- Konu Sahibi Denizdekikum
-
19 Yaşındasın Zorla Evlendirildim Diyorsun Ama Şuan Yaşadıklarından Dolayı Ailem Arkamda Ayrılırsam Dedin Peki Zorla Evlendiren Kim Seni?
Korunmadınmı Evlenirken Nasıl Gebe Kaldın Bu Kadar Eşini Sevmiyorken Korunmayı Sıkı Tutmalıydın
Allahtan İyi Kötü Lise Diploman Var Çalışırsan Falan Kim Bakıcak Çocuğa Bu da Var
Ailenin Desteği Şart
En doğru kararı vermişsin. Boşan, oku, kimseye muhtaç olmadan hayatına bak.
Ailenin yanına tamamen dönecek, üniversiteye hazırlanacak, üniversite okuyacaksın :)
Ve bebeğine de annenle baban paşalar gibi bakacak ...
Yaşın küçük. Hayata yeniden atılmak için tam sırası.
Teşekkür ederimkararım kesin o konuda ama işte kızıma çok üzülüyorum
risperdal agır bı ılactır sinir krizi geciriyordr eşiniz muhtemelen şiddeti bilerek uygulmıyorda olabilir bilerekte yapıyor olabilr bunu bilemiyorum ama eczanede calıstıgım bir dönemde risperdal kullanan bir adam ağlayarak oglunu anlatmıstı cok üzülmüştüm.senın küçük yaşta bunları yaşaman cok üzücü boşanmak daha mantıklı gibi.allah yardımcın olsun.
Kızına neden üzülüyorsun ? Parçalanmış aile çocuğu olacağı için mi ?
Evet birden boynumu sıkıyor bogmaya çalışıyor tırnak izleri oluyor sonra pişman olup ağlıyor çok korkuyo bensizlikten sevdiğinden mi yoksa inat veya sinirden mi bilmiyorum ama artık umrumda değil.
Bilmiyorum ki keşke her şey yerli yerinde zamanında olsaydı mutlu olsaydım olsaydık o zaman kızıma bu kadar uzulmezdim babasından uzak yaşayınca ilerde beni suçlar mi düşünmemek elde değil
Ailen Neden Bu Adama Vermiş Seni Anlayamadım Adamın Psikolojik Problemleri Var :26: Hangi Karakteri Gözlerini Tutmuş Da Vermiş Tuhaf
Aallah yardım etsin sana ... Sende kendimi gördüm, borçlar hariç herşeyimiz bukadar mi benzer ... küçük yaşta neden evlendirmeye kıyabiliyorlar anlamıyorum üstelik bende sevmemiştim ... Sakin korkma ne derse desin bebeğini sen all.. Nafakasını da ödesin kesinlikle bosaann ... Ben yurt dışında aynı senin durumundaydım ki benim kimsem yok burda ...
Dört beş yıl önce kağıt işlerimi nasıl yapsam diyoordum çabaladım şuanda o tek başıma kalmaktan korktuğum ülkede direndim ve şuan sağlıkciyim ...
Eminimki ayaklarının üzerinde duyabilecek güce sahipsin ,sana eziyet eden bi adam için gözünün yaşınaa bakma , kimse yuvanın yıkılmaaşını istemez amaaa bosan oo adamdan .. Sariilasimm geldi saanaa güçlü ol bebeğinin sanaa ihtiyacı var ...
Anlaşmadan bosanacagiz sanırım sizin anlaşmalı kaç ayda bitti Bebek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?