hayır takıntılı olduğunu bildiğim için sadece söyledim ben alışveriş yapıcam maaşı alınca dedim hayır dedi zaten zor geçiniyoruz dedi tamam çok bol bol geçinicek durumumuz yok ama borcumuzda yok maaşlarımızda yetmicek kadar az değil ki bide hepsini geçtim ben ihtiyaclarımı karşılmaıycaksam niye çalışıyorum ki ben ona kıyamıyorum hadi biraz destek olayı m diye çalışıyorum o bana net bi şekilde alamazsın diyebiliyoyani maaş kartınız onda değilse sizin ay sonuna paranız kalmıyor mu?
hani ben bişey alacağım zaman eşime sormam alırım yani çünkü hesabı kitabı biliyorum az çok.
anlamadım yani sizin tüm maaş giderlere gitmiyorsa zaten almanız konusunda bi engel yok. ben x alacğaım izin veriyor musun filan mı diyorsunuz?
ikimizde asgri ücret almıyoruz ben asgrai ücret alıyorum o 4 e yakın maaş alıyo yani daha açık anlatmak gerekirse biziim eve giren para 6 civarı sizce az mı geçinmek için sadece araba borcumuz var oda çok fazla değilBorcunuz yokmuş. İkinizde asgari ücret alsanız. Az da olsa para artar neden hayır dedi?
bende öyle bi karar aldım çünkü konuşsam da anlamıyo teşekkür ederimYok canım sen abartmıyorsun. Hemen hemen aynı dönem evlenmişiz. Biz eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık. 90 bin kadar borç var. asgari ücrete çalışıyoruz ucu ucuna yetiyor. Nispet olarak algılama ama ona rağmen kombiyi yükseğe al üşüme der. Bizim evdede cimri benim ama maaş aldık mı yemeğe çıkarız. Ay da bir sanki ne diyor. Ve çok şükür geçiniyoruz. Eşiniz çok cimri evet ama siz pes edeceğinize o etsin. Kartınızı vermeyin sakın ona. Benim param mesajını verin. Bişey lazım oldumu alalım mı deme git al. İşten de çıkmayın.maaş bizim garantimiz
inşallah çünkü 3 ay olmasına rağmen çok bunaldım ondan soğumamam sebep olmasından korkuyorumsorumluluk alınca korktu belki de. evlenmeeden önce ailesiyle mi yaşıyordu ? ilk kez tek başına bir ev bütçesi idare ediyorsa ay sonuna yetmez diye tırsıyor belki de. zamanla aşabilir sanki.
peki siz maaşı alıyorsunuz, giderlere katılıyorsunuz, ay sonunda paranız kalmıyor mu?hayır takıntılı olduğunu bildiğim için sadece söyledim ben alışveriş yapıcam maaşı alınca dedim hayır dedi zaten zor geçiniyoruz dedi tamam çok bol bol geçinicek durumumuz yok ama borcumuzda yok maaşlarımızda yetmicek kadar az değil ki bide hepsini geçtim ben ihtiyaclarımı karşılmaıycaksam niye çalışıyorum ki ben ona kıyamıyorum hadi biraz destek olayı m diye çalışıyorum o bana net bi şekilde alamazsın diyebiliyo
Çoğu insanın gelirine göre fazla bile. Eşiniz birevirden cimri oldu sanırım. Maaşınızı vermeyin.ikimizde asgri ücret almıyoruz ben asgrai ücret alıyorum o 4 e yakın maaş alıyo yani daha açık anlatmak gerekirse biziim eve giren para 6 civarı sizce az mı geçinmek için sadece araba borcumuz var oda çok fazla değil
ne yapmalıyım ? daha önce konustum defalarca ama değişen bişey yok sizce konuşayım mı işimi bırakayım o kadar üzülüyorum ki yoksa daha adapte olamamıştır diye düşünüp biraz zaman mı vereyim ?
benim de aksine ailemden kimse böyle değil eşimi seviyorum ama bu konu yüzünden soğumaya başladım dediğin gibi evlenene kadar asla böyle değildi ne olduysa düğünden sonra oldu balayına gittik onda bile çok para harcadık çok harcıyoruz deyip durduAynı babamaman en korktuğun erkek tipi birde evlenmeden belli etmiyorlar kendilerini napıcam nasıl evlenicem bilmiyorum
bu durum üzüyo zaten beni başta ben mi abartıyorum dedim kabullenmek istemedim ama malesef kabullenmem gerekiyo sanırımİşini niye bırakasın?
Kombiyi kısan adam yarın bir gün sana ekmekte almaz.
İşi bırakma ama maaş alamıyorum falan de verme maaşını.
Paranı da kenara at.
Ben alışveriş yaparım eşim hiç karışmaz.
Aksine ihtiyacın var giymen gerekir der.
Ne adamlar var ya
konuşamyı denedim ama yine deniycem sanırım yoksa gerçekten çok üzülüyorum bu şekilde başım ağrıyo kaç gündür o kadar canım sıkkın kiŞu dönemde ipleri biraz tuttunuz tuttunuz yoksa ipin ucu kaçar benden söylemesi.
Asla içinize atmayın burada bize anlattığımız gibi oturun açık açık konuşun.
Yine anlamazsa icraata geçin ve konuşmadan yapmaya başlayın yapacaklarınızı.
yapıyo yardımcı oluyo elinden geldii kadar o konuda hakkını yiyemem ama bu onun cimri olmasını kapatmaz kiKendi yemek temizlik yapıyor mu evde?
yapıyo yardımcı oluyo elinden geldii kadar o konuda hakkını yiyemem ama bu onun cimri olmasını kapatmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?