• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok zor durumdaym

Gecmis dogum günün kutlu olsun canim insallah yeni yasinda Allah kizinla mutlu uzun ömürler versin. Sizi kimsenin ayirmasina Rabbim izin vermesin

Gecmis dogum günün kutlu olsun canim insallah yeni yasinda Allah kizinla mutlu uzun ömürler versin. Sizi kimsenin ayirmasina Rabbim izin vermesin
İyi dileklerin için sağol cnm Rabbim meleğini hayirlisiyla güzel günlerde kucağına almayı nasip etsn bunca olumsuzluklara rağmen kızımı dogurduguma hiç pişman olmadm iyi var ve iyiki benim kizim o kadar tatlı ki anlatamam yeni yeni ayaklandı yuruyo dusuyo bu bile bana keyif veriyo biraz olsn unutturuyo Rabbim okuluna baslayisini bütün dogumgunlerini düğününü onunda evlat sahibi olacağı günleri gösteren bana tek dilegm inşallah bu mübarek günler duyar sesimi geri çevirmez beni

İyi dileklerin için sağol cnm Rabbim meleğini hayirlisiyla güzel günlerde kucağına almayı nasip etsn bunca olumsuzluklara rağmen kızımı dogurduguma hiç pişman olmadm iyi var ve iyiki benim kizim o kadar tatlı ki anlatamam yeni yeni ayaklandı yuruyo dusuyo bu bile bana keyif veriyo biraz olsn unutturuyo Rabbim okuluna baslayisini bütün dogumgunlerini düğününü onunda evlat sahibi olacağı günleri gösteren bana tek dilegm inşallah bu mübarek günler duyar sesimi geri çevirmez beni
Amin amin insallah ne guzel dua ettin su mubarek ayda anne olarak dualarin kabul olur. Bende bir kiz bebek bekliyorum kiz annesi olmak bi ayricalik bence kizimla arkadas gibi olucam insallah onu kimsenin incitmesine izin vermicem.

Amin amin insallah ne guzel dua ettin su mubarek ayda anne olarak dualarin kabul olur. Bende bir kiz bebek bekliyorum kiz annesi olmak bi ayricalik bence kizimla arkadas gibi olucam insallah onu kimsenin incitmesine izin vermicem.
kızın olacağı için çok sanlisn Rabbim kötü gününü göstermesi sana evlat çok başka bisey boşuna efendimiz s.a.v dememiş evlat kokusu cennet kokusu diye yavrunun boynunu koklayinca bunu anliyo insan

Madem eşinizin maddi durumu iyiydi keşke kimseye söylemeden kenara köşeye para atıp kendinizi sağlama alıp öyle çıksaydınız o evden. Hiç olmazsa bir ev tutup hayatınızı yoluna koyana kadar idare edip o sırada ne yapacağınıza karar verirdiniz. Şu halde çok zor bir dönem sizi bekliyor. Babanızın böyle davranmasının da iki nedeni olabilir ya pes edip eşinize dönmenizi sağlamaya çalışıyor ya da sizi bir başkasıyla evlendirmeyi düşünüyor, yani bir insan torununu neden istemez çocuğuna neden bu kadar kötü davranabilir ki?

Back
X