• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok zor durumdayım

pekicanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
93
2
48
İstanbul
Arkadaşlar dört yıllık ilişkim bitti
dün aradı sensiz yapamam nefes alamam dedi

bu gün görüşecektik
olmuyor birşeyler bitmiş beceremiyorum diyor
üstüne alınma diyor

Biliyorum dayanamayıp tekrar arayacak

Geçen ay ayrılırsak ben bu şehirden giderim
buralarda yaşayamam diyordu
kafam karışık diyordu
3,4 aydır ayrıydık arada dayanamayıp arıyordu
sesi öyle kötü geliyordu ki

beni sevdğini çoğu zaman hissettim
çoğu zaman sevmediğini hissettim
ayrılmak istese ayrılamıyor
kavuşmak istese yapamıyor

bu durum ne kadar sürer
gerçekten beni sevmiyormu artık
kafamı o kadar karıştırıyor
beni o kadar üzüyor ki

canm seni o kadar iyi anlıyorum ki. o duyguyu o yıpranmşlığı çok iyi bilirim.. senin burada yapman grreken şey her aradığında seni bulamaması .. Biliyorum seviyorsun aklından da çıkmaz ama artık bi gelip bi gitmen beni yordu istemiyorum diyerek bu ilişkiyi bitirmelisin daha doğrusu artık görüşmemelisin.. Hayatına yeni bi yol çiz kendine uğraş bul.. sana gitmek için gelmemeli sorun ne olursa olsun insan bu kdar bencil olamaz. yoksa sen farkında olmadan kendini tüketirsin..

haklısın canım ama beni canından çok severdi
benim için neler yapmadı ki

şimdi böyle olması canımı yakıyor
kaldıramıyorum, atlatamıyorum

gücüm kalmadı artık bittim:43::43:

Yaşadığın acı gayet normal tabiki çok acı çekiceksin alışkanlıklar var.ama ileriyi düşşünmen gerek devam ederse ne olur en azından çok geç olmadan bitirki bikeriliğine acı çekersin ama yıpranmış bir ilişkiden hayır gelmez daha çok üzülürsün yapman gereken sey ortadan kaybolmak ona açıkca söyle bitti diye eğer içinin rahat etmesini istiyosan git bir istihare namazı kıl Allaha sığın o kişi hakkında hayırlımı diye buna göre yolunu çiz sende emin ol Allah her şeyin en iyisini bilir ...

Yaşadığın acı gayet normal tabiki çok acı çekiceksin alışkanlıklar var.ama ileriyi düşşünmen gerek devam ederse ne olur en azından çok geç olmadan bitirki bikeriliğine acı çekersin ama yıpranmış bir ilişkiden hayır gelmez daha çok üzülürsün yapman gereken sey ortadan kaybolmak ona açıkca söyle bitti diye eğer içinin rahat etmesini istiyosan git bir istihare namazı kıl Allaha sığın o kişi hakkında hayırlımı diye buna göre yolunu çiz sende emin ol Allah her şeyin en iyisini bilir ...

ortadan nasıl kaybolucam nasıl yapıcam bunu
az öncede telde konuştuk korkuyorum diyor
borçlarım var diyor
seni çok seviyorum diyor
benimle ilgilide korkuları varmış
ben senden daha çok acı çekiyorum diyor
ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum
bitirmeye karalıyım ama bir arasa dayanamıyorum
sonum bakırköylükk
yaza kadar hiç bir şey düzelmezse
işi gücü bırakıp gidip yatayım biraz diyorum
:43: yoksa kendimi toplayamıcam

Bu kadar gelgitlerle nasil ilerisi olabilirki bu isin?uzulen hep sen olduktan sonra nasi bi sevgi bu?bencilce bence..istedigi zaman ara istemedigin zaman arama oldu baska..bence onune bakmalisin..aska saygim var inanirim eger gercekten istiyorsanda tavrini ortaya net koy..bi iliski ya vardir ya yoktur boylesi yorar,acitir cok acitir.

ortadan nasıl kaybolucam nasıl yapıcam bunu
az öncede telde konuştuk korkuyorum diyor
borçlarım var diyor
seni çok seviyorum diyor
benimle ilgilide korkuları varmış
ben senden daha çok acı çekiyorum diyor
ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum
bitirmeye karalıyım ama bir arasa dayanamıyorum
sonum bakırköylükk
yaza kadar hiç bir şey düzelmezse
işi gücü bırakıp gidip yatayım biraz diyorum
:43: yoksa kendimi toplayamıcam

İyide kardesim senle ilgsi korkusu neymis borcuyla senin ne alakan var once buna gore bilgi verde yardimci olalim yioksa yok

İçindeki iyiliği kaybetmeden , kendi yolunu çizmeye bak kardeşim..

Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok gerçekten ..

Arkadaşlar dört yıllık ilişkim bitti
dün aradı sensiz yapamam nefes alamam dedi

bu gün görüşecektik
olmuyor birşeyler bitmiş beceremiyorum diyor
üstüne alınma diyor

