- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Papatyalardaguzel
-
yok canım yaa ikimizin evleride şehir merkezinde.. eşime dedim söyle artık bizi yalnız bıraksınlar. diyo ailemdir nasıl söyleyeyim o da kendince haklı. artık sabrım kalmadı bugün ben annemlere kalmaya gidecemBaşka şehirde mi yaşıyorlar. Bu kadar uzun kalmalarının sebebi ne?
Kim olsa bu kadar sürede rahatsızlık duyar.
bende anlamıyorum kimillet bir garip. aylarca bir başkasının evinde nasıl rahat ediyorlar. insan yatağını düzenini özler.
Kaç gündür sizdeler ne kadar daha kalacaklar?bir yıllık evliyim kızlar bazı sebeplerden dolayı eşimin ailesi birkaç aydır bizimle kalıyor. hep sabrettim ama olmuyor kendi evimde emanet gibiyim eve bile gitmek istemiyorum. en son bu sabah biz odamızdayken kaynanam birden kapıyı açtı uyuyor musunuız diye. bende eşime kızdım artık gitsinler dedim. gerçekten evde artık hiççç mutlu değilim eşime akşam annemlere gidip bikaç gün kalacağımı söyledim bilmiyorum anladımı tepkimi ama artık onları görmek istemiyorum. gerekirsede aileme anlatırım eşimle aramızda ailesi dışında hiç bir problem yok ne yapacağımı bilmiyorum
diyo ben sandım dilos işe gitmiş. ya ne olursa olsun o odada bende olsam veya eşimde olsa kapı öyle açılmaz. ne yapacam bilmiyorum onun yüzünden eşimle aram bozulsun istemiyorum çünkü eşimde mahçup olduKayınvalidenizde biraz görgüsüzlük var sanırım kapı vurulmadan pat diye açılır mı?
aynen dediğin gibi canım diyo böyle tek evde daha iyiTasarruf etmek için mi kalıyorlar ki sizde. Bir mantık dalına kondurmaya çalışıyorum ama öyle bile olsa aylarca olur mu canım.
Allah size sabır versin ben bile okurken kendi kendime sinir oldum inşaallah bi an önce giderdiyo ben sandım dilos işe gitmiş. ya ne olursa olsun o odada bende olsam veya eşimde olsa kapı öyle açılmaz. ne yapacam bilmiyorum onun yüzünden eşimle aram bozulsun istemiyorum çünkü eşimde mahçup oldu
öyle tartıştığımız çok olmuştur ama hala rahatsızlık verdiğinin farkında değil. şimdi siz söyleyin ben ne yapmalıyım annemlere gideyim mi? ya da tavrımı nasıl belli edeyimKendi evi barkı varken gelinin evine yerleşip kalmak olacak iş mi
misafirli dediğin 1 hafta maksimum 15 gündür yani
aylarca kalınca misafir sayılmıyor
cinnet anında tutup kolundan koyacaksın kapıya böylesini
gitmiyor yaa yemin ederim evliliğimden hiçbişey anlamıyorum çok sıkıldım çokk. benki hayatta eşimi bırakıp bi yere gitmem hele gece eşim olmadan başka yerde kalmak aklımdan geçmez; bugün bunu yapacam en çok ondan rahatsızımAllah size sabır versin ben bile okurken kendi kendime sinir oldum inşaallah bi an önce gider
git bir kaç gün kal istersen belki anlarlar istenmediklerini ama şu da varöyle tartıştığımız çok olmuştur ama hala rahatsızlık verdiğinin farkında değil. şimdi siz söyleyin ben ne yapmalıyım annemlere gideyim mi? ya da tavrımı nasıl belli edeyim
eşim beni bilir ben aramızdaki herhangi bişeyi aileme asla anlatmam ama dediğiniz doğru. yinede bir iki gün kalmak beni rahatlatır. en azından evdeki yokluğum belki eşime bişeyler anımsatırda ailesine söylergit bir kaç gün kal istersen belki anlarlar istenmediklerini ama şu da var
eşin karımı ailesi benim aileme karşı dolduruyor da sanabilir
evine geldiğinde sana ve ailene karşı kv tarafından doldurulmuş bir eşte bulabilirsin
bu ihtimalde var maalesef
bencede öyle yoksa hiç iyi olmayacak aramız ben hep mutsuz olacamAyy Allah sabır versin.
Bi an kendimi senin yerine koydum da. uuuhh yani.
Kocan bir an önce bişeyler yapmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?