Çok zordayım yardım edin yalvariyorum

yaşadıklarının neresinden tutsan ordan kopuyo hani doğru tek şey olsa baştan aşağı hata evlat tatlıdır ama herşeyin bi zamanı vardır yoksa o tadı vermez hayat zor çok zor çünkü sizi geçtim ama çocuğa çok yazık eşinden ayrılıncada umarım hemen başka evlilik yapmazsın bi nefes alır ayaklarının üstünde durmayı öğğrenirsin artık dur nefes al acele etme hiçbişeye

Bosanicaksin cnm yoksa bu boyle surup gider.. Ailenle birlikte kalirsin bi zaman sonra okul bitince ayri eve cikarsin.. Esin ne dio peki ayrilmak istiyomu?

her son bir başlangıç inan bana ,yaşadım yaşıyorum ondan biliyorum...bazen en zor gördüğün zamanla anlıyorsun ki senin için en hayırlısı ve en kolayı aslında...
ve ne şanslısı ki bu yolda eşin annen baban arkadaşın olacak bir prensesin var yanında...

inan bana ve zor günler yaşamış herkese gececek...asla bunalma....

biryerlerden başla elbet ama düşün önce kararlarını netleştir sonra küçük adımlarla yürü...acelen yok cok gencsın dünyayı değişterecek kadar hem de !

Sevilmeyen adamdan yapilan cocuk,onun annesi olan bir baska cocuk,milletin borcunu odemek,dayakci mongol bir es(!)...Beynim zonkladi bu hepsini dusununce.Her sey bastan yanlis.Bosanip kendi ayaklarin ustunde durman en guzeli.Gececek,daha iyisini hak ediyorsun.Bebek icin de endiselenme,mahkeme bebegi sana verecektir.

Son düzenleme:
yanı kusura bakma da canım bole anne babaların agzına agzına vuracaksın terlıkle ... delırıorum bu tarz seyler le karsılasınca , yahu ben 25 ımde evlenıcem deınce acelen ne dedı benımkıler bu nasıl bır vıcdansızlıktır , nasıl bır bencıllıktır , Rabbım sana yardım etsın canım , sartlar agır , hayat zor ama sunu unutma ınanan bır kısının yapamayacagı hıcbırsey yok , kımler nelerı basarmıs sende kendı ayakların uzerınde durmayı basarabılrıısn elbet belkı cok yorucu cok yıpratıcı bır surec olacak ama evladının gelecegı ve mutlulugu ıcın 3 4 yıl dırenmen sana hıc bır sey kaybettırmez koca bır omurde... senın sucun olmdan YASAMAK ZORUNDA bırakıldıgın bu hayttan ders al ve evladına annen gıbı anne olma ... kocana gelınce sımdı bır adım atıp donmussun gerı bunun tekrarı olmayabılır bu fırsatı degerlendır ve sevmedıgın bır adamın omzuna tekrar basını koyma ...

Ne kadar iyi geldiniz siz bana ailemle bile konuşurken bu kadar rahatlamamistim iyi ki varsınız. Birincisinden ne ki ikinci evliliği yapayım evlilikten artık cok Korkuyorum eşim gelirken bile deliler gibi ağladı salya sumuk ayaklarima kapandı zaten kafası gel git şimdi görün bakın ailesi nasıl doldurdu bizimki nasıl doldu yoruldum bıktım saçlarımı gorseniz taş olsa oturur ağlar açık bi bayanim yani göze geliyorum (art niyetle yazmadım ) kiskancligindan kavga çıkartıyor oraya bakma buraya bakma o niye baktı onu giyme o sana yakışıyor istemiyorum bunu giy. Anneme babama hiçbir şey demeyin zaten onları hiç düşünmek istemiyorum hakkım helal değil.

buda sana Rabbımın sınavı demekkı cnm benım , annenı babanı bı kenara koy o zaman sen sadece evladına nasıl ne kadar ıyı bır anne olabılırsın ve ne kadar az hatalarla bı evlat buyutebılırsın vee buyuyebılırsın bunaa yogunlas Allah yardımcın olsun ınsallah bundan sonrasını e az sıyrıklarla atllat

Elbette ki doğru karar almışsın.
Kıyma gençliğine .
Hem sevmiyorsun mutsuzsun, hem de şiddet görüyorsun.

