• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok zor

marpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
183
4
33
İstanbul
6 aylık evliyim ve Evlilik bana çok ağır geldi ,Ailesi yakınımda olduğu sürece bu evlilik hep sarsıntıda olacak napıcam bilmiyorum..

6 aylık evliyim ve Evlilik bana çok ağır geldi ,Ailesi yakınımda olduğu sürece bu evlilik hep sarsıntıda olacak napıcam bilmiyorum..

daha ayrıntılı yazarsan daha çok destek gelir..

Bnmde sorunum ayni. Surekli yapisiklar bize evimin huzuru kalmadi onlar yuzunden ben hep uzak duryrm sguk davraniyorm. Bir kere gulunce tepeme bllniyorlar aaah ahh evlenmesek nolurdu

bu aileler neden böyle yaaaa nedennnnnn
bana d a çok ağır geldi ailesi yüzünden
anası ağlar oğluna, oğlu eşine patlar ne bu böyle yaaa
yavaş yavaş ilişkiyi koparmak lazım
resti bile çekerim artık o kadar görmek istemiyorum onları ailesi yüzünden boşııcaksa da buyursun boşasın

marpu bu kaçıncı konun Allah aşkına
konularından dvm edebilirsin hepsinde sıkıntı aynı
2 3 laflık konular açmamalısın

Bende ayni dertten muzdaribim malesef care de bulamadim kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

niye kaçayım yahu konuyu açtım bulamadım sonra konumu. ne kadar fitne yapmaya meraklısınız ya.

fitnelikle ne ilgisi var bunun şimdi
bi konu açıyosun gördüğüm kadarıyla doğu düzgün cvp vermiyorsun
sonra bi daha konu açıyorsun sonta yine aynı
insanlara cvp vermen gerek..
ayrıca sağ üstte profilim kısmına tıkla
sonra sol tarafta açtığım konular var oraya tıklarsan bulursun konularını
hoş biliyorsundur ya neyse

Olgun olmadan evleniyorsunuz sonra ben bu evliliği yürütemiyeceğim romanları o halde evlenm,e kızım ananın dibinden ayrılma ne yani bir kocayla hayatı yaşayacağınımı sanıyorsun kocaman aileyi idare etme becerin olacak herşey benim istediğim gibi olsun olur çok beklersin

Sorun ne ki tam olarak?
Hay bu aileler ne istiyor yaaaa?
Erkeklerde idare edemiyor,orta yolu bulamiyor,eeee ne halt yemeye evleniyorlar?
Gidip hizmetci/oyuncak kukla tutsunlar ailelerine,ama yooook evlenip kadini belese mi kullanayim niyetleri?
Heyyy Allahim rahmetli Kemal Sunal diyor ya Müjde Ar la olan filmde,kari benim,yilda birde mahsul verir....olmus herhalde bu mesele kafalarda....

Marpu yine mi kaybettin konunu
Ben sana linki özel mesac atayım bari :8: ordan tıkla gel hep
Konun yetersiz çünkü, tek sorun yakın oturmak mı ? Öyle olsa baştan kabul etmezdin herhalde

Son düzenleme:
eminim yaşınız 20 nin altındadır...
erken yaşta evlenenlerin genel sorunu
anne evindeki rahat gibi olacak sanıyorsunuz ama olmuyor

gerçekler acı ama evlilik çocuk oyuncağı değil
ailesi yakınında ve rahatsiz isen mesafeni koru ama küsme derim.
zamanla oturur

eminim yaşınız 20 nin altındadır...
erken yaşta evlenenlerin genel sorunu
anne evindeki rahat gibi olacak sanıyorsunuz ama olmuyor

gerçekler acı ama evlilik çocuk oyuncağı değil
ailesi yakınında ve rahatsiz isen mesafeni koru ama küsme derim.
zamanla oturur

yaşım 24
ben cvb veremiyorum bana ne denirse tamam diyorum tek hatam bu elime ne geçiyor peki bir hiç..

Olgun olmadan evleniyorsunuz sonra ben bu evliliği yürütemiyeceğim romanları o halde evlenm,e kızım ananın dibinden ayrılma ne yani bir kocayla hayatı yaşayacağınımı sanıyorsun kocaman aileyi idare etme becerin olacak herşey benim istediğim gibi olsun olur çok beklersin

bunun olgunlukla ne ilgisi var Allah aşkına çeken insanla böyle konuşulmaz. yaşım 24. siz kayınvalidenizden aileden çekmiyorsanız konuşması güzel.

Sorun ne ki tam olarak?
Hay bu aileler ne istiyor yaaaa?
Erkeklerde idare edemiyor,orta yolu bulamiyor,eeee ne halt yemeye evleniyorlar?
Gidip hizmetci/oyuncak kukla tutsunlar ailelerine,ama yooook evlenip kadini belese mi kullanayim niyetleri?
Heyyy Allahim rahmetli Kemal Sunal diyor ya Müjde Ar la olan filmde,kari benim,yilda birde mahsul verir....olmus herhalde bu mesele kafalarda....

aynen öyle ama ben şöyle düşünüyorum yetiştirme tarzı oğullarını bebek gibi yetiştiriyorlar eşleriyle birlikte kendilerine köle yapmak için.

fitnelikle ne ilgisi var bunun şimdi
bi konu açıyosun gördüğüm kadarıyla doğu düzgün cvp vermiyorsun
sonra bi daha konu açıyorsun sonta yine aynı
insanlara cvp vermen gerek..
ayrıca sağ üstte profilim kısmına tıkla
sonra sol tarafta açtığım konular var oraya tıklarsan bulursun konularını
hoş biliyorsundur ya neyse

gerçekten konumu kaybetmiştim çözemedim bu forum olayını . geçen konu açtığımdada sırf kaybedicem diye o sayfadan çıkmadım hiç =))

Back
X