çok zor durumdayımm...

Amin inş tez zamanda sende atlatırsın bugünleri iyiyiz çok şükür bebeğini kucağına aldığında herşey daha güzel olucak bunlar bizlerin bu dünyadaki sınavı ben böyle düşünüyorum yarınlar evlatlarımızla bizlere gülümseyerek bakıyor bana güven
inşallah canımm bende onu düşünüyorum hep.. kucağıma alsam bi bağrıma bassam onun gözünün içine baksam herşeyi unuturum daha umutla bakarım hayata

evet daha doğmadan şiddete maruz kaldı yavrum.. ve ailesi hala diyormuş ki ortada ne varda bırakıp gitti herkes kocasından dayak yer ne var onda onun için ev mi terkedilir..ama pişman değilim bu yazılanlar beni kendime getirdi beni cesaretlendirdi
Haha zaten bizi deli dürttüde yuvamızı dağıttık aynı benim arkamdan dedikleri boşver hiç duyma tıka kulaklarını bol bol dua et için ferahlar

Tek Kaygin Evladinin seni secmemesi olsun böyle oluncada Annesiz Kalabilir kimi sececegini ayirt ettigi Yasa geldiginde merak etme kör degilse anlar Kendine güzel bir hayat kur Bir daha o adama dönme!!!!!!

Tek Kaygin Evladinin seni secmemesi olsun böyle oluncada Annesiz Kalabilir kimi sececegini ayirt ettigi Yasa geldiginde merak etme kör degilse anlar Kendine güzel bir hayat kur Bir daha o adama dönme!!!!!!
yok artık dönmeyecem.. en hızlısından kurtulmak istiyorum ondan.. kaygım da da yersizim ben elimden geldiğince güzel bi hayat sunacam.. zamanı geldiğinde anlatırım. anlarsa yanımda kalır yok anlamazsa o adamın yanında kalır.. ben elimden geleni yapıp düzgünce yetiştiriyim de gerisini Allaha bırakacam artık

evet daha doğmadan şiddete maruz kaldı yavrum.. ve ailesi hala diyormuş ki ortada ne varda bırakıp gitti herkes kocasından dayak yer ne var onda onun için ev mi terkedilir..ama pişman değilim bu yazılanlar beni kendime getirdi beni cesaretlendirdi
hayvanları bile dövmüyoruz eğitirken, kendileri dayağı normal bi hayat biçimi olarak kabul etmişler demek, bundan sora boş vakitlerinde hobi olarak birbirlerini mi kırbaçlarlar, göz morartma yarışması mı düzenlerler kendi aralarında, paşa keyiflerine kalmış
sen bebeğine odaklan, bol bol bebek bakımıyla ilgili şeyler oku, kafanı bunlarla dağıt, yakında zaten kafayı kaşıycak vaktin olmayacak :) çok güzel bi hayatınız olur inşallah

hayvanları bile dövmüyoruz eğitirken, kendileri dayağı normal bi hayat biçimi olarak kabul etmişler demek, bundan sora boş vakitlerinde hobi olarak birbirlerini mi kırbaçlarlar, göz morartma yarışması mı düzenlerler kendi aralarında, paşa keyiflerine kalmış
sen bebeğine odaklan, bol bol bebek bakımıyla ilgili şeyler oku, kafanı bunlarla dağıt, yakında zaten kafayı kaşıycak vaktin olmayacak :) çok güzel bi hayatınız olur inşallah
beni güldürdün :) umarım canımm inşallah bebeğimle güzel bi hayatım olacak çok teşekkür ederim

yok artık dönmeyecem.. en hızlısından kurtulmak istiyorum ondan.. kaygım da da yersizim ben elimden geldiğince güzel bi hayat sunacam.. zamanı geldiğinde anlatırım. anlarsa yanımda kalır yok anlamazsa o adamın yanında kalır.. ben elimden geleni yapıp düzgünce yetiştiriyim de gerisini Allaha bırakacam artık
Emin ol anlar onlar bizlerden akıllı hissederler zaten.Hem bebeğinle aranda oluşucak bağ babasıyla oluşmıyıcak öyle düşün düşün sen onu sütünle besliyiceksin senin kokuna alışıcak hiç kuzu vazgeçermi annesinden

Emin ol anlar onlar bizlerden akıllı hissederler zaten.Hem bebeğinle aranda oluşucak bağ babasıyla oluşmıyıcak öyle düşün düşün sen onu sütünle besliyiceksin senin kokuna alışıcak hiç kuzu vazgeçermi annesinden
böyle anlatınca haklısın onun ben yanında olacam hep.. bırakmaz gitmez bir yere tabikii

canınız sıkıldıkça açın açın okuyun bu başlıkta yazılanları hatta yeni başlıklar filan bile açın kk her zaman güçlü kadının yanındadır Allah yardımcınız olsun En Büyük KK:KK15:

Hic merak etme. Egerki sen dimdik ayakta olursan, o seref yoksunu zorba adamin tam tersi davranislar sergilersen bebegin senle kalicktir. Tabi egerki dimdik ayakta olursan..

eğer bir defa şiddete göz yumarsan devamı gelişr evladının öyle bir ortamda büyümesini istemiyorsan bitir

onu yapamadım işte.. ve bin pişmanım almadığıma.. neden diye sormayın nolurr bende bilmiyorum neden almadığımı.. hamileydim akşam tek başıma deliler gibi ağlayarak evden çıktım psikolojim çok bozuktu aklıma bile gelmedi acımdan
için rahat olsun canım, sana şiddeti reva gören dengesizler, senin çocuğuna da sevgi göstermez.
teyzem de ilk hamileliğinde senin gibi şiddet görmüş, hep affetmiş. şimdi 3 çocuğu var, babayı sevmiyorlar, teyzeme de kızgınlar. zamanında ayrılmadığı ve şiddetle, mutsuzlukla dolu bir ortamda büyüdükleri için.
sen en doğrusunu yapıyorsun.

Seni döven karnını tekmeleyen adam bebeğini niye istesin ki ? Ya da böyle hödük bi babayı çocuk niye istesin ?? Elleri kırılır inşallah :KK62:

Çok kötü şeyler yaşamışsınız ama boşanma kararı almanız iyi olmuş hem sizin hem de çocuğunuz için. Öyle bir ortamda ne sizin ruh ve beden sağlığınız ne de çocuğunki kalırdı. Çocuğu siz büyüteceğinize göre neden babasını tercih etsin. karnınıza tekme atan bir insan neden çocuğu görmek istesin. Çocuk görmek isterse arada görüşür ama onu tercih etmez. Şimdi o kadar uzun vadeli düşünmeyin en önemlisi sağlıcakla bebeğinize kavuşmanız ve bu caniden bir an önce kurtulmanız. Her şey olacağına varır ve dik durun kimseye kendinizi ezdirmeyin. Allah yardımcınız olsun.

captain pirice ne kadar acımasız yorumlar yapıyorsunuz tamam burada fikir beyan ediyoruz ama yaptığımız yorumlar insanları incitebilir daha hassas olmalıyız:cry:

Back
X