Bir yaşıma daha girdim yaa, terbiyesiz.
Tobeler olsun, bosuna dememisler akrabanin ettigini akrep etmez.
evet ama olmuyo bazen her istediğimiz kader mi demeli cahillik mi bilmiyorum......[/QUOTE]Keşke herşey güzellikle olsaydi kimse bu duruma dusmeseydi.
Tavrimi koyucam kesinlikle . insan da azicik vicdan olsa 2 gunluk adamin yaninda annemledalga gecmez off kendime cok kiziyorum niye sacini basini yolmadim ordaAli de çok gülmüştür eminim... bu ne acımasızlık ya saçma sapan mevzu bulamamış bunu mu anlatıyo espri diye tavır koymak gerekli böyle insanlara..!
Zaten kimse onun o hareketine anlam veremedi ki bende cevabimi verdim ona .[/QUOTE]everOne, post: 36784466, member: 521083"]Hayır abartmıyorsun. Kuzeninin yaptığı çok saygısızca ve acımasızca. O ne biçim kuzenmiş öyle.Ali'nin dikkatini çekeceğim diye seni harcamış.
Yap gerçekten arkadaş insana daha yakın oluyoBu gidişle bende öyle yapicam :/
görüşmeyin bencedeZaten kimse onun o hareketine anlam veremedi ki bende cevabimi verdim ona .
valla ben olsam saçını başını yolmuştum orada kim olursa olsun kimse başkasının üstünden prim yapamaz dalga geçmeye bak böyle akraba olmaz olsun. akbaba mübarekTavrimi koyucam kesinlikle . insan da azicik vicdan olsa 2 gunluk adamin yaninda annemledalga gecmez off kendime cok kiziyorum niye sacini basini yolmadim orda
Kesinlikle daha önce yakin arkadasima da durduk yere benzer bir davranisi olmuştu ama siyasi içerikli olduğu icin anlatilmasi yasak diye biliyorum. Allah akil fikir versin .Yap gerçekten arkadaş insana daha yakın oluyo
valla ben olsam saçını başını yolmuştum orada kim olursa olsun kimse başkasının üstünden prim yapamaz dalga geçmeye bak böyle akraba olmaz olsun. akbaba mübarekkusura bakma sinirlendim..
Bende oyle yapicam allahindn bulsun.pislik ya, muhattap olma
Arkadaşlar direk konuya giricem.
Dun kuzenlerimle oruruyoduk yanimizda kuzenimin yeni tanidigi bi arkadasi vardi . Espriler falan hani sicak bi ortam vardi. Ta ki kuzenim o patavatsizligi yapana kadar. Benim ablam 4 sene önce babamdan izinsiz evlendi ve aci hala ilk gün ki gibi çünkü babam affetmedi gorusmuyor bizide gorusturtmuyor. Konuya dönersek bu adamin yaninda kuzenim kalkti ayağa ve aynen soyle konustu." bak komik bisey anlatacam simdi bunun ablasi kocaya kacti ali halam ilk günlerde mevlud gecesi camide görmüş kizini eve bi geliyor annesini görünce (yani anneanneme) anneeeee diye bagirarak yere çöküp agliyo ali bi komikti gormen lazim " dedi.
Resmen annemin acisini alay konusu yapti ben hayatimda bu kadar kotu olmamistim üstelik dalga geçtigi insan halasi ve bugüne kadar tek zarari olmamistir ona. Niye boyle bisey yaptı insanların acilariyla dalga geçmek bu kadar kolay mi ya abartmiyorum dimi(
yazık. insanlar başkalarının acılarıyla mutlu oluyorlar demek. hele bu birde hala olduğu halde.Arkadaşlar direk konuya giricem.
Dun kuzenlerimle oruruyoduk yanimizda kuzenimin yeni tanidigi bi arkadasi vardi . Espriler falan hani sicak bi ortam vardi. Ta ki kuzenim o patavatsizligi yapana kadar. Benim ablam 4 sene önce babamdan izinsiz evlendi ve aci hala ilk gün ki gibi çünkü babam affetmedi gorusmuyor bizide gorusturtmuyor. Konuya dönersek bu adamin yaninda kuzenim kalkti ayağa ve aynen soyle konustu." bak komik bisey anlatacam simdi bunun ablasi kocaya kacti ali halam ilk günlerde mevlud gecesi camide görmüş kizini eve bi geliyor annesini görünce (yani anneanneme) anneeeee diye bagirarak yere çöküp agliyo ali bi komikti gormen lazim " dedi.
Resmen annemin acisini alay konusu yapti ben hayatimda bu kadar kotu olmamistim üstelik dalga geçtigi insan halasi ve bugüne kadar tek zarari olmamistir ona. Niye boyle bisey yaptı insanların acilariyla dalga geçmek bu kadar kolay mi ya abartmiyorum dimi(
merak etme öğrenir. etme bulma dünyasıEvlat acisinin ne demek olduğunu daha bilmiyor bi insanin çocuğunu 4 sene koklayamamasi bagrina basamasi ne demek bilmiyor yasasin Rabbim yasatsin beddua etmek istemiyorum ama allah goruyo yaptigini dünden beri agliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?