• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok zor durumdaym

Inanamiyorum 18 in üzerinde cocuklu bir kadinsiniz sizi hapsedemezler. Boyle seyleri duyunca cildiriyorum kendi babam geliyor aklima. Tamam gidecek yeriniz olmadigi icin ailenize gittiniz onlarda bunu firsat bilip size yasaklar koyup hapsedip bu sekilde evladinizdan koparamazlar. Anne baba hakkida bi yere kadar. Peki evlat hakki ne olacak onu neden kimse dusunmuyor.

Peki durusma günü söylersem olmaz mi dediğim gibi babam izin vermiyo mahkemeye başvurmaya yanı duruşmada söylersem olmazmi lütfen anlayn suçlamayn evden dahi çıkamıyor m bu durumda mahkemeye basvuramam duruşmada söylersemkabul etmez mi hakim eeğer olmuyorsa mecbur kizimida aalip kaçıp basvuracam sadece buna gerek kalmadan mahkemede söylersem olmuyo mu tsk

olur tabıkı ..baskı altında oldugunuzu velayetı ıstedıgınızı protokolu kabul etmedıgınızı soyleyın...ama bu durumda hakım sızın bunları dılekçeye dökmenız karsı tarafında cevap vermesı ıcın davayı erteler.yanı her turlu mahkemeye gıdıp bır dılekçe sunacaksınız...bırkaç duruşmada bıtecek bır dava degıl

Slm kızlar bosaniyorum ama tek derdim bu değil öncelikle boşanma sebebim eşim beni bariz aldatiyo MSN sinde hep hayat kadınlarıyla sohbetlerini yakaladm ayrıca geçen şubat ayında benden habersiz batum. gitmiş bunu iki hafta önce ogrendm neyse çok kötü şeyleryyaşattı bana üstünde dayak şimdi bosaniyorum kizimla birlikte babamın evindeym asıl sorunda babam ondan olmasa dertsiz tasasız bosanacam ama yok illaki kızını vereceksin hiçbirşey çeyiz eşya nafaka ziynet eşyası vs istemiyceksn anlaşmalı bosanacaksn neymiş efendm o insanlarla uğraşmakistemiyomus aayrıca annem ve abim de destek çıkıyorlar ona kızını istemiyoruz ona bakınca o geliyor aklımıza diyolar benden habersiz bana sorulmadan eş m bi avukat tutmuş ve bi protokol hazırlamış babamın haberi var tabi bu protokolden bitek ben maddeleri bilmiyorum çünkü adam yerine koyup soran olmadı babam ve annemle avukatın yanına gittik protokolü okudum agladm kabul edemem dedim çünkü protolde bir yaşındaki kızımın vilayetinin babaya verileceği ve benim ilerde velayet davası acamayacagm çeyiz ziynet eşya tazminat nafaka hiçbirşey talep edemeyeceğim yazıyordu ben sağlayınca avukat git bi hafta düşün öyle gel imzala dedi ama babamin oradaki baskısıyla imzaladı tabi anında pişmanlık şimdi mahkemenin bizi çağırmasını bekliyoruz orda protokolü bozacam hâkime baskı altında imzaladagimi soyliycem kızımı ve her hakkımı isteycem böyle bisey yapabilir miym ve yapabilceksemde açıkçası biraz cesarete ihtiyaçm var galiba tsk
canım bundan 30 yıl evvel bile kadınlar cesaret edip çocuklarının yanlarına alıyorlar benım annemede beni bırakmasını söylemişler bırakmamış bıraksaydı yüzüne bile bakmazdım. el işleriyle eve bakmış annem . az cesaret ailen insanlıktan nasiplerini almamaşlar bu çok ortada . allah yar ve yardımcın olsun unutma devlet artık daha çok kadına yardımcı oluyor kullan haklarını verme kızını uğursuz sapık adama

hanımefendi bir avukat olarak size bulunduğunuz ildeki baroya gidip ücretsiZ avukat tahsis ettirmenizi öneriyorum.Baskı altında imzalanan belgenin hükmü yoktur.Ayrıca konuşmaları keşke alsaydınız kaydetseydiniz,tazminat alabilirdiniz.Aldattığını kanıtlarsanız adamın gelirine göre tazminat+çocuğunuza nafaka alabilirsiniz.Anne babanıza ise Allah vicdan versin ne diyeyim.
Mrb cnm inş rahatsız etmiyorumdur avukatın galiba bi sorum olacaktı sşimdi biz yaklaşık iki hafta önce protokol imzaladik buna gore mahkeme bizi ne zaman çağırması gerikoyo tsk

Mrb cnm inş rahatsız etmiyorumdur avukatın galiba bi sorum olacaktı sşimdi biz yaklaşık iki hafta önce protokol imzaladik buna gore mahkeme bizi ne zaman çağırması gerikoyo tsk

bunun için ne zaman başvru yapıldığını bilmek gerek.anlaşmalı davalarda ve genelde küçük yerlerde yaşayanlar 15-30 gün içinde çağrılır.Fakat bu şehre ve döneme göre değişir.Adli tatilde araya girdiği için sizin mahkemenizin uzun süreceğini düşünüyorum.Şuan dahi sizi çağırmış olsalar dava uzayacaktır sizin ifadenizden sonra oyüzden adli tatil sonrasına kalacaksınızdır muhtemelen.20 temmuzdan 31 ağustosa kadar adli tatil..

