• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok zor

Teyze kızınız için geçmiş geçmemiş,eşi de onu geçmişe ışınlamış belli ki..
Size dert olan kısmı neresi onu anlamadım!

3 ay nisanli mi kaldilar? bu sürede mi görüşmüş baskalariyla? sonra silmeyi unutmus telden mesajlari felan.adamda bosamis..e sorun ne? ben anlamadim.bu görüşmeleri yapması degilde silmeyi unutmasi mi hata?siz teyze kızına kızıyorsunuz anladığım kadarıyla.ama adam bosanmis zaten.burda topa tutulsa teyze kiziniz size faydasi ne?

Yani insan kuzenine üzülemez mi? Başına hoş olmayan bir durum gelmiş ve boşanılmış. Bu dert edilecek bir durum değil mi yani..Kuzen yaa kardeş diğer tabirle. Nasıl düşünmesi gerek ki..Umursamasın mı?

Konu sahibi insan evlenirken tabi ki yeni bir sayfa açıyor kendine.Geçmişindeki silinmesi gereken şeyleri bu bilinçle silecek ama bu evlilik üç ay içinde olmuş. En başta hata zaten her iki kesimde de. Kuzen neden hemen evlendi peki? Kafası vs karışık mıydı? Evlendikten sonra görüşmüş mü peki yine?

Yani insan kuzenine üzülemez mi? Başına hoş olmayan bir durum gelmiş ve boşanılmış. Bu dert edilecek bir durum değil mi yani..Kuzen yaa kardeş diğer tabirle. Nasıl düşünmesi gerek ki..Umursamasın mı?

Konu sahibi insan evlenirken tabi ki yeni bir sayfa açıyor kendine.Geçmişindeki silinmesi gereken şeyleri bu bilinçle silecek ama bu evlilik üç ay içinde olmuş. En başta hata zaten her iki kesimde de. Kuzen neden hemen evlendi peki? Kafası vs karışık mıydı? Evlendikten sonra görüşmüş mü peki yine?

İyi de bu saatten sonra yapılacak birşey yok. Buraya konu açmasının ne faydası var, olan olmuş...

Mesele kuzenine üzülmesi değil, bitmiş bir olayı kendine dert edinmesi...

Gerçi dert edinmesi de sorun değil, üzülsün dursun bana ne:KK53:

Buraya konu açması asıl sorun:KK51:

İyi de bu saatten sonra yapılacak birşey yok. Buraya konu açmasının ne faydası var, olan olmuş...

Mesele kuzenine üzülmesi değil, bitmiş bir olayı kendine dert edinmesi...

Gerçi dert edinmesi de sorun değil, üzülsün dursun bana ne:KK53:

Buraya konu açması asıl sorun:KK51:
gerçekten bir bayan unutabilirmi böyle bir hatayı insan nasıl olurda evlenir
geçmişini silmez veya kendine bir çeki düzen vermez adam boşadı gitti

şunu diyor konu sahibi. Yalnız kendisi de inanmamış ikilemde kalmış.Yapılacak bişey yok orası doğru da yani en azından dışardan müdahaleye yer yok artık. Ama olayda kendiside ikilemde gibi hissettim ben son cümlesinden.

ben burada elimi vicdanıma bırakırsam teyzemin kızı haksız sen nasıl olurda böyle bir hata yaparsın haksızmıyım kafam çok çok karışık çok üzüldüm
Ya benim anlamadigim telefonunda ne tarz seyler varmis ki

Cunku bircok insanin hayatinda wvlilik oncesi baska birileri olmustur

Ozur dilerim ama cinsel icerikli birseyler mi vardi ki aklim almadi boyle bisey olsa unutup silmeyecehini sanmam boyle bisey yoksa esinin kuzeninizden once hockimseyle gorusmesi olmamis mi ilki kuzeniniz mi merak ettim

kuzenine üzülmüyor ki onu taşlıyor
nasıl yaparmış böyle bir şeyi diye ifadesivar
konu sahibine ne
adam görmüş ona uymamış boşanmış
iki medeni insan gibi
ama tabi akrabaya dedikodu lazım konu sahibi de kendine oradan pay çıkarmaya calışıyor

Hayır yani size ne? Adam boşadı gitti diye ah vah ediyor gibisiniz.
Kime üzüldüğünüzü anlamadım ben. Adamın gidişi koymuş sanki size.
"bir arkadaşım ekolü" sanırım :-) burada alacağı tepkilerden çekinip olayı teyze kızına çevirmiş olabilir diye düşünüyorum. 3 aylık tanışıklık, 1 aylık evlilik etti 4 ay. o kadar süre önceki aramalar benim telefonumda hiç yok. bir de adam midem bulandı demiş.. enteresan..

arkadaşlar sizlerden ricam vicdanen ve objektif yorumlarınızı bekliyorum
teyzemin kızı evlendi bir ay sonra eşi telefonun da onunla tanışmadan önce
konuştuğu erkeklerin resimlerini mesajlarını aramalarını görmüş ve çok kötü olmuş
teyzem kızı da silmeyi unuttum demiş ama eşi midem bulandı bu evlilik bitti demiş
ve boşandı gerçekten bir bayan unutabilirmi böyle bir hatayı insan nasıl olurda evlenir
geçmişini silmez veya kendine bir çeki düzen vermez adam boşadı gitti
Konu sahibi öncelikle şunu belirteyim, 1 seneden önce anlaşmalı boşanma yapılamaz. 1 yılın dolmasını mı beklediler? yoksa ellerinde çok sağlam delliler mi vardı da 1 ayda boşanma gerçekleşti? Çünkü gerçekten kadının silmeyi unuttuğu eski mesajlar yüzünden hiçbir hakim bir evliliği bu kadar kısa sürede bitirmez???

nedense o teyze kızı sensin gibi geldi bana yoksa taamm üzülürüm de niye konu açym banane yani kendi düşen ağlamaz ;)

Back
X