cok zoruma gidiyor onu böyle görünce:(

bunu sana anlatan adamın amacı ne olabilir ki sen bırakmısın yedirememiş arayıp sana bunları anlatıyor dur olmadı ben tekrar atıyım yuzugu derdim ne kadar cocukca

400 mılyar borcu odesınde o yarabbı sukur
sonra kapaortasını duzeltsın soyle dursun avukat hanım
o avukat borçtan sonra o borcu onlara ödetip evi üstüne yaptırıp oğlanın tüm sülalesini dımdızlak ortada bırakıp boşanmasını da bilir demi cutecan

o avukat borçtan sonra o borcu onlara ödetip evi üstüne yaptırıp oğlanın tüm sülalesini dımdızlak ortada bırakıp boşanmasını da bilir demi cutecan
ay ne ugrascam dırek 2000 lıra maasla ıscı bulurum metroda calısan borcssuz bır guzel sevısır koklasırız ben olsam
140 bınede beylıkduzunden ev alırım
ohh
avukat ne ugrassın bu adam kendının degerınden fazla borca gırmıs

Bu konu o konu orada kız ayrıldıkdan sonra görüşüyordu... Nişanlısıda mühendisti ,maaşıda bu civardaydı , evde yanlış hatırlamıyorsam 380 felandı.... Bu konu bir kaç kez açıldı hatta nişanlısıyla sorunlu olan kızların açtıgı konularda yorum olarak bile denk geldim... Kendime de hayret ettim ha dersleri aklımda tutamıyorm kk deki olayları hatırlıyorum..

etiketine bakmak lazım 400.000 ediyo mu memur maaşlı kocamı Allah başımdan eksik etmesin

Bir tane de oğlum olursa evlendireceğim zaman yalı şartı koşacağım, sen de öyle yap
yalı kesmez bizi üstüne birde hiç bilmediğim bir şehirde dönüm dönüm tarla istiycem

hayır yani bunlar bellekte yer kaplıyo boşuna, sonra yavaş çalışıyor makina.

misal konu sahibi bile unutmuş açtığı konuyu bize ne şimdi çok sinirlendim kendime

bu kafaları okul zamanında kullanaydım astronot olurdum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…