Allah yardımcın olsun...

Benden 1 yas kucuksunuz.Ve ben su an hocam butunlemede 3-5 puan daha verir miydi? Derdindeydim taa ki konunuzu gorene kadar.O adam diyim usulen ne koca olur ne baba.Gir sinavina kendi ayaklarin uzerinde dur senin sucun yok ki.Asil suc okul sirasinda olmam gereken yerde seni kocaya vermeyi layik bulan ailede.Allah yardimcin olsun insallah daha buyuk hatalar yapmazsin

Son düzenleme:

Gucluyum ben onun yaptıklarına dayandiydam bu sürecide atlatirim

Tabi ki boşanmalısın .Sen akıllı bir kızsın mutlaka eğitimini tamamla ve işe gir.Eşin sana ve kızına nafaka ödemek zorunda .Sen tekrar evlenene kadar evlenirsen tabi kızın da eğitimi bitene kadar nafaka alır .Hakim bebeğini sana verir hiç endişe etme .
Kararlı ve güçlü ol.Kimseyi dinleme etrafından herkes sana kocana dön diyecektir ama bu adamla evlilik olmaz bir an önce boşanmalısın.

Allah yardımcın olsun önünde zor zamanlar var ama başarabilirsin .Annen en azından bebeğine baksın ki sen oku ve çalışmaya başla .
Çalışmaya başlayınca evini ayırırsın ama şimdilik onlara ihtiyacın var .

Ah canım ya küçükmüş yaşın. Neden böyle bir adama çocuk doğurdun ki?
Zorla mı evlendirildin? Eğer öyleyse çok acı. İnan çok üzüldüm.
Nafaka alabilir misin o konudan anlamıyorum, ama muhtemelen alırsın.
Bence kesinlikle boşanmalısın. Kızını biraz büyüt, anneni kafala. Annen kızına baksın, sen bir işe gir çalış. Biraz biraz durumu toparlarsın.
Ama bu adam ömrü billah çekilmez. Yaşın epey küçük. Bir ömür geçmez böyle. Kurtul.

19 Yaşındasın Zorla Evlendirildim Diyorsun Ama Şuan Yaşadıklarından Dolayı Ailem Arkamda Ayrılırsam Dedin Peki Zorla Evlendiren Kim Seni?

Korunmadınmı Evlenirken Nasıl Gebe Kaldın Bu Kadar Eşini Sevmiyorken Korunmayı Sıkı Tutmalıydın

Allahtan İyi Kötü Lise Diploman Var Çalışırsan Falan Kim Bakıcak Çocuğa Bu da Var

Ailenin Desteği Şart

Tabii ki de doğru karar hamileyken bile döven adamdan ne hayır gelir..

herkes boşan diyebilir ama en önemlisi senin kararın iyice düşün artıları eksileri bir kenara yaz eşini en iyi tanıyan sensin ve en önemlisi sen kendini herkesten daha çok tanırsın kafanı toparla ve en doğru kararı ver. evlendiğinden beri neler yaşadın yaz bir kenara tekrar tekrar oku.... benim fikrime gelince bence de boşanmalısın birde işin içinde dayakta varsa tabi boşan derim daha çok gençsin kendi ayakların üstünde dur derim. ve en önemlisi kızın o huzursuzluklar içinde büyümesin boşanmak daha iyisi olur gibime geliyor. ve hiç bir zamanda intiharı düşünme bol bol Allaha dua et ki mutlaka sana hayırlı kapılar açılacaktır.

Evet herkes olur boşver diyor ama bende tamamen bitti artık dayanamıyorum yemin ediyorum dayanamıyorum bu kararı bir çok kez verdim ama dediğiniz gibi hep etrafima kulak verdim artık kalbimi adam yerine koymanin vakti geldi

Yaşadığıma suan hayat demiyorum zaten ben pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…