• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri çok zormuş bu işler...

buyukask

benim canım bebeğimmm
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
200
37
118
38
kızlar 11 agustosta evde söz isteme nişan bir olacak bugun dışarı çıkıp göz gezdirdim ancak pek begenemedim söz isteme için kırık beyaz diz ustu elbise düşünüyorum nişan içinde saks mavisi uzun düşünüyorum ama gelin görün ki begenemedim haftaya başka yerlere bakacagım

$1079705_554813087909373_1708069446_n.webp$967545_554813101242705_1379514217_n.webp$1080677_554813107909371_2005439642_n.webp

Dikkatimi direk ortadaki çekti..

Ortadakini beğendim..
Ama renk olarak beyaz tuhaf kaçar mı bilemiyorum..
Siyahta çok klasik olur..

Beyaz iyidir ama siyah daha da iyidir mi ? :44: Kafanı karıştırdım..:1:

Dikkatimi direk ortadaki çekti..

Ortadakini beğendim..
Ama renk olarak beyaz tuhaf kaçar mı bilemiyorum..
Siyahta çok klasik olur..

Beyaz iyidir ama siyah daha da iyidir mi ? :44: Kafanı karıştırdım..:1:

siyah rengide vardı ancak o pek modelini göstermiyordu elbisenin zaten ben isteme için kırık beyaz kemik rengi tonlarında istiyorum siyah nişan için de düşünebilirim yani farklı modellerle..merak etme canım zaten kafam cok karısık:))

siyah rengide vardı ancak o pek modelini göstermiyordu elbisenin zaten ben isteme için kırık beyaz kemik rengi tonlarında istiyorum siyah nişan için de düşünebilirim yani farklı modellerle..merak etme canım zaten kafam cok karısık:))

O zaman ben ortadakini senin için tavsiye edebilirim..
O boyutlarda yine böyle üzerine oturan elbiselere bakabilirsin..

Ben de koyu mavi ya da saks mavisi diye yola çıkıp sonunda pastel mor, uzun etekli bir elbise aldım :) isteme için zaten düz siyah giyeceğim, sonra nişanlığımla değiştireceğim.

Oleg Cassini'nin modellerine bir bakabilirsin, aradığım tarza yakın şeyler var sanırım.

3.resimdekine bayıldım :46: hem asil hem çok şık duruyo :34:

beyaz elbiseler bana hep nikah elbilerini anımsatır o yüzden beyazı renk olarak dügünden önce uygun bulmuyorum , daha tatlı tonlarada bakabilirsin pudra nil yeşili gibi

Back
X