çokk mutsuzum

ya söyleneni yanlış anlamaya çok meyilli hiç muhattap olmak istemiyorum

ya söyleneni yanlış anlamaya çok meyilli hiç muhattap olmak istemiyorum
Eyer gidersen bence daha kötü bence esinle arani bozma bence madem kendileri alingan eve geldiginde odana gir kitle kapini yat esinin annesi illaki esine soylicektir.sende o zaman esine burasi benim evim rahat etmek hakkim dersin.o zamn kendileri düşünsün. Sen evini birakma derim kimseye.

neden kalıyorlar sizde yazmamışsınız

öyle de ama onlarla oturmayınca bu defada eşim söyleniyor. ben eşime demedim ki ailen yüzünden gidiyorum öylesine gidecem dedim. gerçekten biraz uzak durmak istiyorm

niye azcık anlayıslı olmazlar bilmem.İnsan rahatsızlık duyar yeni evliler cekinirler falan die off cok zorr bence esiniz güzelce konussun

öyle de ama onlarla oturmayınca bu defada eşim söyleniyor. ben eşime demedim ki ailen yüzünden gidiyorum öylesine gidecem dedim. gerçekten biraz uzak durmak istiyorm
Benimde senin gibi bi arkadasim vardi esiyle yeni evlendiler esinin ailesi gelip kizin evine yerlestiler oda annesi gile gitti ayrilma noktasina geldiler esinin annesi doldurmus eşini.sende ayni olma.bu tür insanlardan bunuda beklerim yapar.simdi kiz hamilede rahatladi esi kizin ustune titrer oldu...

ama eve gidincede mutsuz oluyorm ve ben bunu eşime yansıtıyorum

Herkezde var demekki ya nedir bu madem kiymetliydi evlendirmeselerdi oğullarını

ben diyorum gidip ailemin yanında kalayım eve hiç gitmeyeyim eşimede söyleyeyim onlar gitmeden gelmem diye
canım bilemedimki boyle yapmakla haklıyken haksız durumada düsebilirsin cokta mantıklı gelmedi bence azdaha sabır etsen ve cidi ciddi konussanız hem esine hep ailesiyle olmazmıı tavrını net belli et anlasınlar ama evden gitmek cok hos olmaz gibi yinede sen bilirsin

bende anlayamadim olayi kayin pederin yokmu , kayinvalide tekmi yasiyoda geldi size , ev ustune ev olmaz o zmn kendi annenlerde gelsin onlarda masraf yapmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…