• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok zoruma gitti :(

Allahim ya dışarda normal görünen insanlarin çoğu hadsiz densiz rahatsiz manyak bu ne biçim kuzen bu ne bicim ali güldümu birde bu herif bu aptal kıza :(

terbiyesizin yüzüne tükürseymişsin o anda, nasıl bir saygısızlık bu böyle

Allahim ya dışarda normal görünen insanlarin çoğu hadsiz densiz rahatsiz manyak bu ne biçim kuzen bu ne bicim ali güldümu birde bu herif bu aptal kıza :KK43:

O an sadece ona odaklanmistim.etrafima dogru duzgun bakamadim bile. Ama gulseydi o an farkederdim kendime geldigimde kimse de tepki yoktu ben en son oturmasini soyledim.

Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş (S.A.V .)
Kınamış! Zamana bırak Allah büyük...!

bişey sorucam,o orda öyle bir laf edip dalga geçti?
sen ne dedin? susup oturdum öylece deme?

bişey sorucam,o orda öyle bir laf edip dalga geçti?
sen ne dedin? susup oturdum öylece deme?
Keşke size agziyla burnunun yeri değişti diyebilseydim ama diyemedim tutuldum sanki donup kaldim diyebildigim tek şey ayşe geç otur yerine saçma sapan hareketler yapma oldu :(

Kendime çok kiziyorum niye onu orda rezil etmedim diye :KK43:

Kuzenin beyni yerinde fındık kabuğu olanlardan.. ben senin yerinde olsam birdaha yüzüne bile bakmazdım... akılsızla olan arkadaşlıktan, zarardan başka birşey gelmez...

böyle dalga geçilmesi yanlış ama şu kaçan kızlar iyi bir dersi hakediyor ya, deger mi hiç kaçmaya yazık annen ne kadar acı çekmiş neyse konu bu değil ama kaçmasına sinir oldum ablanızın , kuzeninize selamlar :KK52:

Bu patavatsızlık değil bildiğin şerefs*zlik. Ben olsam bir daha yüzüne bakmazdım o şahsın.

Arkadaşlar direk konuya giricem.
Dun kuzenlerimle oruruyoduk yanimizda kuzenimin yeni tanidigi bi arkadasi vardi . Espriler falan hani sicak bi ortam vardi. Ta ki kuzenim o patavatsizligi yapana kadar. Benim ablam 4 sene önce babamdan izinsiz evlendi ve aci hala ilk gün ki gibi çünkü babam affetmedi gorusmuyor bizide gorusturtmuyor. Konuya dönersek bu adamin yaninda kuzenim kalkti ayağa ve aynen soyle konustu." bak komik bisey anlatacam simdi bunun ablasi kocaya kacti ali halam ilk günlerde mevlud gecesi camide görmüş kizini eve bi geliyor annesini görünce (yani anneanneme) anneeeee diye bagirarak yere çöküp agliyo ali bi komikti gormen lazim " dedi.
Resmen annemin acisini alay konusu yapti ben hayatimda bu kadar kotu olmamistim üstelik dalga geçtigi insan halasi ve bugüne kadar tek zarari olmamistir ona. Niye boyle bisey yaptı insanların acilariyla dalga geçmek bu kadar kolay mi ya abartmiyorum dimi :KK43:(
Canım biz buna kısaca akraba diyoruZ akrabalar böyledir işte ben görüşmeyi kestim

benim annemde ben kaçınca haftalarca kimseyle tek kelime etmemiş...balkonda sabahlamış günlerce....
ne bu anaların çektiği:KK42:

Back
X