Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin nisan var ve ben onun yuzune bakmayi dusunmuyorum.Yok artık ya nasıl saygısızca orda seni mi ezmeye çalışmış kendini mi yüceltmeye çalışmış hiç doğru bulmadım. Bence kırıldığını belli et anlasın![]()
Allahim ya dışarda normal görünen insanlarin çoğu hadsiz densiz rahatsiz manyak bu ne biçim kuzen bu ne bicim ali güldümu birde bu herif bu aptal kıza![]()
Kendime çok kiziyorum niye onu orda rezil etmedim diyeterbiyesizin yüzüne tükürseymişsin o anda, nasıl bir saygısızlık bu böyle
Aynen oyle Rabbim gördü yaptigini ona havale ediyorum.Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş (S.A.V .)
Kınamış! Zamana bırak Allah büyük...!
Keşke size agziyla burnunun yeri değişti diyebilseydim ama diyemedim tutuldum sanki donup kaldim diyebildigim tek şey ayşe geç otur yerine saçma sapan hareketler yapma oldubişey sorucam,o orda öyle bir laf edip dalga geçti?
sen ne dedin? susup oturdum öylece deme?
Gec otur yerine sacma sapan hareketler yapma diyebildim sadece.onu orda bozamadin mi ?![]()
18- 19 yaslarndaYaşı kaç kuzeninizin merak ettim?
Kendime çok kiziyorum niye onu orda rezil etmedim diye![]()
Canım biz buna kısaca akraba diyoruZ akrabalar böyledir işte ben görüşmeyi kestimArkadaşlar direk konuya giricem.
Dun kuzenlerimle oruruyoduk yanimizda kuzenimin yeni tanidigi bi arkadasi vardi . Espriler falan hani sicak bi ortam vardi. Ta ki kuzenim o patavatsizligi yapana kadar. Benim ablam 4 sene önce babamdan izinsiz evlendi ve aci hala ilk gün ki gibi çünkü babam affetmedi gorusmuyor bizide gorusturtmuyor. Konuya dönersek bu adamin yaninda kuzenim kalkti ayağa ve aynen soyle konustu." bak komik bisey anlatacam simdi bunun ablasi kocaya kacti ali halam ilk günlerde mevlud gecesi camide görmüş kizini eve bi geliyor annesini görünce (yani anneanneme) anneeeee diye bagirarak yere çöküp agliyo ali bi komikti gormen lazim " dedi.
Resmen annemin acisini alay konusu yapti ben hayatimda bu kadar kotu olmamistim üstelik dalga geçtigi insan halasi ve bugüne kadar tek zarari olmamistir ona. Niye boyle bisey yaptı insanların acilariyla dalga geçmek bu kadar kolay mi ya abartmiyorum dimi(
Umuyorum bundan sonra o çenesine hakim olur da çarpmak zorunda kalmazsın.Caksaydim icim rahatlardi ama mal mal bakip küçük bi uyariyla yetindim aptal kafam.
dimi ya konuyla alakasız ama ne gelirse akrabadan geliyo.....Canım biz buna kısaca akraba diyoruZ akrabalar böyledir işte ben görüşmeyi kestim