• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok zor durumdaym

Slm kızlar bosaniyorum ama tek derdim bu değil öncelikle boşanma sebebim eşim beni bariz aldatiyo MSN sinde hep hayat kadınlarıyla sohbetlerini yakaladm ayrıca geçen şubat ayında benden habersiz batum. gitmiş bunu iki hafta önce ogrendm neyse çok kötü şeyleryyaşattı bana üstünde dayak şimdi bosaniyorum kizimla birlikte babamın evindeym asıl sorunda babam ondan olmasa dertsiz tasasız bosanacam ama yok illaki kızını vereceksin hiçbirşey çeyiz eşya nafaka ziynet eşyası vs istemiyceksn anlaşmalı bosanacaksn neymiş efendm o insanlarla uğraşmakistemiyomus aayrıca annem ve abim de destek çıkıyorlar ona kızını istemiyoruz ona bakınca o geliyor aklımıza diyolar benden habersiz bana sorulmadan eş m bi avukat tutmuş ve bi protokol hazırlamış babamın haberi var tabi bu protokolden bitek ben maddeleri bilmiyorum çünkü adam yerine koyup soran olmadı babam ve annemle avukatın yanına gittik protokolü okudum agladm kabul edemem dedim çünkü protolde bir yaşındaki kızımın vilayetinin babaya verileceği ve benim ilerde velayet davası acamayacagm çeyiz ziynet eşya tazminat nafaka hiçbirşey talep edemeyeceğim yazıyordu ben sağlayınca avukat git bi hafta düşün öyle gel imzala dedi ama babamin oradaki baskısıyla imzaladı tabi anında pişmanlık şimdi mahkemenin bizi çağırmasını bekliyoruz orda protokolü bozacam hâkime baskı altında imzaladagimi soyliycem kızımı ve her hakkımı isteycem böyle bisey yapabilir miym ve yapabilceksemde açıkçası biraz cesarete ihtiyaçm var galiba tsk

hıç kusura bakma ama aılen aıle degılmış ınsan degılmış. ne annen anne ne baban baba....nasıl vıcdan buya...1 yasındakı torunlarını nasıl bırakıyorlar...SEN NASIL BIRAKIYORSUN DUNYAYI YIKMAN LAZIM....mahkemede baskı altında oldugunu ve asla velayetı vermedıgını soyle...bır ınsan hele bır anne evladından vazgecmemelı ya....
hukukı soruların varsa yardımcı olurum

hıç kusura bakma ama aılen aıle degılmış ınsan degılmış. ne annen anne ne baban baba....nasıl vıcdan buya...1 yasındakı torunlarını nasıl bırakıyorlar...SEN NASIL BIRAKIYORSUN DUNYAYI YIKMAN LAZIM....mahkemede baskı altında oldugunu ve asla velayetı vermedıgını soyle...bır ınsan hele bır anne evladından vazgecmemelı ya....
hukukı soruların varsa yardımcı olurum
Çok sagolun şuanda bi avukat ulaşma imkânim yok yardımcıoolursanız çok minnettar olurum bi kaç sorum olacak size tabi cevaplamak isterseniz öncelikle protokolü bozmam sorun olur mu yanı bunu mahkemede dile getirirse baskı altında olduğumu söylersem hakimin tepkisi ne olur Çocuğumun velayetini hemen bana verir mi çok şükür bi hatamm kabahatm yok sadece protokolü istemeden büyük pişmanlık ve baskı altında imzalamam dışında bide nafaka ve ziynet eşyası talep edersem avukat tutmam gerekecek mi çünkü illaki kizim için para lazım olacak TSK edrm

Nolur evladınızı böyle bir adama vermeyin nolur.
Şanslısınız Sibel Hanım size destek olur yönlendirir.
Böyle vicdansız bir babayı dinlemeyin sakın.
Gidin sığınma evine yerleşin ama o evde yaşamayın o ailem dediğiniz sizi zerre kadar düşünmeyen insanlarla.
Bence nafaka da alırsınız. Lütfen ama lütfen bırakmayın evladınızı o savunmasız bebenizi o insanlara..

Eğer duruşmada vazgeçmeyi beklersen geç olabilir. Sonuçta protokol imzalanmış tel celsede bitebilecek bir duruşma bu. Senin duruşmaya katılman şart olmaz böyle durumlarda.
Baban tarihi yanlış söyleyebilir sana gayet entrikacı biri çünkü.

Kandırılmaya çok müsait gördüm seni. Bir ali cengiz oyununa kurban gitmeden git ve barodan avukat talep et.

Ayrıca can güvenliğimiz yok diye belirt ki babandan gelecek tepkiye hazırlık olsun.