Biliyorum dayanamayıp tekrar arayacak

Geçen ay ayrılırsak ben bu şehirden giderim
buralarda yaşayamam diyordu
kafam karışık diyordu
3,4 aydır ayrıydık arada dayanamayıp arıyordu
sesi öyle kötü geliyordu ki

beni sevdğini çoğu zaman hissettim
çoğu zaman sevmediğini hissettim
ayrılmak istese ayrılamıyor
kavuşmak istese yapamıyor

bu durum ne kadar sürer
gerçekten beni sevmiyormu artık
kafamı o kadar karıştırıyor
beni o kadar üzüyor ki
bi an 4 senem gozumun onunden gectı bende 4 yıllık erkek arkdaısmdan ayrıldım sevgım bıttı eskısı gıbı hıssedemıyorum dedı senınkı gıbı kolay kolay ayrılamadı kararsızlıklar yasadı bende aynı senın gıbı duzelmesını bekledımm sımdıkı aklım olsa o anda ben terkederdım onu eger degerını anlamasını ıstıyorsan sen terkett bekleme sevgıısı varsa cok pısman olr af dıler senden ama sevgısı bıttıyse sadece alıskanlıgı yuzunden suan senden ayrılamıyordur kı eger boyleyse devam etmen hıc saglıklı olmaz su durumda barısalım dedgınde barısmanı hıc tavsıye etmem uzak kalman en dogrusu ıkınızde kendınızı dınleyın ozellıkle o dınlesın en az 3 ay bende zamannda belkı restı cekıp ayrılsaydım cok daha farklı bı konumda olurdum pesımden gelen o olurdu ama ben benı bırakma yapamam sensız dedım hatanın ebuyugunu yaptım kımseye muhtac deılsın allahtan hayırlısını ıste sadece bennım acım 4 ay surdu her gece agladım ama sonunda bıttı zaman herseyın ılacıı degerını bılmeyenn sevgısınden emın olamayan bırını bekleme derım.

bi an 4 senem gozumun onunden gectı bende 4 yıllık erkek arkdaısmdan ayrıldım sevgım bıttı eskısı gıbı hıssedemıyorum dedı senınkı gıbı kolay kolay ayrılamadı kararsızlıklar yasadı bende aynı senın gıbı duzelmesını bekledımm sımdıkı aklım olsa o anda ben terkederdım onu eger degerını anlamasını ıstıyorsan sen terkett bekleme sevgıısı varsa cok pısman olr af dıler senden ama sevgısı bıttıyse sadece alıskanlıgı yuzunden suan senden ayrılamıyordur kı eger boyleyse devam etmen hıc saglıklı olmaz su durumda barısalım dedgınde barısmanı hıc tavsıye etmem uzak kalman en dogrusu ıkınızde kendınızı dınleyın ozellıkle o dınlesın en az 3 ay bende zamannda belkı restı cekıp ayrılsaydım cok daha farklı bı konumda olurdum pesımden gelen o olurdu ama ben benı bırakma yapamam sensız dedım hatanın ebuyugunu yaptım kımseye muhtac deılsın allahtan hayırlısını ıste sadece bennım acım 4 ay surdu her gece agladım ama sonunda bıttı zaman herseyın ılacıı degerını bılmeyenn sevgısınden emın olamayan bırını bekleme derım.

Eskiden çok düşerdi üzerime çok çırpınırdı.
Şimdi bu durum gerçekten canımı yakıyor.
bitti dedim, bitsin dedim ama aradığında hiç bir zaman dayanamadım
aradığında onu reddetmek lazım
aradığında bana ulaşamaması lazım
o zaman anlarım gerçekten sevip sevmediğini
ama gelde dayan...
bunu nasıl başarıcam bilmiyorum
yaklaşık 3,4 aydır böyle gel gitli..
bu kadar zor dayandım
daha fazla nasıl dayanıcam bilmiyorum
bu acı hiç bitmeyecekmiş gibi

seni çok seviyorum
seninle evlenmek istiyorum diyor
ama yaptıkları....
benimde hatalarım olduğunu
korktuğunu söylerim
kafam o kadar karışık ki

Eskiden çok düşerdi üzerime çok çırpınırdı.
Şimdi bu durum gerçekten canımı yakıyor.
bitti dedim, bitsin dedim ama aradığında hiç bir zaman dayanamadım
aradığında onu reddetmek lazım
aradığında bana ulaşamaması lazım
o zaman anlarım gerçekten sevip sevmediğini
ama gelde dayan...
bunu nasıl başarıcam bilmiyorum
yaklaşık 3,4 aydır böyle gel gitli..
bu kadar zor dayandım
daha fazla nasıl dayanıcam bilmiyorum
bu acı hiç bitmeyecekmiş gibi

seni çok seviyorum
seninle evlenmek istiyorum diyor
ama yaptıkları....
benimde hatalarım olduğunu
korktuğunu söylerim
kafam o kadar karışık ki
canm yasadıklarnn aynılarını bende yasadım ınan o acının tarıfı yok ıc organlaırm acırdı sankı ende bıtmıycek sanırdım ama bıtıyo hıc bısey kalıcı deıl ınan buna bende cok sevıyordum cunku senın yaptgın hata su bıttı deınce hıc bsekılde ıletısıme gecmıyceksın gerekırse hattını deıstr uzak kal ulasamazsın sana faceden hıc bıyerden bakma bunları yaparsan yol katetemezsın bende surek lı takıp ve ıletısım halıneydım bu acıların zamanla bıtmesını engeller hep aynı yerde sayarsın bısey yoluna gırceksede oyle gormez tum ıletısımını koparmalısın

Bu kadar gelgitlerle nasil ilerisi olabilirki bu isin?uzulen hep sen olduktan sonra nasi bi sevgi bu?bencilce bence..istedigi zaman ara istemedigin zaman arama oldu baska..bence onune bakmalisin..aska saygim var inanirim eger gercekten istiyorsanda tavrini ortaya net koy..bi iliski ya vardir ya yoktur boylesi yorar,acitir cok acitir.

haklısın
dün akşam konuştum derdin ne dedim
aynı şeyler

bu günde msj attı
herşey istediğin gibi olucak ben sensiz yapamam felan filan
aradı defalarca açmadım
bana bunca yaşattıklarından sonra
sevgisini kanıtlamasını beklicem
ona eskisi gibi bütün samimiyetimle inanmam gerekiyor

Back
X