• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok zoruma gitti :(

O anda tepkinizi koysaymışsınız keşke.Öyle şey denilir mi hiç? En sinir olduğum konulardan biri;İnsanların acılarıyla dalga geçmek.

Kesinlikle çok terbiyesizmiş. Konu açıldığında lafı gediğine koyun bence. Yaptığı çok ayıp.

gülüp alay ettiğini yaşamadan ölmeyecek merak etme
hatırlatırsın o zaman
Evlat acisinin ne demek olduğunu daha bilmiyor bi insanin çocuğunu 4 sene koklayamamasi bagrina basamasi ne demek bilmiyor yasasin Rabbim yasatsin beddua etmek istemiyorum ama allah goruyo yaptigini dünden beri agliyorum.

O anda tepkinizi koysaymışsınız keşke.Öyle şey denilir mi hiç? En sinir olduğum konulardan biri;İnsanların acılarıyla dalga geçmek.
Keşke yapabilseydim keşke onu orda rezil etseydim keşke dondm kaldim sadece otur yerine sacma sapan hareketler yapma diyebildim .

Arkadaşlar direk konuya giricem.
Dun kuzenlerimle oruruyoduk yanimizda kuzenimin yeni tanidigi bi arkadasi vardi . Espriler falan hani sicak bi ortam vardi. Ta ki kuzenim o patavatsizligi yapana kadar. Benim ablam 4 sene önce babamdan izinsiz evlendi ve aci hala ilk gün ki gibi çünkü babam affetmedi gorusmuyor bizide gorusturtmuyor. Konuya dönersek bu adamin yaninda kuzenim kalkti ayağa ve aynen soyle konustu." bak komik bisey anlatacam simdi bunun ablasi kocaya kacti ali halam ilk günlerde mevlud gecesi camide görmüş kizini eve bi geliyor annesini görünce (yani anneanneme) anneeeee diye bagirarak yere çöküp agliyo ali bi komikti gormen lazim " dedi.
Resmen annemin acisini alay konusu yapti ben hayatimda bu kadar kotu olmamistim üstelik dalga geçtigi insan halasi ve bugüne kadar tek zarari olmamistir ona. Niye boyle bisey yaptı insanların acilariyla dalga geçmek bu kadar kolay mi ya abartmiyorum dimi :KK43:(

o anda haddini bildireydiniz keşke...
haketmiş çünkü..

Abla için üzüldüm torun olduğunda affeder baban inşallah kuzenin gelince acaba bazen insan boş bulunursa öylemi oldu her zamanki hali dersen takma umursama derim

Abla için üzüldüm torun olduğunda affeder baban inşallah kuzenin gelince acaba bazen insan boş bulunursa öylemi oldu her zamanki hali dersen takma umursama derim
Ablamin 2 cocugu var ve babam maalesef torunları yumuşayacak biri değil bu aci bizle mezara gider .aslında en çok zoruma giden de ablamin konusu acilinca hemen aglama moduna girmesi hepsi yalanmiss o uzulmeler aglamalar vicdansiz.

Yok artık ya nasıl saygısızca orda seni mi ezmeye çalışmış kendini mi yüceltmeye çalışmış hiç doğru bulmadım. Bence kırıldığını belli et anlasın :KK12:

Back
X