çokk bunaldımm yardımınıza ihtiyacım var :(

hayır takıntılı olduğunu bildiğim için sadece söyledim ben alışveriş yapıcam maaşı alınca dedim hayır dedi zaten zor geçiniyoruz dedi tamam çok bol bol geçinicek durumumuz yok ama borcumuzda yok maaşlarımızda yetmicek kadar az değil ki bide hepsini geçtim ben ihtiyaclarımı karşılmaıycaksam niye çalışıyorum ki ben ona kıyamıyorum hadi biraz destek olayı m diye çalışıyorum o bana net bi şekilde alamazsın diyebiliyo

Adam cimri. Once disarida temek yemeyi sevmiyordur belki diye dusundum, sonra petegi kismasini okuyunca bu adam resmen cimri dedim. Cimri adam sevgide de cimridir sadece parada degil. Umarim sevgisinden kismaz.
Bilmiyorum ya cimri biriyle cok zor. Hayati yasayamadiktan sonra cok paran olsa ne yazar?
Tavdmsiyem isi birakma. Bu adami birak, ama isini birakma. Isin srn tek guvencen. Maasini da asla ona verme. Harcamalar icin ondan izin alma, calisip kazaniyorsun, ondan izin alirsan asla vermez. Hem alistirma buna. Yoksa onur boyu ona hesap verirsin. Kendime harcadim ihtiyaclarim vardi de ama aska sunu sunu aldim deme. Paran sende kalsin. Umarim maas kartin onda degildir. Eger onda ise bankayi arayip kartimi kaybettim deyip yeni kart cikart ve kartini verme.

Borcunuz yokmuş. İkinizde asgari ücret alsanız. Az da olsa para artar neden hayır dedi?
ikimizde asgri ücret almıyoruz ben asgrai ücret alıyorum o 4 e yakın maaş alıyo yani daha açık anlatmak gerekirse biziim eve giren para 6 civarı sizce az mı geçinmek için sadece araba borcumuz var oda çok fazla değil

Cimri insanla yaşamak çook zor. Bu ne yahu? Kombi olayı tek başına bile facia bana göre. Ciddi bir konuşma yapın. Bu şekide davranmaya devam edersen, yoluma seninle beraber devam edemicem falan deyin ayol bu ne böyle içimi fenalıklar bastı vallahi. Ay bir de özel uçakla Paris’e yemeğe gidelim diyorsunuz sanki. Altı üstü bir restaurant yani delirmemek elde değil.

bende öyle bi karar aldım çünkü konuşsam da anlamıyo teşekkür ederim

sorumluluk alınca korktu belki de. evlenmeeden önce ailesiyle mi yaşıyordu ? ilk kez tek başına bir ev bütçesi idare ediyorsa ay sonuna yetmez diye tırsıyor belki de. zamanla aşabilir sanki.
inşallah çünkü 3 ay olmasına rağmen çok bunaldım ondan soğumamam sebep olmasından korkuyorum

peki siz maaşı alıyorsunuz, giderlere katılıyorsunuz, ay sonunda paranız kalmıyor mu?
borcunuz yok ise tüm maaşınız giderlere gitmiyorsa sizin sormanızı gerektirecek bir durum yok. alır geçersiniz.

Senin maaşın asgari ücret, eşin daha yüksek alıyor ve sen ona rağmen faturaları ortak mı ödüyoruz diyorsun?
Ben olsam onun bu davranışından sonra hiç bir şey ödemem, maaşı alırım hesapta vermem.
Kombiyi de kısacaksak, niye yaşıyoruz ki?
Sen o kadar çalış kendine bir kazak alırken hesap ver.
Dünyaya bak

Çoğu insanın gelirine göre fazla bile. Eşiniz birevirden cimri oldu sanırım. Maaşınızı vermeyin.

ne yapmalıyım ? daha önce konustum defalarca ama değişen bişey yok sizce konuşayım mı işimi bırakayım o kadar üzülüyorum ki yoksa daha adapte olamamıştır diye düşünüp biraz zaman mı vereyim ?

İşini niye bırakasın?
Kombiyi kısan adam yarın bir gün sana ekmekte almaz.
İşi bırakma ama maaş alamıyorum falan de verme maaşını.
Paranı da kenara at.
Ben alışveriş yaparım eşim hiç karışmaz.
Aksine ihtiyacın var giymen gerekir der.
Ne adamlar var ya

Aynı babam aman en korktuğun erkek tipi birde evlenmeden belli etmiyorlar kendilerini napıcam nasıl evlenicem bilmiyorum

Aynı babam aman en korktuğun erkek tipi birde evlenmeden belli etmiyorlar kendilerini napıcam nasıl evlenicem bilmiyorum
benim de aksine ailemden kimse böyle değil eşimi seviyorum ama bu konu yüzünden soğumaya başladım dediğin gibi evlenene kadar asla böyle değildi ne olduysa düğünden sonra oldu balayına gittik onda bile çok para harcadık çok harcıyoruz deyip durdu

Şu dönemde ipleri biraz tuttunuz tuttunuz yoksa ipin ucu kaçar benden söylemesi.
Asla içinize atmayın burada bize anlattığımız gibi oturun açık açık konuşun.
Yine anlamazsa icraata geçin ve konuşmadan yapmaya başlayın yapacaklarınızı.

bu durum üzüyo zaten beni başta ben mi abartıyorum dedim kabullenmek istemedim ama malesef kabullenmem gerekiyo sanırım

konuşamyı denedim ama yine deniycem sanırım yoksa gerçekten çok üzülüyorum bu şekilde başım ağrıyo kaç gündür o kadar canım sıkkın ki

okurken içim daraldı böyle bir adamla hayat geçmez Allah size kolaylık versin. Eşim bir günden bir güne maaşımı sormamıştır gönlümce harcarım her zaman. Büyük bir ödememiz varsa destek olurum o kadar

yapıyo yardımcı oluyo elinden geldii kadar o konuda hakkını yiyemem ama bu onun cimri olmasını kapatmaz ki

Elinden geldiği kadar değil sizin yaptığınız kadar yapacak. Ayrıca sormadan alacağınız ne varsa alın. Siz böylr yaparsanız adamın saçmalıkları katlanarak devam eder. Bağırsın çağırsın umursamayın. Sonunda alışacak. Çekilmez çünkü böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…