- Konu Sahibi brunettella
-
Doymadığını nerden çıkardınız? Mideleri şuan fındık kadar annesi. O şimdi sizin kokunuzu istediği için sürekli emiyor, hatta fazlasını da kusuyor. Bir doktora gidin içinizi rahatlatın
Tekrar emmek istediginde emzik verseniz?
Mama veriyorsun anladığım kadarıyla ama sütun geliyorsa hiçbirşey verme..Bu duyguları yaşamayan anne yoktur heralde.ailen yokmu yardıma gelseler biraz.sende gidebilirsin yalnız kalma bence
Canım sinirlensende lütfen bebeğine yansıtma inan hissediyor.suan sana okadar muhtacki annesi.bolbol emzir.dokun.saril.öp.hele o kendini daha anne karnında zannediyor biliormusun tek destekçisi sensin.o sana Allah'ın emaneti.o emanete üf bile deme.elinden ne geliyorsa yavruna yap.annelik fedakarlık ister.biraz sabret gecicek bu günler.Geceleride cok zorlaniyorum kalkmaya, uykum oyle tatli ki. Sinirleniyorum bebegime. Kiziyorum agladiyda. Sonra icim oyle aciyor ki kendime kiziyorum
Bnm kizim da damakli emzik almamisti ogurmustu . damaksiz verdim onu emdi simdi 5 aylik hala emiyo. Ac karnina vermedigin ve temiz tuttugun surece emzigin bi zarari yok bide damaksz ver istersen inan rahat edersnOnuda yaptim almiyor emzigi.
Esimlede buyuk kavga ettim bunaltidan, toparlaniyorum suan anneme gitmeye
Acıktığını nereden anlıyorsun memeyi aldığı için mı ağzına ? Bence yanlış düşünüyorsun, sadece memede kalmak istiyordur ya da ana kucağı istiyordur. ayrıca dur bakalım 2 haftada hemen kaç kilo almasını bekliyorsun canım ? Doktor ne diye eve geliyor orayı anlamadım bir sorun mu var ki eve geliyor? Şu an kilosu ne kdr bebeğin ve kaç kilo doğdu ?
Bebeğin daha iki haftalik zaten ilk başta biraz kilo veriliyor sonra aliniyor canim doyuyordur emzir bol bol şu an mama verme..biraz memeyi zorla..Kilo almiyor ordan anladim, geliyor doktor arada eve tartiyor bakiyor iste. Elim ayagima cok dolaniyor. Bir gorsen oyle perisanlik cekiyorum ki. Bunaldim baya surda 2 hafta gecti sadece.
Canım sinirlensende lütfen bebeğine yansıtma inan hissediyor.suan sana okadar muhtacki annesi.bolbol emzir.dokun.saril.öp.hele o kendini daha anne karnında zannediyor biliormusun tek destekçisi sensin.o sana Allah'ın emaneti.o emanete üf bile deme.elinden ne geliyorsa yavruna yap.annelik fedakarlık ister.biraz sabret gecicek bu günler.
Kilo vermesi normal her bebek kilo verir. Sen benim bebeğimi görseydin yaşamaz bu derdin çok şükür toparlandi.. şu an lohusa olduğun için bu şekilde düşünüyorsn herşeyi takıyorsun. Kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmiyor. Doktoruna söyle madem sütün yetmiyor ek olarak formül sütlerden takviye yap. Ama bu şekilde kendini bunalıma sokma lütfen hepimiz geçtik bu aşamalardan. Ben emziremedm bile düşün. Oluk oluk süt akarken benim bebeğim almadı. Neden beni almıyor istemiyor mu beni diye çok ağladım. 40 gün ! Sonrasında ferahlıyorsn... Annen kardeşin vs yok mu gelsinler senin yanına ?Doktor derken yani hemsire cagriyorum eve bazen kontrole. 3,6 falan dogdu. Sonra 3,250 grama dustu sonrada hic almadi kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?