cok zor hoslaniyorum, cok zor unutuyorum

berilturan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
6
0
6
35
A.B.D.
off ya, ben kendimi bildim bileli cok zor etkilenip, hoslandim birilerinden. ve eger birsey basladiysa sadece 2-3 ay surse bile de cok zor unutuyorum. bu beni cok yipratiyo. cabuk unutup yeni biseylere baslayabilen insanlara ozeniyorum. giden gidiyo iste, neden takili kaliyorum ki. bana akil verin kizlar, gidene gule gule demek lazim ama, benim demem biraz uzun suruyo :) ne yapmam lazim, nasil kurtulurum eskiye takili kalmaktan?

burcunu merak ettim..

Bende zor hoşlanıyorum ama biri hayatıma tam anlamıyla girdi mi inanılmaz bağlanıyorum her şey bittiğinde unutmam çok zor oluyor. Şimdi kendimi başka şeylere verdim, keman kursuna yazıldım mesela tüm gün yay çekiyorum kemana odaklanıyorum sanırım kafa dağıtmak başka şeylerle uğraşmak gerek sürekli

akrep olduğunu tahmin etmiştim.ben de sevince bağlanıyorum ve geçmişe çok takılıyorum.akrep burcuna has kötü bi özellik işte..her akrep de böyle değildir heralde.eğer yaratılışın böyleyse değişmesi çok zor.artık böyle yaşıcan napıcaksın.

Ben de akrebim ve ben de böyleyim ne yazıkki

Ne yazık ki o akreplerden biri de benim. Bu huyumu hiç sevmiyorum çok yıpratıyor insanı.
Daha öncede denildiği gibi uğraş bulmalısın kendine kafanı dağıtmanı sağlayacak şeylerle uğraşırsan aklını sadece bu tip şeylere yorarsan sıkıntını unutursun bir süre sonra da alışmış olursun diye düşünüyorum.

butun akrepler toplanmis diycektim, bir de yay arkadasimiz gelmis!
simdi bu son durum bittiyse offf simdi bekleyim bakalim bi daha birinden hoslanicam diye en az 3 yil gecer

Bende yay burcuyum. Eskiden ( eskiden dediğim 2 sene önce kadar) çok değer verdim sevdiğim adama. Sonra beni yarı yolda bırakıp gidip en dibimde ki insanla evlenince erkeklerin ne kadar riyakar olabildiklerini kendi gözlerimle görmüş oldum
Ve bundan sonra asla kendimden çok sevmem diyorum
Sonunda üzülen ben olmamak adına...

bende akrepim bende böyleyim
başlarda hatta süründürürüm karşı tarafı
dün hatta erkek arkadaşım orta yolun yok senin dedi
çünkü başlarda onu hiç sevmiyordum nerdeyse sürüm sürüm süründürdüm
sonra bu beni terk etti
o an çok pişman oldum ama geri barıştık sonra da deli gibi üstüne düştüm
bide geçmişe çok takıyom eski sevgililerine felan niye böyleyim ya

Son düzenleme:
bende öyleyim . çok zor hoşlanırım evet derim ama arkası gelmez . hep bir engel çıkar . geçen yine birinle görüştüm adam aramadı bile oysaki kendisi ısrar etmişti buluşalım diye . ben anlamıyorum birşey var hep engelliyor sanki . ya eski kız arkadaşları değerli olur ona giderler ya memleket değiştirirler ya başka birşey . illa bir sorun çıkar . bende aylarca kafaya takıp telefon beklerim . hayatım beklemekle geçti gitti .

o zaman surekli mesguliyet bulup oyalanmak lazim

en son gorustugum kisiyle de gecen pazartesi ufak bi tartismamiz oldu, seni istemiyorum falan dedim ama sakaydi. O da fazla ciddiye aldi sanirim. 2 gun once uzun uzun acikladim sakaydi falan diye ama henuz ses gelmedi. Ne sacma oldu ama yaaa, o tip sakalar daha once de yapiyoduk, sorun olmuyodu, anlamadim simdi bitti mi ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…