• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok zor

gerçekten konumu kaybetmiştim çözemedim bu forum olayını . geçen konu açtığımdada sırf kaybedicem diye o sayfadan çıkmadım hiç =))

Benim sana attığım özel mesaj linkine tıklayıp buldun dimi konunu
Bu kıyağımı unutma :6:

evet canım msjını gördümde girdim çok sağol =))

Rica ederim :21::1:
Yaşın kaç, ne kadarlık evlisin, tek sorununuz eş ailesinin yakın olması mı ?
Bunları detaylı verirsen arkadaşlar ona göre yardımcı olurlar

Okudum bu konunu
Bi dahakine aynı konudan devam et olur mu, yasak çünkü

Bence ayrıl
6 ayda bu kadar yüz göz olunması büyük başarı
Çok eski kafalı bir aileye düşmüşsün, gelini hizmetçi gibi görüyorlar
Bu dünyaya onlara hizmet etmeye, bi de üstüne teşekkür yerine azar yemeye gelmedin değil mi?
Tüm aileyi değiştiremeyeceğine göre, çek git kurtar kendini
Zararın neresinden dönser kardır sonuçta

Okudum bu konunu

Bence ayrıl
Bu dünyaya onlara hizmet etmeye, bi de üstüne teşekkür yerine azar yemeye gelmedin değil mi?

konu nasıl siliniyor

Yapacakların belli ya ben ya ailen diyeceksin çünkü ailesi sana iyi davranmamış adam halen anam derse bavulunu topla boşanma dilekçesi ver anlsın o öküz ciddi olduğunu hayret yani bu aileyi hiç mi anlamadın genelde köylüler gelinln hizmet etmesini isterler o köyde olan kadınlarımız çok çilekeş oğullarda anakuzusu şehirde gibi yaşayacağını mı sandın?

Yapacakların belli ya ben ya ailen diyeceksin çünkü ailesi sana iyi davranmamış adam halen anam derse bavulunu topla boşanma dilekçesi ver anlsın o öküz ciddi olduğunu hayret yani bu aileyi hiç mi anlamadın genelde köylüler gelinln hizmet etmesini isterler o köyde olan kadınlarımız çok çilekeş oğullarda anakuzusu şehirde gibi yaşayacağını mı sandın?
ben köyde yaşamıyorumki canım istanbuldayım

Okudum bu konunu

Bence ayrıl

bu ne ya çocuk oyuncağımı olmuyosa boşan gitsin! ne güzel akıllar veriyosunuz millete !kimler neler çekiyo o zaman dünyada evli insan kalmazdı

bu ne ya çocuk oyuncağımı olmuyosa boşan gitsin! ne güzel akıllar veriyosunuz millete !kimler neler çekiyo o zaman dünyada evli insan kalmazdı

Bunu iste zaten birtek kadinlar diyor. Erkege gore oyuncak oluyor sen ceeek dur. Sanki ceken hasa geciyor da...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bunu iste zaten birtek kadinlar diyor. Erkege gore oyuncak oluyor sen ceeek dur. Sanki ceken hasa geciyor da...

size katılıyorum. öyle ezilerek yetiştirilmiş ki bayanlarımız her şeye her koşulda katlanmak zorunda hissediyorlar kendilerini. erkekler de bir alkışlıyorlar bu durumu bir alkışlıyorlar ki sormayın gitsin. en iyisi hep hanımları oluyor.

size katılıyorum. öyle ezilerek yetiştirilmiş ki bayanlarımız her şeye her koşulda katlanmak zorunda hissediyorlar kendilerini. erkekler de bir alkışlıyorlar bu durumu bir alkışlıyorlar ki sormayın gitsin. en iyisi hep hanımları oluyor.

Evet haklisiniz. Eee tabi alkislasinlar ki butun kadinlar da boyle olsun.

Sizde bi alemsiniz
Durduk yere mi boşan diyoruz, her günüm çile diyo konu sahibi
Okumadan mı yorum yapıyosun çatacak yer mi arıyosun bilmem de kendi yorumunu yap geç

Sizde bi alemsiniz
Durduk yere mi boşan diyoruz, her günüm çile diyo konu sahibi
Okumadan mı yorum yapıyosun çatacak yer mi arıyosun bilmem de kendi yorumunu yap geç

aaa çeko sen de yani..

niye boşan diyorsun ablaya bak sittin sene dunya derdi çekmiş ablamız oyuncak degil diyor..büyük sözü dinle :37:

oyuncak dedimde kamyon süresim geldi benim. :55:

aaa çeko sen de yani..

niye boşan diyorsun ablaya bak sittin sene dunya derdi çekmiş ablamız oyuncak degil diyor..büyük sözü dinle :37:

oyuncak dedimde kamyon süresim geldi benim. :55:

Bence de evlilik oyuncak değil
Ayrı bir 'aile' olduğunu kavrayamayanlar evlenmesin
Annesinin dizinin dibinde otursun
Hizmetçi lazımsa bu işi meslek olarak yapanlar var para karşılığında

Evleneyim ama annemle hep içiçe yaşayayım, eh gelin de ne güne duruyo el pençe divan hizmette bulunsun
Birgün kayınvalidenin ev tavaf edilmezse çıngar çıkarılsın diye bir mantık olabilir mi
Yıl olmuş 2014 pes yahu

Bence de evlilik oyuncak değil
Ayrı bir 'aile' olduğunu kavrayamayanlar evlenmesin
Annesinin dizinin dibinde otursun
Hizmetçi lazımsa bu işi meslek olarak yapanlar var para karşılığında

Evleneyim ama annemle hep içiçe yaşayayım, eh gelin de ne güne duruyo el pençe divan hizmette bulunsun
Birgün kayınvalidenin ev tavaf edilmezse çıngar çıkarılsın diye bir mantık olabilir mi
Yıl olmuş 2014 pes yahu

eee çek kadınlar kocalarından çektigi ezalar karşılıgında cennetle ödüllendirelecekler :)

ayaklarının altına kırmızı halı serecekler..

hayır anlam veremedigim bazıları çektikleriyle de övünüyor ha ne çektim beeee bak sen de çek :))

eee çek kadınlar kocalarından çektigi ezalar karşılıgında cennetle ödüllendirelecekler :)

ayaklarının altına kırmızı halı serecekler..

hayır anlam veremedigim bazıları çektikleriyle de övünüyor ha ne çektim beeee bak sen de çek :))

Kendini değersiz gören çeksin
Bence insanlar değerli, bir erkekte mutlu değilse ayrıl derim
Herkes 9 aylık ve mutlu olmak herkesin hakkı
Bunu bozanlar varsa hayatlarından silmeleri en güzeli
Çek çek nereye kadar bu arkadaş daha 6 ayda neler yaşamış, demek ki bunlar henüz fragman
Zorlamanın alemi yok

bir insan ne ederse kendine eder çekcim zihniyet hep aynı..dunyaya birkere geliyoruz oysa bu bir hastalık degil ki iyileşene kadar çekmek zorunda kalasınız düzelmemekte ısrar ediyorsa bir insan evladı çekmek neden ?

Back
X