- Konu Sahibi brunettella
Konularini takip edenler bilir.:44:
9 aylik sevgilim var , yeni geldi diyorsun. Gecenlerde arabada baska biriyle kotu bir olay yasamistin.
Bence cok hizli gidiyorsun. Arada hata ustune hata yapiyorsun.
Ya da actigin konular sahte.
15.06.2013
11.07.2013
9 aylik sevgilim var , yeni geldi diyorsun. Gecenlerde arabada baska biriyle kotu bir olay yasamistin.
Bence cok hizli gidiyorsun. Arada hata ustune hata yapiyorsun.
Ya da actigin konular sahte.
15.06.2013
yaa kizlar onun yaptigi normal bulmuyorum. opusurken sevgilim cinsel organini bana surtmeye calisiyor..
kendisinde olmuyor sanki uzaklasmaya calisiyorum yapma diyorum yapiyor yinede..
surtuyor seyini bana. hey allahim normal biri beni hic mi bulmiyacak..
normal dgl dglmi sizcede?
11.07.2013
arkadaslar benim basima gelenleri okumusunusdur.. netten biriylen gorustum sapik cikti.. cocuk hala msj atip duruo gizli aramalar ve evlenme teklifi edip durdu en son rahatsiz oldum iyice nrmi degistirdim kurtuldum.
ki
eski sevgimle geri basladim ama yanlis mi yaptim blmiyorum o basima gelenleri sonra aslinda kafami bosaltmam gerekiyordu..
basladik iste bir yerden napim..
ki suanda sevgilim annenle gorustur beni diyip duruyor.. normalde 10 aydir birlikteyiz. bugunde babanla gorustur bni diyip durdu ( annem babam ayri) trip atmaya basladi.. ben cekiniyorum sadece cunku isi yok onun.. issiz ailemin.karsina nsl cikicasinda diyemiyorum..
cok israr ediyor.. israr edisi normal mi sizce?
hem yoruldum iyice hep mucadele etmem gerekiyor bsye.. bu iliskiye geri baslamakla hata mi yaptim.. olmazsa yanlizlik..
yanlizligada dayanamiyorum ki![]()
Son düzenleme: