Çok zordayım yardım edin yalvariyorum

Oda düşünmüyordu kandırıldım desem yeridir. Sanırım suan istemesemde ailemden destek almak zorundayım

En doğru kararı vermişsin. Boşan, oku, kimseye muhtaç olmadan hayatına bak.

Ailenin yanına tamamen dönecek, üniversiteye hazırlanacak, üniversite okuyacaksın :)
Ve bebeğine de annenle baban paşalar gibi bakacak ...
Yaşın küçük. Hayata yeniden atılmak için tam sırası.

risperdal agır bı ılactır sinir krizi geciriyordr eşiniz muhtemelen şiddeti bilerek uygulmıyorda olabilir bilerekte yapıyor olabilr bunu bilemiyorum ama eczanede calıstıgım bir dönemde risperdal kullanan bir adam ağlayarak oglunu anlatmıstı cok üzülmüştüm.senın küçük yaşta bunları yaşaman cok üzücü boşanmak daha mantıklı gibi.allah yardımcın olsun.

Evet birden boynumu sıkıyor bogmaya çalışıyor tırnak izleri oluyor sonra pişman olup ağlıyor çok korkuyo bensizlikten sevdiğinden mi yoksa inat veya sinirden mi bilmiyorum ama artık umrumda değil.

Ailen Neden Bu Adama Vermiş Seni Anlayamadım Adamın Psikolojik Problemleri Var :26: Hangi Karakteri Gözlerini Tutmuş Da Vermiş Tuhaf

Aallah yardım etsin sana ... Sende kendimi gördüm, borçlar hariç herşeyimiz bukadar mi benzer ... küçük yaşta neden evlendirmeye kıyabiliyorlar anlamıyorum üstelik bende sevmemiştim ... Sakin korkma ne derse desin bebeğini sen all.. Nafakasını da ödesin kesinlikle bosaann ... Ben yurt dışında aynı senin durumundaydım ki benim kimsem yok burda ...

Dört beş yıl önce kağıt işlerimi nasıl yapsam diyoordum çabaladım şuanda o tek başıma kalmaktan korktuğum ülkede direndim ve şuan sağlıkciyim ...

Eminimki ayaklarının üzerinde duyabilecek güce sahipsin ,sana eziyet eden bi adam için gözünün yaşınaa bakma , kimse yuvanın yıkılmaaşını istemez amaaa bosan oo adamdan .. Sariilasimm geldi saanaa güçlü ol bebeğinin sanaa ihtiyacı var ...

Evet birden boynumu sıkıyor bogmaya çalışıyor tırnak izleri oluyor sonra pişman olup ağlıyor çok korkuyo bensizlikten sevdiğinden mi yoksa inat veya sinirden mi bilmiyorum ama artık umrumda değil.

dediğim gibi sinirlendiğinde naptığını bilemiyor demek o an kriz gibi bişey geçiriyor o ilacı bıraksa yada birkaç gün içmese varya size daha kötüsünü bile yapabilir.erkek gücüne karsıda koyamazsın fiziksel acıdan cok zor.ya ilacın dozu arttırılmalı yada ek ilaç kullanmalı.stresli bir hayat yasıyor oda sanrım ondan bu krizler belkide ilaç kullanırken.mümkün olduğunca yanında oldugunuz zaman dikkatli olun derim ben.içsin ilacını.sanada yazık gecnsin seninde psikolojin bozulmuştur.adamada yazık hasta napsın.severek evlensen napim seviyordum kabullendim dicektin belki.sevmeden böyle şeyler yaşamış olman ve muhtemelende sadece bi tahmin ama evlenmedende bilmiyosundur hastalıgını büyük ihtimalle.boşanmak istemicektir büyük ihtimalle yanınınzda bir büyük olmadan başbaşayken boşanma konusunu konuşmayın derim sinirlenebilir.şiddet uygulayabilir.

kızın saglıksız bi yuvada büyüyecegine böyle büyüsün daha iyi bnmde ikinci evlilm nolursa olsun hç pişman deilim tek eksik yanım evladım oda rabbime emanet bence o dayakları yedigin anda rapor alıp kıçına tepigii vurup nafaka davası açıp kıçının üstüne oturtacaktın ama hiç bşi geç deilll hakkında hayırlısı olsun kötünün kahrını çekme yazık seni anan elin p.... dövsün sövsün diemi büyüttü

Bilmiyorum ki keşke her şey yerli yerinde zamanında olsaydı mutlu olsaydım olsaydık o zaman kızıma bu kadar uzulmezdim babasından uzak yaşayınca ilerde beni suçlar mi düşünmemek elde değil

Suçlayacağını sanmıyorum. Şartlarını anlatarak büyüt onu.
Ben şahsen annemi boşandığı için hiç suçlamadım. Aksine boşanma süresini niye uzattığı için suçladım.
Kızının , babasının seni dövdüğü zamanlara şahit olmasını istemiyorsan lütfen gerisi için endişe etme.
Onun da kaderi buymuş. Yaşamadan bilemeyeceğiz.
Kızını elinden geldiğince güzel yetiştirmeye çalış.:)
O zaman seni asla suçlamaz.

Son düzenleme:
Canım öncelikle senin adına çok üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Başımıza gelen kötü olayların bu dünyadaki sınavımız olduğunu hatırlatmak istiyorum. Emin ol ki her insanın farklı şekillerde çeşitli sınavları vardır. Sıkıntılarımız ne kadar büyükse mükafatımız o derece büyüktür. Önemli olan isyan etmemek ve sıkıntının Allah'tan geldiğini unutmamaktır. Geçici dünya hayatındaki sıkıntılarımız, isyan etmedikçe ahirette fazlasıyla karşılığını bulacaktır. Bu açıdan baktığımızda kazançlı olduğunu düşünüyorum.

Hiç kimsenin ,kimseye sözlü veya fiziksel şiddet uygulama hakkı yoktur. Her insan üstün ve özeldir. Namazına dikkat etmeni, bol bol dua etmeni tavsiye ederim.

vallahi canım ben yazdıklarını okudukca yüreğim sıkıştı sen nasıl dayandın bilemiyorum ama gücün varmış ki dayanmışsın...
şu anda en zor en büyük işi yapmışsın ve çıkıp gitmişsin gerisi daha kolay olur bence

benmde annem babam ayrılmışlar ben 40 günlükken sen düşün artık ne kadar küçükmüşüm benzer durumları yaşamış annem hem maddi hem manevi.. veeee büyüdüm kocaman oldum babamı hiç tanımadan liseye kadar geldim daha sonra tanımak istedim ve sadece 2 kere görüştüm evet 2 kere görüştüm çünkü daha fazlasına dayanamadım ve anneme koşup dedimki sen okdar iyi bir anneymişsin ki bni böyle bi babada büyütmektense ayrılmışsın tanımadan büyümüşüm dedim.. babam içkici kumarcı sarhoş densiz eli sopalının teki şu an 23 yaşındayım ve hala görüşmüyorum... demem o ki ilerde ne olucak die düşünme emin ol herşey çok daha iyi olucak hem senin açından hemde çocuğun açısından..

ben severek evlendim 19 yaşındayken şu andada biraz önce dediğim gibi 23 yaşındayım ve bebeğim olsun diye okdar uğraşıyorum ki yaaa sahip olduğun şey okdar kıymetliki sen gelde bizim gebelik bölümümüze bak insanlar senelerce uğraşıyorda dininiyorlar bir tek o minicik kalbi içlerinde hissetmek için o yüzden bu erken yaştada olsa çocuğun iyiki olmuş bence:)) kapı kapı aramaktansa hali hazırda olması büyük şanş olurdu benm için mesela :)

vveee kesinlikle boşannnnn merak ettim çocuk mutlaka sende kalıcaktır çünkü küçük emzirilmeye vede bakıma ihtiyacı var. düşün ki benm annem ikinci evliliğinden ayrıldığında 3 yaşında bi kız kardeşm vardı ve annem hastanede yatıcak kadar psikolojik bakımdan rahatsızdı (bisüre yattıda ama deli olarak değil çok şükür öyle değil manik depresif arada bi geliyolar yatıyor biraz kafa izni sonra çıkıyo 1 haftada falan) düşün o kadar rahatsız olmasına rağmen kardeşimi anneme verdiler özellikle küçük olduğu için tabi bide bu işin nafaka kısmı kesin olarak bağlarlar

sonuç olarak alırsın kızınıda yanına ohhh bi güzel kafanı dinlersin dayakla baskıyla olcak işler değil bunlar yaşarsın huzr içinde hem bellimi olur bakarsın karşına gerçekten mükemmel bi eş adayı çıkar karşına ilerde daha dah mutlu olursun ...

Anlaşmadan bosanacagiz sanırım sizin anlaşmalı kaç ayda bitti Bebek var mı

Anlaşmadan bosanacagiz sanırım sizin anlaşmalı kaç ayda bitti Bebek var mı

var canım , anlassmalali oldu fakat başta inanılmaz sorunlar yaşadım ..
burda kanunlar farklı canım bir buçuk iki yıl sürdü anlamaali olduğu halde .. Çok şükür aatlaattim oo günleri şuan herseyimi hayatımdaki insana borçluyum nekadar garip gelsede
kulağa ben ikk kez aşkı sevgiyi öğreniyorum onunla ...
İlişki nasıl yürütülür .. Önceden yaşadığım evcilik oyunundan başka bisey değildi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…