• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok zor

bir insan ne ederse kendine eder çekcim zihniyet hep aynı..dunyaya birkere geliyoruz oysa bu bir hastalık degil ki iyileşene kadar çekmek zorunda kalasınız düzelmemekte ısrar ediyorsa bir insan evladı çekmek neden ?

Çocuğu da yok henüz, yol yakınken dönebilir
Ha dönmeyen de dönmesin o onu ilgilendirir ama vay ben çektim herkes çeksin çocuk oyuncağı değil bu demek anlamsız

Çocuğu da yok henüz, yol yakınken dönebilir
Ha dönmeyen de dönmesin o onu ilgilendirir ama vay ben çektim herkes çeksin çocuk oyuncağı değil bu demek anlamsız

Zaten böyle mantıksız mentalitelerin esiri ediliyor insanlar..

Aile olarak özellikle kız çocuklarımıza istemedikleri bir evliligi çekmek zorunda olmadıklarını aşılamalıyız evet belki ota boka evlilik sonlandırılmamalı ama işin içinde büyük ve aşılması güç sorunlar varsa evlatlarının arkasında durmalı aileler..

Zaten böyle mantıksız mentalitelerin esiri ediliyor insanlar..

Aile olarak özellikle kız çocuklarımıza istemedikleri bir evliligi çekmek zorunda olmadıklarını aşılamalıyız evet belki ota boka evlilik sonlandırılmamalı ama işin içinde büyük ve aşılması güç sorunlar varsa evlatlarının arkasında durmalı aileler..

Kesinlikle öyle...

eğer boşancak konumda olsaydım zaten bunu düşünürdüm ama kocam iyi davranıyor benim tarafımda değil hiçbi zaman hep onlara hak verir ama bana iyi davrandığı için bi atakta bulunamıyorum . ama kayın validemler beni delirtmek için ellerinden geleni yapıyorlar bu yuva yıkılırsa ailesi yüzünden yıkılır sırf hizmetçilik yapmadım evlerine gidip gelmedim diye artık yüzüme bakmıyorlar .

Back
X