çokk bunaldımm yardımınıza ihtiyacım var :(

Kocan akıllara zarar bu konuda.
Onun sana alıp gelmesi lazım o montu.
Bir de büyük borcunuz olsa vay halinize o zaman.

ya para bi şekilde gidiyo o birikim yapmıyo saklamıyoda buna da eminim akvaryumu var ona ara ara masraf yapıyo falan saklamıyo para ona eminim ben parayı vermiyorum maaşı aldığım da ev kirasını veriyorum tel faturalarını ödüyorum bir iki yere ödeme yapıyorum benim maaş bitiyo zaten

Eşinize söylemenize ne gerek var ki? ben alışveriş yapıyorum eşim elimde görünce yine ne aldın diyor, eve gidince de tek tek giyer gösteririm :) çalışmadığım dönem de alışveriş yapmıyorum ama..

eşinize sordunuz mu hayatım paramız mı yok? benim bilmediğim bir derdin mi var neden böyle yapıyorsun? gibi..

Kocan akıllara zarar bu konuda.
Onun sana alıp gelmesi lazım o montu.
Bir de büyük borcunuz olsa vay halinize o zaman.
evet bana eve girelim kredi eçkip demişti en başta bende kabul etmedim şuan onu yapamyız daha yeni evliyiz şuan olmaz bi önümüzü görelim dedim iyiki ev almamışız yoksa ne olurdu bilmem

Yok tatlım haftada değil ayda 2 kez yazdım. Haftada 2 kez zaten para dayanmaz.
Ama çok haklısın yani ne denir bilemedim ciddi ciddi konuşun böyle hayat geçmez.
Ayrıca kalan parayı ne yapıyokı sizde bunun hesabını sorun bence. Evde herşey ortak.

Sen de akvaryumuna karış. Bence bu akvaryum bile fuzuliii de.

evet bana eve girelim kredi eçkip demişti en başta bende kabul etmedim şuan onu yapamyız daha yeni evliyiz şuan olmaz bi önümüzü görelim dedim iyiki ev almamışız yoksa ne olurdu bilmem

Aldığın asgari ücretle 1.200 lira ev kirasını ödüyorsun.
Eşin ne işe yarıyor?

Ben çalışmıyorum eşim bu maaşın az daha fazlasını alıyor valla kredi de ödüyoruz ama fıstık gibi geçiniyoruz birikimde yapıyoruz haftasonları dışarıda yemeğimizi de yiyoruz cocugumuzda olacak bu tamamen cimrilik yani hele kombiyi kapatması soğuk evden nefret ederim valla 475lira doğalgaz faturamız gelmiş merkezi ısınıyoruz evet zamlı fatura çok geldi ama eşim bişey demedi senin kocana gelse kalp krizi falan geçirir herhalde ya zaten gündüzleri evde yoksunuz aksam geliyorsunuz açın ısının yani surda 4-5ay verilecek evde titreyemem yani karşına al konuş bu nedir ya kendime bi parça eşya alamicaksam neden para kazanıyorum ki diyin.

Evlenmeden gözünü boyamış ozmn tamam herşey pahalı ama arada değişiklik ıyi gelir evde doğalgazı kismak nedir ozmn doğal gazlı evde oturma parayı harcamayıp ne yapcan ıyi sabrediyorsun birde valla biz 4 senelik evliyiz evliliğin ilk yılı cogu zaman dışarda yerdik eşimde hiç hayir demezdi birazda kişilik meselesi sınır hastası olursun en sonunda ..

Kira sizin maaştan, faturalar sizden, bir iki yere odemeler sizden.

Esiniz 4bin tl maasla ne oduyor da para kalmiyor?

Tepkini koy acilen canım çünkü böyle gitmez bi ders ver varken yokluk çekmek çok tuhaf

Çok ilginç nişanlıyken de belli ederdi kendini. Valla cimri insanla zor. Tutumlu desem değil yani üşüdüğünüz halde peteği kısmak. Peki her ay kalan parayı napıyorsunuz baya para kalıyordur yatırım falan yapıyor mu eşiniz? Maaşınızı o mu alıyor?

Seni üzmek istemem ama değişmeyecek canım. Aynı versiyondan bizde de var. Hatta ben de benzer bir konu açmıştım. 5 yıldır hiç ilerleme olmadı. Tek fark ben maaşımı kendim alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…