arkadaşında dediği gibi ben varım hamileydim babamın evine geldiğimde kendi başıma doğum yaptım sonrada onu boşadım bende senin gibi çok düşündün inan neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum dışarıda aa neden hamile kaldın aa neden onu yaptın aa neden bunu yaptun demek kolay ama başından geçenleri birebir yaşadım.Dönme geri bak ben iyi dönmemişim diyorum sevselerdi bizler hamile iken onların evlatlarını taşıyor iken bizlere şiddet uygulamazlardı.Sende bende emin ol çocuklarımıza onlardan daha iyi bakarız bebeğim dört aylık oldu çok şükür Allah ıma herşey yolunda hamileyken 20kilo verdim sıkıntı stresten değddimi bebeğimi hırpaladığıma cevap veriyim değmedi.İyikide boşamışım bebeklerimiz bizlerin himayesinde büyüyücekler ve büyüdüklerinde doğruyu yanlışı ayırt ettiklerinde herşeyi görücekler.Bende bu korkuları yaşadım arkadaşım ama emin ol evladınla birlikte huzurla yediğin iki lokma kuru ekmeği hiçbirşeye değişmezsin.Bebeklerimizde hep bizlerle olucak bizler güçlü anneleriz bunu sakın unutma.