Cok zoruma gitti :(

Ali de çok gülmüştür eminim... bu ne acımasızlık ya saçma sapan mevzu bulamamış bunu mu anlatıyo espri diye tavır koymak gerekli böyle insanlara..!

Ali de çok gülmüştür eminim... bu ne acımasızlık ya saçma sapan mevzu bulamamış bunu mu anlatıyo espri diye tavır koymak gerekli böyle insanlara..!
Tavrimi koyucam kesinlikle . insan da azicik vicdan olsa 2 gunluk adamin yaninda annemledalga gecmez off kendime cok kiziyorum niye sacini basini yolmadim orda

everOne, post: 36784466, member: 521083"]Hayır abartmıyorsun. Kuzeninin yaptığı çok saygısızca ve acımasızca. O ne biçim kuzenmiş öyle. Ali'nin dikkatini çekeceğim diye seni harcamış.
Zaten kimse onun o hareketine anlam veremedi ki bende cevabimi verdim ona .[/QUOTE]
görüşmeyin bencede
bende tam laf sokun diyecektim
ne dediniz

Tavrimi koyucam kesinlikle . insan da azicik vicdan olsa 2 gunluk adamin yaninda annemledalga gecmez off kendime cok kiziyorum niye sacini basini yolmadim orda
valla ben olsam saçını başını yolmuştum orada kim olursa olsun kimse başkasının üstünden prim yapamaz dalga geçmeye bak böyle akraba olmaz olsun. akbaba mübarek kusura bakma sinirlendim..

valla ben olsam saçını başını yolmuştum orada kim olursa olsun kimse başkasının üstünden prim yapamaz dalga geçmeye bak böyle akraba olmaz olsun. akbaba mübarek kusura bakma sinirlendim..

Yok insan boyle seyleri gorup duyup yasayinca sinirleniyo en azindan vicdani olan insanlar sinirleniyo haklisin.ah ah bende yolaydim o saci gorurdu artistlik yapmayi.

Kuzeninde hic vicdan da mi yok ya? insanlarin acilariyla alay etmek. o oyle alay eder sonra aynilari basina gelir sonra anlar hatasini tovbe tovbe

Elalemin ogluna sebeklik yapacam diye kendi kendini rezil etmis. Bence de tam bir salakmis. Kendi ailesinin derdini bile 3 gunluk cocugu sozum ona guldurmek icin malzeme yapabilmek ancak salak birinin yapacagi birseydir. Kendisi yeterince rezil olmus zaten, kendini daha fazla yerin dibine sokamazdi, her ne kadar farkinda olacak kapasitede olmasa da... senin birsey yapmana gerek bile yok.

Siz her şeyden önce kuzeninizle olan ilişkinizi düşünün. Ne kadar gerçeksiniz? Bunu anlamaya çalışın. Kuzeniniz bana da kötü kalpli, fesat birisi gibi geldi. İnsanların acıları ne zamandan beri alay konusu olmaya başlamış? Ne zamandan beri acısına ağlayan insan komik duruma düşmüş? Kuzeniniz her şeyi eğlence olarak görüyor herhalde. Saygısız, terbiyesiz.

Onun yaptığı zaten ayrı bi saçmalıkta ben annene üzüldüm kaçtı diye evlat silinir mi kim bilir canı ne kadar yanıyordur büyük konuşmak istemiyorum yaşamayan bilmez ama ben olsam evladımın bi anne demesine bakar dayanamam hemen affederim başlarım ağlamaya eşimden gizlide olsa görüşürüm napim çok seviyorum oğlumu kız olsa onuda aynı severim konuyu okuyunca bile ağladım annene

yazık. insanlar başkalarının acılarıyla mutlu oluyorlar demek. hele bu birde hala olduğu halde.

Evlat acisinin ne demek olduğunu daha bilmiyor bi insanin çocuğunu 4 sene koklayamamasi bagrina basamasi ne demek bilmiyor yasasin Rabbim yasatsin beddua etmek istemiyorum ama allah goruyo yaptigini dünden beri agliyorum.
merak etme öğrenir. etme bulma dünyası

Benim kuzenlerim de boyle ya. Akraba akrabaya dusman anlamiyorum. Bi tek teyze cocuklarindan kotu niyet gormuyorum gerisi bos. Ben babamla cok sikintilar yasadim gecmiste. Benim kuzenlerim de bunu espri malzemesi yapar devamli. He bi de amcamin kizi bi cocukla cikiyor. Ben ve halamla tanistirmak istedi. Biz de gittik tanistik sohbet muhabbet cok guzel. Fotograf cekildik. Benim babama gore sevgilin olmasi buyuk bir kabahat. Halam dedi ki fotografi internete koyma dans'in babasi gorurse olay cikar dans'la da benle de konusmaz. Sanki koy dedik. O an koymus. Eve giderken babam beni ariyor. Agzina gelen kufurleri ediyor hem halama hem bana. Kuzenlerde galiba kiskanclik var canim. Mutlu oluyorlar resmen bizim acilarimizdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…