- Konu Sahibi brunettella
bir once sevgilimle konustuk telefondan..
daha oncede yazmistim takip edenler bilir.
yurt disinda yasiyorum. sevgilim buralara daha yeni geldi. kagitlari yok bsysi yok.
akrabalarin yaninda kaliyor. ve formalite evli kuzeniylen.. hani kagitlari icin beni sevmediginden eminim.
10 aydir birlikteyiz..
dayisi var burda arada beni onlarin yanina goturur..
ben onu anneme anlattim, cok buyuk tepkiler verdi. kagidi yok kuregi yok beni onunla karsilastirma fln laflar edindi..
annemin tepkilerini diyemedim. sevgilim burda amcasiyla sorun yasiyor..onu geri trye gondermeyi dusunuyorlar benide duymuslar kizmislar..ayricam.sizi falan demis..
sevgilimde ailenle tanistir beni zaman varkene ddi.. cok usteliyor..
gidebilirim trye garantim yok ddi..anlatmasan pisman olabilirsin belki ddi..
bense korkuyorum.. annemden..
cok sert ve tavirli biri..
annem bir yandanda hakkli.. o hersey sifirdan baslicak dili yok isi yok kagidi yok..
mutlu olaman ddi..
KAFAM ILE BEYIN ARASINDA KALDIM cok kotuyum..
annemle tanistirsam mi sizce ?
ne istedigimdende emin olamiyorum kafam cok karisik.. onu sevdigimi biliyorum sadece..
kimsemde yok derdimi anlatacak.. bana fikir verin lutfen..
evlilik uzerinde de korkum var.. ya mutsuz olursam?
daha oncede yazmistim takip edenler bilir.
yurt disinda yasiyorum. sevgilim buralara daha yeni geldi. kagitlari yok bsysi yok.
akrabalarin yaninda kaliyor. ve formalite evli kuzeniylen.. hani kagitlari icin beni sevmediginden eminim.
10 aydir birlikteyiz..
dayisi var burda arada beni onlarin yanina goturur..
ben onu anneme anlattim, cok buyuk tepkiler verdi. kagidi yok kuregi yok beni onunla karsilastirma fln laflar edindi..
annemin tepkilerini diyemedim. sevgilim burda amcasiyla sorun yasiyor..onu geri trye gondermeyi dusunuyorlar benide duymuslar kizmislar..ayricam.sizi falan demis..
sevgilimde ailenle tanistir beni zaman varkene ddi.. cok usteliyor..
gidebilirim trye garantim yok ddi..anlatmasan pisman olabilirsin belki ddi..
bense korkuyorum.. annemden..
cok sert ve tavirli biri..
annem bir yandanda hakkli.. o hersey sifirdan baslicak dili yok isi yok kagidi yok..
mutlu olaman ddi..
KAFAM ILE BEYIN ARASINDA KALDIM cok kotuyum..
annemle tanistirsam mi sizce ?
ne istedigimdende emin olamiyorum kafam cok karisik.. onu sevdigimi biliyorum sadece..
kimsemde yok derdimi anlatacak.. bana fikir verin lutfen..
evlilik uzerinde de korkum var.. ya mutsuz olursam?