin sen. Mune Mune bakar misin bu konulara hala burada konu neden aciyor anlamiyorum.
Neden acamayım buna sen mi karar vereceksin istediğin yere söyle mine abla biliyor fakemiyim gerçek miyim

stockholm sendromu yaşamışsın belli ki...

Bilmeyenler için, örnek verelim:

"Bu sendrom ilk olarak psikiyatr Bejerot tarafından tanımlanmıştır. İsmini ise 1973 yılında İsveç'in başkenti olan Stockholm'de gerçekleşen bir olaydan almıştır. Olay şu şekildedir. Bir banka soygunu esnasında 6 gün kadar rehin alınan bankada görevli olan bir bayanın soygunu gerçekleştiren kişiye karşı duygusal yönden bağlanması ile ortaya çıkmıştır. Serbest bırakıldığı esnada nişanlısı olan kişiden ayrılarak kendisini rehin alan bireyin hapisten çıkmasını bekler ve o kişi ile evlenir. Bu sendromla ilgili yaşanan bir diğer olay da şudur.: Stockholm'de bir bankayı soymaya çalışan hırsızlar 4 tane banka görevlisini 6 gün kadar rehin aldılar. Fakat hırsızlar banka görevlilerine iyi davrandılar ve aradaki ilişki olumlu bir biçimde ilerledi. Rehineler polislerin bankayı basacağını fark ederek hırsızları uyarmışlardır. Hatta soyguncuların aleyhine ifade de vermediler. Aralarında para toplayıp savunma ücretini karşıladılar. Olay Soyguncular bankadan para çalamadılar fakat bazı kişilerin kalbini çaldılar şeklinde bir manşetle sonuçlandı. Yine Patty Hearst isimli zengin bir kişi bir grup bayan terörist tarafından kaçırıldıktan 2 ay kadar sonra aynı grupla soygun yaparken yakalanmıştır."

Doğru da olabilir, olmaya da bilir. Ama bilimde örnekleri var.
Ağır şeyler yaşıyorum ama ne yaşıyorum bilmiyorum.

Sen gerçek olabilirsin konuların çelişkili bu durumda kimse normal yorum yapamıyor kim hangisine inanacağını şaşırdı

tüp bebeğe gelince eşim için değil ben kendim her zaman çocuk istiyordum zaten yuvam kurtulsun diye değil, kendi canımdan bi parca istiyordum hep..

yahu bu ne mantıksız yaklaşım. git sperm bankasından hamile kal daha iyi. elin tecavüzcüsünden çocuk yapacağına.

Yasadiklarin dogru olabilir bu yüzdende agressivlesiyorsun ama inan burdaki insanlarin hicbiri senin kötülünü istemez neden istesin?
Sana yorum yapanlari nerdeyse elinden gelse döveceksin biraz sakin ol.
Böyle hicbirseyi halledemezsin.

toprak bir sakin ol.
sen şimdi ailenle niye küstün 4 sene ?
eşinle evlenmeni istemediler sen ısrar ettin diye mi? yoksa evlendikten 1 ay sonra boşanmak istedin kabul etmediler diye mi?
ben hatırlıyorum bir konunda dedin ki çok sevdim ama babam istemedi bu adam için mi 4 sene ailemle küsmüşüm .
sonra geçen dedin ki ben evlenirken zaten boşanırım diye evlendim 1 ay sonrada aileme söyledim kabul etmediler küstüm.

bir konunda demiştin ki memurum evlendikten sonra sağlık sebepleri nedeniyle çalışamadım.
sonra yine başka bir konunda dedin ki babam zaten mesleğim olmadan evlenmemi istemedi çok istedi mesleğim olsun falan.
çelişkili ifadeler kullanan sensin şimdi kalkıp kimseye çemkirme .

öğretmen mevzusu ise senin okula gidiyorum demenden ve bazı kişilerin seni öğrenci değilde öğretmen sanmasından kaynaklandı. sende düzeltmedin belki görmedin.
onun dışında eşinin ista tayini çıktığını falanda yazmıştın zaten . dağ köyündeydi hani falan diye yazanlar için söylüyorum.

Valla hislerimde hiç yanilmadim bu zamana kadar. Daha önceki konularını da biliyorum. Sadece dikkat çekme amacıyla açılmış konular.

