çokk mutsuzum

iyi dediğinizi dinleyecem çünkü ben gerçekten kimseye anlatamıyorm derdimi. umarım herşey düzelir

iyi dediğinizi dinleyecem çünkü ben gerçekten kimseye anlatamıyorm derdimi. umarım herşey düzelir
insallah düzelir esine deki ailene saygısızlık yapmak istemedigimden gitmiyorum ama sende ailenle konus bu durum daha fazla uzamasın die tatlı tatlı konus

boyle olmazda boyle gitmezde sizin evden cikma ihtimalleri yoksa ben neyapardim dersen eşime bastan dir dir etmem evde duramiyosam bi işe girerim , onlarda evin isini yemegini yapsin ugrasip dursunlar tabi bu evi gozden cikaracaksin yoksa icin yine rahat etmez, hafta ici yuzlerini gormemis olursun haftasonuda cikar gezersiniz ,idare edebildigin kadar idare edip benden bu kadar elimden geleni yaptim ama anlasamiyoruz ayri eve cikalim derim kocama , yada simdiden ya ben ya onlar dersen esinin tepkisini kestiremedim bu ortami kabul etmesi ve sana sabret giderler felan demiyosa sonu ayrilik gibi gorunuyo .

hasbinalla masraf olmasın diye size yerleşmeleri nedir ya allahım bu insanlar ne hale gedi bence otur konuş eşinle ble saçmalık olmaz siz evlisiniz..hadi bi hastalık olur yada başka bi şehirde olurlar anlarım ama böle masraf olmasın diye sizin üzerinize yıkılmaları çok mantıksız

Cok zor valla.niye dusunmezler bu insanlar kendi evin var illa bi sorun cikartcaklar.
insan rahat oturamaz tv izleyemez rahat olamaz ev icinde o insan da huzurmu kalir.sonra kavgalar baslar .sonra da aman siz iyi olun deyip bide sizi suclu cikarirlar.madem oyle dusuncelisiniz azcik rahat verin ya.
esine felan soylesen nolcak verecegi cvp annemi babami evden mi kovuyum olcak.
En iyisi normal bi sekilde git ailende kal.hic degilse azcik sakinlesirsin.

ben zaten çalışıyorum haftada 1 gün izinliym ondada okula gidiyorum. eşimle hep konuşuyoruz sabret giderler diyor. ve az önce yazdım sen hep sabret dedin sabrettm artık sabrım yok ailenle konuş artık diloş evde rahat değil diye. bakalım ne diyecek

kaç kişiler. bugüne kadar hep güleryüzlümü davrandım. ben surat ascam eşim bana kızcak diyosun, kızsın kavga edin biraz anlarlar belki. gitmek çözüm değil. senin ailen bilmiyomu onların sizde olduğunu misafiri bırakıpta niye geldin derler

aynen dediğin gibi işten gidiyorum yatıncaya kadar iş kıyafetiyle kalıyorum. odaya gidip gecelik giydikten sonrada bi daha çıkamıyorum ya

3 kişi canım ailem biliyo hatta onlarda diyo niye gitmiyolar

içimden geçen herşeyi yazdım eşime şimdi sonra aradım yazdıklarımı iyice oku iyi düşün sonra seninle konuşalım diye. okumuş bakalım ne diyecek

tamam hadi gitmedim diyelm kesinlikle yüzüm asık olacak hepsine karşı onlarla oturmak istemeyecem. bu durumdada eşim bana söylenecek. haklıyken haksız duruma düşecem
Yuzunude asma ille gidecekler ama esini yalniz birakma yalniz gorurlerse belki senin hakkinda konusurlar ozaman daha kotu birakma esini

Resmen seni oyuna getirmişler, başrolde de sevgili kocan oscarlık oynuyor maşallah.
Elbet giderler he. Yorumsuz...

ben diyorum gidip ailemin yanında kalayım eve hiç gitmeyeyim eşimede söyleyeyim onlar gitmeden gelmem diye
Aman sakin oyle bisey yapma. Hem evini neden onlara birakip gidiyorsun. Iyice yerlsur. Kendi duzenini kurar yoklugunda. bu sefer sen misafurmissin gubi muamele gorursun. Gittigin sure zarfinda esini de doldururlarsa, onlar gitmeden gelmem dediginde "gelmezsen gelme" gibi bir cevap alirsan nasil toparlayacaksin baba evinden. Orasi senin evin, meydani birakip gitme. Tavirli ol, rahatsizligini belli et. Kırlentin yerini degistirse rahatsiz ol. Ben boyle sevmiyorum deyip gozunun onunde degistir. Ne yapsa benim duzenim farkli deyip tepkini goster. Sigamaz o zaman gider evine.

öyle diyor ama benim artık sabrım yok

Canım kimsenin bir yere gidecegi yok,
masraf olmasın diye en baştan bu şekilde düşünülmüş ve anlaşılmış. Bunun başka bir açıklaması olamaz.
mecbur bırakılıyosun şuan da çaktırmadan. anladın mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…