Kuzeninde hic vicdan da mi yok ya? insanlarin acilariyla alay etmek. o oyle alay eder sonra aynilari basina gelir sonra anlar hatasinitovbe tovbe
Elalemin ogluna sebeklik yapacam diye kendi kendini rezil etmis. Bence de tam bir salakmis. Kendi ailesinin derdini bile 3 gunluk cocugu sozum ona guldurmek icin malzeme yapabilmek ancak salak birinin yapacagi birseydir. Kendisi yeterince rezil olmus zaten, kendini daha fazla yerin dibine sokamazdi, her ne kadar farkinda olacak kapasitede olmasa da... senin birsey yapmana gerek bile yok.
Siz her şeyden önce kuzeninizle olan ilişkinizi düşünün. Ne kadar gerçeksiniz? Bunu anlamaya çalışın. Kuzeniniz bana da kötü kalpli, fesat birisi gibi geldi. İnsanların acıları ne zamandan beri alay konusu olmaya başlamış? Ne zamandan beri acısına ağlayan insan komik duruma düşmüş? Kuzeniniz her şeyi eğlence olarak görüyor herhalde. Saygısız, terbiyesiz.
Onun yaptığı zaten ayrı bi saçmalıkta ben annene üzüldüm kaçtı diye evlat silinir mi kim bilir canı ne kadar yanıyordur büyük konuşmak istemiyorum yaşamayan bilmez ama ben olsam evladımın bi anne demesine bakar dayanamam hemen affederim başlarım ağlamaya eşimden gizlide olsa görüşürüm napim çok seviyorum oğlumu kız olsa onuda aynı severim konuyu okuyunca bile ağladım annene
yazık. insanlar başkalarının acılarıyla mutlu oluyorlar demek. hele bu birde hala olduğu halde.
Benim kuzenlerim de boyle ya. Akraba akrabaya dusman anlamiyorum. Bi tek teyze cocuklarindan kotu niyet gormuyorum gerisi bos. Ben babamla cok sikintilar yasadim gecmiste. Benim kuzenlerim de bunu espri malzemesi yapar devamli. He bi de amcamin kizi bi cocukla cikiyor. Ben ve halamla tanistirmak istedi. Biz de gittik tanistik sohbet muhabbet cok guzel. Fotograf cekildik. Benim babama gore sevgilin olmasi buyuk bir kabahat. Halam dedi ki fotografi internete koyma dans'in babasi gorurse olay cikar dans'la da benle de konusmaz. Sanki koy dedik. O an koymus. Eve giderken babam beni ariyor. Agzina gelen kufurleri ediyor hem halama hem bana. Kuzenlerde galiba kiskanclik var canim. Mutlu oluyorlar resmen bizim acilarimizdan.
bu arada babanıza kızdım. bir anneye çocuğunu görmeyi yasakllamak. bir kardeşede.
kuzen acımasız babada öyle.
bence bilmeden değil bile bile yapmış kuzenin bu terbiyesizliği..eminim arkanızdan nasıl alay ediyorlardır..akraba değilmi köküne kibrit suyu..Arkadaşlar direk konuya giricem.
Dun kuzenlerimle oruruyoduk yanimizda kuzenimin yeni tanidigi bi arkadasi vardi . Espriler falan hani sicak bi ortam vardi. Ta ki kuzenim o patavatsizligi yapana kadar. Benim ablam 4 sene önce babamdan izinsiz evlendi ve aci hala ilk gün ki gibi çünkü babam affetmedi gorusmuyor bizide gorusturtmuyor. Konuya dönersek bu adamin yaninda kuzenim kalkti ayağa ve aynen soyle konustu." bak komik bisey anlatacam simdi bunun ablasi kocaya kacti ali halam ilk günlerde mevlud gecesi camide görmüş kizini eve bi geliyor annesini görünce (yani anneanneme) anneeeee diye bagirarak yere çöküp agliyo ali bi komikti gormen lazim " dedi.
Resmen annemin acisini alay konusu yapti ben hayatimda bu kadar kotu olmamistim üstelik dalga geçtigi insan halasi ve bugüne kadar tek zarari olmamistir ona. Niye boyle bisey yaptı insanların acilariyla dalga geçmek bu kadar kolay mi ya abartmiyorum dimi(
bence bilmeden değil bile bile yapmış kuzenin bu terbiyesizliği..eminim arkanızdan nasıl alay ediyorlardır..akraba değilmi köküne kibrit suyu..
bugün bana yarın sana derler..kuzenin birgün her hangi kötü bir durum yaşarsa sende onun canını sıkarsın olur biter ödeşirsiniz..Arkamdan alay ettiğine yüzde yüz eminim. 4 sene olmuş ben Mevlud gecesi olanlari hatirlamiyorum bu vicdansiz hatirliyor demekki o günden beri her firsatta annem ile dalga geçiyormuş yaziklar olsun boyle akrabaya.
Benim kuzenim yapmis olsa , Bende ayagi kalkar Tokati patlatirdim suratina bak ali buda komik degilmi derdim.
Ve ceker giderdim .
Terbiyesiz insan ...
Senin ailene anneni yabancilarin yaninda neden konu edip guluyorki ,verseydin agzinin payini..
resmen adama asılmak için ailenizi gömmüş. ben olsam herkesin olduğu bir ortamnda yaptığı hareketle dalga geçerdim çaktırmadan. mesela ' x'de amma erkek meraklısı çıktı annemi bile sattı adama yaranmak için hahaha' vs. gibi o an cevap veremeyecek kişide o olacak eminim.
bugün bana yarın sana derler..kuzenin birgün her hangi kötü bir durum yaşarsa sende onun canını sıkarsın olur biter ödeşirsiniz..
bencede kesin var bu dunyada kot birsey yaptiysan donup dolasip basina geliyor.
İlahi adalet diye bisey var inanıyorum yasasin istiyorum oda yasasin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?