Üstüne gitmek istemem ama imzalarken bebeğin gelmedi mi hiç gözünün önüne?

Nasıl aile yahu? Hakkın olanı alma imkanı varken, bariz aldatmalar ve dayak olup donuna kadar alabileceksen neden çocuğunuz dahil her şeyden vazgeçeceksiniz?

Arkadasa gercektende katiliyorum kadin siginma evini arayin. Galiba anne ve babaniz duygusuz. Hayatta asla icinizi ciz ettirecek seyler yapmayin evlat bu dogururken acisini siz cektiniz. Galiba anneniz ve babaniz eger siz kucukken boyle bi problem yasaydi sizide ortada birakacaklardi. Kadin siginma evinde mahkemelik durumlardada yardimci oluyorlar is ve ev bulmanizada yardimci oluyorlar

Çok sagolun şuanda bi avukat ulaşma imkânim yok yardımcıoolursanız çok minnettar olurum bi kaç sorum olacak size tabi cevaplamak isterseniz öncelikle protokolü bozmam sorun olur mu yanı bunu mahkemede dile getirirse baskı altında olduğumu söylersem hakimin tepkisi ne olur Çocuğumun velayetini hemen bana verir mi çok şükür bi hatamm kabahatm yok sadece protokolü istemeden büyük pişmanlık ve baskı altında imzalamam dışında bide nafaka ve ziynet eşyası talep edersem avukat tutmam gerekecek mi çünkü illaki kizim için para lazım olacak TSK edrm

oncelıkle dava ne durumda? yenı acıldı ve protokol mu sunuldu??? elınıze gelen bır belge oldumu enson?

oncelıkle dava ne durumda? yenı acıldı ve protokol mu sunuldu??? elınıze gelen bır belge oldumu enson?
Sadece protokol imzalandı mahkemenin bizi cçağırmasını bekliyoruz protokol sunuldumu bilmiyorum sadece imzaladım ondan sonra ne bi haber ne bi belge bisey almadm avukata numarami vermiş eşim olacak kişi avukat ben sizi arar mahkemeye Çağırırız dedi iki hafta oldu

sözde bir anneye hangi baskı evladını atma hakkı verir bilmiyorum ben :63:

İçim gitti... 1 yaşında bebek annesiz yapabilir mi =(

Ne olursa olsun, aç kalırım sokakta kalırım yine de bebeğimi bırakmam...

Allah yardımcınız olsun...

Lu
Sadece protokol imzalandı mahkemenin bizi cçağırmasını bekliyoruz protokol sunuldumu bilmiyorum sadece imzaladım ondan sonra ne bi haber ne bi belge bisey almadm avukata numarami vermiş eşim olacak kişi avukat ben sizi arar mahkemeye Çağırırız dedi iki hafta oldu
t Eger yardimci olursanz cok sevinirm gercekten atese dokulen su gibi yetistinz mahkeme dava hakim vs hicbi bilgm yok bi hata yapip kendi kizimin hayatini karartmaktan korkuyorm rabbim ne muradinz varsa versn

mahkeme ve dosya numarasını bılıyorsanız bır dılekçe yazın. protokolu baskı altında verdıgınızı anlaşmayı kabul etmedıgınızı velayetı ıstedıgınızı nafaka talep ettıgınızı vs vs dılekçe halınde gıdın mahkemeye verın. duruşma gununu beklemeyın. eger bılmıyorsanız nufus cuzdanınızla adlıyeye gıdıp tevzı kalemınden oğrenebılırsınız

malesef ki yaşadığımız hayatta bu ve buna benzer birçok olay yaşanıyor.
Canım.. bak bu günler geçecek tamam? dimdik dur lütfen bu yaşadığın kötü günler büyütecek seni insanları bunlar en yakınların dahi olsa ne olduğunu anlayacaksın. ve geçecek.. eğer çalışmıyorsan lütfen bir işe gir ve çalış..
kızın için elinden geleni yap. imzalamak zorunda kalmışsındır ben inanıyorum.
ama diyelim ki olmadı.. zaman.. bekle ve gör.. lütfen kendini yıpratma.. unutma karanlığın ardı aydınlıktır!

Peki durusma günü söylersem olmaz mi dediğim gibi babam izin vermiyo mahkemeye başvurmaya yanı duruşmada söylersem olmazmi lütfen anlayn suçlamayn evden dahi çıkamıyor m bu durumda mahkemeye basvuramam duruşmada söylersemkabul etmez mi hakim eeğer olmuyorsa mecbur kizimida aalip kaçıp basvuracam sadece buna gerek kalmadan mahkemede söylersem olmuyo mu tsk

Back
X