- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Papatyalardaguzel
-
ben hep kk takip ederim böyle şeyleri okuduğumda nasıl olur diye aklıma gelir ama başıma geldiAy okurken dudaklarımı ısırmışım sinirden görgüsüzlüğün bu kadarı pes valla
aynen dediğin gibi canım diyo böyle tek evde daha iyi
ya söyleneni yanlış anlamaya çok meyilli hiç muhattap olmak istemiyorumCanim bende kaynanam gille yasadim uzun süre,benimde basima geldi yatar ken esimle odaya girdi patdiye bende esime kizdim aramiz bozuldu, hep yapiyorlardi bunu esimle konuştum boyle olmaz artik bizimde ozelimiz var dedim. Cok şükür artik kendi evimize geldik ama sorun bitmedi esimin annesi geliyordu duzenimi deyistirmeye basladi, en son esimin annesiyle konustum kalp kirmadan bizim bir duzenimiz olduğunu soyledim.biraz kalbi kirildi ama aldim gönlünü yani diyecegim o ki esinle arani bozma tatli dille esinin annesine anlat durumu.sen gidersen hersey daha kötü olabilir...
geçici kalırlar diye düşündük ama öyle olmadıKeşke bu konu da sizin de fikrinizi alsalardı.
Eyer gidersen bence daha kötü bence esinle arani bozma bence madem kendileri alingan eve geldiginde odana gir kitle kapini yat esinin annesi illaki esine soylicektir.sende o zaman esine burasi benim evim rahat etmek hakkim dersin.o zamn kendileri düşünsün. Sen evini birakma derim kimseye.ya söyleneni yanlış anlamaya çok meyilli hiç muhattap olmak istemiyorum
gitmiyor yaa yemin ederim evliliğimden hiçbişey anlamıyorum çok sıkıldım çokk. benki hayatta eşimi bırakıp bi yere gitmem hele gece eşim olmadan başka yerde kalmak aklımdan geçmez; bugün bunu yapacam en çok ondan rahatsızım
öyle de ama onlarla oturmayınca bu defada eşim söyleniyor. ben eşime demedim ki ailen yüzünden gidiyorum öylesine gidecem dedim. gerçekten biraz uzak durmak istiyormEyer gidersen bence daha kötü bence esinle arani bozma bence madem kendileri alingan eve geldiginde odana gir kitle kapini yat esinin annesi illaki esine soylicektir.sende o zaman esine burasi benim evim rahat etmek hakkim dersin.o zamn kendileri düşünsün. Sen evini birakma derim kimseye.
bende anlamış değilim ki güya çok masraf olmasınneden kalıyorlar sizde yazmamışsınız
ben diyorum gidip ailemin yanında kalayım eve hiç gitmeyeyim eşimede söyleyeyim onlar gitmeden gelmem diyeniye azcık anlayıslı olmazlar bilmem.İnsan rahatsızlık duyar yeni evliler cekinirler falan die off cok zorr bence esiniz güzelce konussun
Benimde senin gibi bi arkadasim vardi esiyle yeni evlendiler esinin ailesi gelip kizin evine yerlestiler oda annesi gile gitti ayrilma noktasina geldiler esinin annesi doldurmus eşini.sende ayni olma.bu tür insanlardan bunuda beklerim yapar.simdi kiz hamilede rahatladi esi kizin ustune titrer oldu...öyle de ama onlarla oturmayınca bu defada eşim söyleniyor. ben eşime demedim ki ailen yüzünden gidiyorum öylesine gidecem dedim. gerçekten biraz uzak durmak istiyorm
bende anlamış değilim ki güya çok masraf olmasın
ama eve gidincede mutsuz oluyorm ve ben bunu eşime yansıtıyorumBenimde senin gibi bi arkadasim vardi esiyle yeni evlendiler esinin ailesi gelip kizin evine yerlestiler oda annesi gile gitti ayrilma noktasina geldiler esinin annesi doldurmus eşini.sende ayni olma.bu tür insanlardan bunuda beklerim yapar.simdi kiz hamilede rahatladi esi kizin ustune titrer oldu...
nasıl ya kendi evleri var ve masraf olmasın diye sizde kalıyorlar,nedeni bu mu yani, çok saçma, çok düşüncesizlermiş
Herkezde var demekki ya nedir bu madem kiymetliydi evlendirmeselerdi oğullarınıBenimde senin gibi bi arkadasim vardi esiyle yeni evlendiler esinin ailesi gelip kizin evine yerlestiler oda annesi gile gitti ayrilma noktasina geldiler esinin annesi doldurmus eşini.sende ayni olma.bu tür insanlardan bunuda beklerim yapar.simdi kiz hamilede rahatladi esi kizin ustune titrer oldu...
kesinlikle sanki onlarınki çocukta bizi sokaktan almışlarHerkezde var demekki ya nedir bu madem kiymetliydi evlendirmeselerdi oğullarını
canım bilemedimki boyle yapmakla haklıyken haksız durumada düsebilirsin cokta mantıklı gelmedi bence azdaha sabır etsen ve cidi ciddi konussanız hem esine hep ailesiyle olmazmıı tavrını net belli et anlasınlar ama evden gitmek cok hos olmaz gibi yinede sen bilirsinben diyorum gidip ailemin yanında kalayım eve hiç gitmeyeyim eşimede söyleyeyim onlar gitmeden gelmem diye
tamam hadi gitmedim diyelm kesinlikle yüzüm asık olacak hepsine karşı onlarla oturmak istemeyecem. bu durumdada eşim bana söylenecek. haklıyken haksız duruma düşecemBence esini yalniz birakma gitme biyere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?