Cok sağolun zaman ayırıp cvp verdgnz icin bu sure içinde kadın siginma evine gitmeyi düşünüyorm çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı bu zor günlerde yuvam yıkılırken ben yıkılırken ailem bana destek olacağına en çok onlar ccanimi acitiyo cigerimi yavrumu benden kopararak Rabbim aldığım karardan pişman etmesn beni kizim için güç veren bana

bir avukat sen ağlarken nasıl imza attırabilir ki sana?
Bir de babanın baskısı karşısında..
Bu nasıl kanun adamı.
Çocuğundan ayrı kalamazsın bence.
Kalsan bile yıllar sonra bunun açıklamasını ona yapamazsın.
Bir çocuk babasız kalır ama annesiz asla.
Mücadele etmelisin.

Kanun adami da olsa erkek iste, hepsinden igreniyorum artik. Para icin her seyi yaparlar, aglayan anneye imza da attirirlar, iftira da atarlar, Ozgecanin katillerine ifade de degistirtirler. Bu isini adam gibi yapmayan, paragoz yalanci avukatlardan igreniyorum artik.

Daha cok kadin avukata , hakime ihtiyac var.

Allah anne ve babanıza tez elden merhamet, vicdan, akıl fikir versin. Gerçekten bunun için dua ediyorum. Bir insan canının canını bu şekilde atar mı yaa, ne demek bu?

Rabbim sana en doğru ve hayırlı yolu nasip etsin...

Kocanın dayak attığını, şiddet gösterdiğini gerekçe göster o zaman protokol felan sallamazlar çocuğu sana verirler.

Haklisn cnm üstelik ben o psikolojide aglayarak imzalayamam diyince benim zamanım kıymetli ugrastirmayn beni diyip bide azar isittm sonra babam söyledi eşim olacak adamin koylusuymus

Artık dayanamıyorum kadın sığınmaya gitcem galiba ki daha bunlar iyi günler bence boşanıncadul kkalınca pencerenin yanından geçişin bile kabahat olacak biliyorum bugündekl kizimin daha evden getirdiği devam sütü bitti mutfağa kizima süt almaya gittim annem hep koliyle süt alır biberona birakiyodm yeter yeter yemez o kadar ama ben kızımın ne kadar yiyeceğini biliyorum bisey diyemedm üzerine su ekleyp verdm kizima bir alsalar çalışırdım onlara muhtaç olmam ama elimi kolunu bağlıyorlar zaten geldiğimden beri bir kuruşları geçmedi uzerimden yemek dışında ne lazım olduysa kızımın bezi elbise pede kadar kolyem ve vilekligimi bozdurup aldm en son bir ve buçuk liram kalmıştı gonderdm kardeşimi süt aldm kizima dolap dolu sutken offff dayanamıyorum ilgi sevgi anlayış bekliyorum aile mden ama yok ne yapcam

yaaa yemin ederim içim parçalandı...ne olursa olsun sakın kızını bırakma olur mu...
şu mübarek günde bi ışık versin allahım sana ...yavrunun yüzüne baksın...
sakın annen baban için kızını bıurakma bak eğer seni düşünselerdi kendi egolarından vazgeçerlerdi.... simdi zorluk çekersin illa ki ama kızın bir büyüsün en büyük desteği ondan görürsün....allah yardımcın olsun...

İn
yaaa yemin ederim içim parçalandı...ne olursa olsun sakın kızını bırakma olur mu...
şu mübarek günde bi ışık versin allahım sana ...yavrunun yüzüne baksın...
sakın annen baban için kızını bıurakma bak eğer seni düşünselerdi kendi egolarından vazgeçerlerdi.... simdi zorluk çekersin illa ki ama kızın bir büyüsün en büyük desteği ondan görürsün....allah yardımcın olsun...
İnsallah cnm dualarinizda yer almak bile guc veriyo bana allah razi olsn

Açık konusuym eşim olacak kişinin maddi durumu iyiydi eli de açıktı her ihtiyacımız eksiksiz karşılanırdı yemeklere gezmelere çıkarırdı beni bol bol birgün bile kira slfatura mutfak vs sorunum olmadı bi tek bu yönden çok iyiydi şimdi esinimi ozledn diyenler olacak asla bunlara rağmen kararından pişman değilim ama o varlıktan bu sıkıntıya dusunce yadirgiyor insan bilerek yapıyor sanki ailem beni özellikle düşürmeye çalışıyor açık soyliym buda beni uzuyor benimde evim eşyalarım vardı diyorm belki bböyle yapmasalar aklıma bile gelmiycek evim aslında benimkisi iki ucu.....değnek

Ne dusunecegimi ne yapacagimi şaşırmış vaziyetteym bazen kendimi öldürmek geçiyor aklımdan öldürüp tüm bu pisliklerden kurtulmak ama kizim aklıma gelince onun içinkendime bile kiyamiyorm bunca veverdiği mücadele onun için değil mi sanki diyorm onun için güçlü olmaliym diyorm ama hiç takatim kalmadı artık kavga azar isitecek halim kalmadi

çok üzüldüm gerçekten. allah yardımcın olsun. kızın sana güç kuvvet olacaktır. ne lursa olsun onu bırakma. daha bebek ve sana ihtiyacın var. benim annemle babam da boşandı ben çocukken. annem babama bıraksaydı zamanında beni asla affetmezdm onu.

İyki var bu forum anlatamasaydm dokmeseydm içimi belki yanlış şeyler yapardm herkese desteği için teşekkürler ha bu arada dün 22 oldm tek kutlayan da KK oldu aslında bana hatırlattı doğum günümü teşekkürler KK

Back
X