Çok zordayım yardım edin yalvariyorum

19 yaşında evlenmek neyin nesi ay neler okuyacağım bu forumda daha?

kızlar sizin evlenmekten başka hedefleriniz yokmu yahu?

Kızlar bugün aradı ve boşanma davası açtı mi dedi Hayır dedim tamam o zaman yarın ben acicam dedi tamam dedim yapacak bir şey kalmadı artık

Diger konundan sonra bunuda okudum. Dogrudu cok zor bir hayat Allah kokayik versin. Ailen eger saa sahip vikacaksa bosanmayi dusun bence. Annenin yaninda dovmys birde, boyle baska olaylarda varsa dava ac nafakada iste bence. Kizinla yasarsiniz kafaniz rahat. Esinin birde psikolojik rahatsizligi varsa kizinin iside zor yazik yavrucaga. Sartlari zorla kurtulmaya calis bu adamdan bence.
Allah kolaylik versin

Oncelikle cok cok gencsin sanirim eylulde lise mezunlarina yonelik kpss var, kafani toplayip calisirsan kazanir meslek edinirsin:) bir yandan da universite pekala bitirilir. bebegin icin endiselenme ruh hastasi bir babayla aynı catıda buyuyecegine annesiyle babasız buyusun. yarın obur gun cocuguna da siddet yoneltebilirdi erken kurtulman cok hayırlı olmus. Nafakaya gelince esin geliri olcusunde sana ve bebegine belli bir miktar odemek zorunda. Bu arada dava suresince de tedbir nafakası alıyorsun dava sonunda nafakan kesinlesinceye kadar. Velayet yuzde doksan sende olur cunku bebegin kucuk ve esinin ruhsal sagligı yerinde degil. Allah bebeginin de senin de bahtını acık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…