Her açılan garip konularda sıvayıp sıvayıp üzerine tüy dikmekte moda oldu anacım.
Sonra da gel millete diklen :)
Konuların arasında ki 7 farkı bul desem 5 yasındaki çocuga zorlanmadan gösterir, sen hala hebele hübele derdindesin.
Aç oku şu açtıgın konuları.
Yok zor şeyler yaşıyorum felan fişman.
Herkes zor dönemlerden geçiyor.
Lakin yaşadıkları arasında çelişkiye düşmüyor yani.
Şimdi eşin sana tecavüz etti mi etmedi mi ?
Ettiyse niye ailenle seni vermediler diye küstün ?
Çok mucadele ettik dedin evlenmek için sonra mecbur kaldım dedin.
Neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor, biz n'apalım yani ?
İnanmamak suç mu yahu ?

Her açılan garip konularda sıvayıp sıvayıp üzerine tüy dikmekte moda oldu anacım.
Sonra da gel millete diklen :)
Konuların arasında ki 7 farkı bul desem 5 yasındaki çocuga zorlanmadan gösterir, sen hala hebele hübele derdindesin.
Aç oku şu açtıgın konuları.
Yok zor şeyler yaşıyorum felan fişman.
Herkes zor dönemlerden geçiyor.
Lakin yaşadıkları arasında çelişkiye düşmüyor yani.
Şimdi eşin sana tecavüz etti mi etmedi mi ?
Ettiyse niye ailenle seni vermediler diye küstün ?
Çok mucadele ettik dedin evlenmek için sonra mecbur kaldım dedin.
Neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor, biz n'apalım yani ?
İnanmamak suç mu yahu ?

Allah razı olsun ama inanın hepsi gerçek bunu bu zamana kadar kendime hiç yediremedim, mecburiyetten evlendim ama işte çok mutlu bi evliliğin yoktu zaten sürekli ayrı yatardık zaten agzım mı bağlandı dilim mi bağlandı bilmiyorum yeni geldim kendime ve her şeyin farkına yeni vardım vallahi ya
kuzum ne dememizi istiyorsun 2 seçeneğin var .kocanı seviyorsan geçinip gideceksin eger tecavüzü sindiremiyorsan ne onun hayatını ne de kendi hayatını kabusa çevirme herkesi boşver ve boşan.Hayayını idame ettir

Avukat için konu açmanız lazım"zor durumdayım"diye başlık atınca anlaşılmıyor. Senin durumun adli bir durum

Şaka mı bu ciddiye alıp okumadım konularını.

hiç ciddiye almayın zaten, günün trend topic i neyse almış bikaç küçük değişiklik yapıp konu açmış,
bir gün eşine deli gibi aşık olmuş, severek evlenmiş, ailesi karşı çıkmış,
başka bir gün eşini hiç istememiş tecavüze uğrayınca ailesinden korkup evlenmek zorunda kalmış,
vs vs.
eskilerin en azından devamlılık konusunda bir tutarlılıkları vardı, yeniler hiç tat vermiyor.
tamam güzel, burası çoğumuzun biraz kafa dağıtmak vakit doldurmak için takıldığı bir forum çok da ciddiye almamak lazım ama kalkıp da bikaç ay önce çocuk yapmaya çalıştığı adam için, işi tecavüze uğradım, daha önce de başkasına tecavüz etmiş diyerek adli bir vakaya getirmek fazla oldu.

Yoo harcayacagim her yere senin fake oldugunu yazacagim. Insanlari aptal yerine koyamazsin. Bariz fakesin sen. Mune Mune bakar misin bu konulara hala burada konu neden aciyor anlamiyorum.

Konuyu kapatıyorum ama bu mesaj üzerinden hepinize cevap vereyim.

Konulara fake yazamazsınız, yazmamalısınız çünkü eğer üyelik gerçekse daha sonra açacağı her konuda kişi kendini fake değilim diye açıklamak durumunda kalıyor, fake iddiaları yüzünden konuları dağılıyor, danışmak istediği, üzüldüğü konu hiç olup gidiyor, ayrıca konulara konu dışı sayılabilecek yazılar yazmakta kurallara aykırıdır, uyarı alma sebebidir.

Üye fake mi? Kötü içerik yapacaksınız, yönetici inceleyecek, gereken neyse onu yapacaktır.

Diğer hususa gelirsek, bir üye fake olduğu kanıtlanana kadar site kurallarına uyduğu müddetçe dilediği kadar konu açma hakkına sahip, halihazırda üyeliği aktif olan kimseye konu açamazsın deyip hakkını gasp edemeyiz.

Back
X