- 9 Aralık 2009
- 17.195
- 54.857
- 1.123
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Ayrildigin nisanlinla niye konusuyorsunki ben bunu anlamadim.benim kardesimde nisan atti ertesi gun numarasini degistirdi.siz muhabbet ediyosunuz nasil nisan atmak bu anlamadim anlayan olursa banada anlatsin
yalnız bu konu eski ama sen yeni üyesin bu nasıl oluyor bir de onu açıklasanPİSKOPAT YA GERI DONMEYECEM DEDIM HABIRE ARIYO DEDIMKI BITTIIII
konunun eski olduğu nasıl anlaşılıyor ?yalnız bu konu eski ama sen yeni üyesin bu nasıl oluyor bir de onu açıklasan
Ne kadar kötü bir insanmış kurtulmuşsunuz. Evlenmek için görüşeceği kişiye borcunu bile söylemeyecekmiş. Heralde kendine bağladıktan sonra söyleme gibi iğrenç bi planı var. Bence konuşmayın takip etmeyin her yerden engelleyin. Bi de sarışın seviyomuş beyimiz bu devirde kaç tane gerçek sarışın varki bu ülkede. Hepimiz saçlarımuzı boyayarak sarışın olabiliriz değil mi. Takılma sen ona
benim hafızamdan 400.lik borç mühendislik bu konu size yabancı mı geliyor hatta dur bulmaya çalışayım ,belkide benziyolardır ama ne hikmetse aynılar.konunun eski olduğu nasıl anlaşılıyor ?
benim hafızamdan 400.lik borç mühendislik bu konu size yabancı mı geliyor hatta dur bulmaya çalışayım ,belkide benziyolardır ama ne hikmetse aynılar.
Bende bu konuyu daha önce hatırlar gibiyim... Aynı hikaye aynı ev,aynı meslek ve aynı beddualar .....benim hafızamdan 400.lik borç mühendislik bu konu size yabancı mı geliyor hatta dur bulmaya çalışayım ,belkide benziyolardır ama ne hikmetse aynılar.
Ailesi 400binlik borcu oğluna yıkarak üstüne bir de nasıl evlendiriyor ,benim aklım almıyor. Siz çok mu zenginsiniz konu sahibi?
sanki ama konu başlığını hatırlamıyorum ve bu konunun o konu olduğundan neredeyse adım kadar eminim.çünkü o konuda 400 binlik ev kaynanaya alınmıştı,ve ayrıl demiştik sanırım ayrılınca gelip konu açtı.evet böyle bir konu açılmıştı, sanırım arkadaş yeni üyelik alarak tekrar konu açmış
yok ben çok takip etmiyorum hele son zamanlarda yeni üye yazdımı hiç okumamaya başladım .Bazı konulara kafayı takar onlara yazarım genelde . :)benim hafızamdan 400.lik borç mühendislik bu konu size yabancı mı geliyor hatta dur bulmaya çalışayım ,belkide benziyolardır ama ne hikmetse aynılar.
o konudaki sanki 300küsürlük bir evdi,eğer benim hatırladığım konuysasanki ama konu başlığını hatırlamıyorum ve bu konunun o konu olduğundan neredeyse adım kadar eminim.çünkü o konuda 400 binlik ev kaynanaya alınmıştı,ve ayrıl demiştik sanırım ayrılınca gelip konu açtı.
arkadaş yalı mı alıyolar napıyolar anlamadım ki bende 135 binlik evlere bakayım adaletin bu mu dünyao konudaki sanki 300küsürlük bir evdi,eğer benim hatırladığım konuysa
Enayi avukat hanımla ve güzel avukat hanımla mutluluklar dileyip engelle bence. Hiç konuşmaya bile gerek yok.Öyle bir ailenin oğlu nasıl olur az çok tahmin ediyor olman lazımyok be bır evımız var kendıme aıt hıc bırseyım yok 1.750 maasla calısan bırıyım ben
sanki ama konu başlığını hatırlamıyorum ve bu konunun o konu olduğundan neredeyse adım kadar eminim.çünkü o konuda 400 binlik ev kaynanaya alınmıştı,ve ayrıl demiştik sanırım ayrılınca gelip konu açtı.
yok ben çok takip etmiyorum hele son zamanlarda yeni üye yazdımı hiç okumamaya başladım .Bazı konulara kafayı takar onlara yazarım genelde . :)
he ya ne kadaan gereksiz bilgiler depolamışız değil mi?evet 300 bin küsürdü ama faiziyle 400 bin ediyordu.
ay başka bişe olsa hatırlamam beynim çöplük resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?