• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çokk sıkıldım

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
Kızlar merhaba ;

Ben çalıştığım yerden acayip sıkıldım. Zaten ortamda iyi değil :( Bir fabrikada muhasebecilik yapıyorum. Sadece pazar günüm tatil. Kaç kere işi bırakmayı düşündüm yani biraz ara vereyim diyorum, bu sefer boşken sıkılacağım. Başka bi iş bulsam işten çıkacağım o kesin. Artık sabahları işe geleceğim için uyanmak istemiyorum. İşi bırakıp ara versem eşim bişey demiyor sen bilirsin diyor, ama kendi annem babam işi bırakmamı kesinlikle istemiyorlar. Acayip bunaldım artıkk :( :'(

Bende çok bunaldım buradan ikilemdeyim evde de sıkılırım. iznin var mı kafa dinle biraz.

iznim var ama işler yoğun :(

Bencede bırak başka ihtiyacı olan biri çalışsın.

Canın sıkılıyormuş,sadece pazar tatilmiş..kusur bulamadın mı başka:)

çalışmak zor gelmiyor ki. ortam çok kötü iş yerinde

Başka iş bak, bulunca da ayrıl.

inşallah en yakın zamanda bulurum :(

Bence istifanı ver, gerçekten işe ihtiyacı olan birinin yerini işgal etme.
Orada mutsuzsun, mutsuzken çok da verimli olamazsın zaten

esiniz istiyor.. anne baba istemiyor... ne onemi var ki anlamadım.. ne istiyorsanız onu yapın... ben olsam biraz ara verirdim.. yaslanıyoruz yıpranıyoruz...

Kendi ailen niye karisiyor maddi sıkıntıniz yoksa ara verin tabiki

Kızlar merhaba ;

Ben çalıştığım yerden acayip sıkıldım. Zaten ortamda iyi değil :KK43: Bir fabrikada muhasebecilik yapıyorum. Sadece pazar günüm tatil. Kaç kere işi bırakmayı düşündüm yani biraz ara vereyim diyorum, bu sefer boşken sıkılacağım. Başka bi iş bulsam işten çıkacağım o kesin. Artık sabahları işe geleceğim için uyanmak istemiyorum. İşi bırakıp ara versem eşim bişey demiyor sen bilirsin diyor, ama kendi annem babam işi bırakmamı kesinlikle istemiyorlar. Acayip bunaldım artıkk :KK43: :'(

Bizde bu şekilde 10 yıldır çalışıyoruz pazar tatil yani ,
İşini sevmiyorsan birşey diyemicem ayrıl,
Ancak kafa dinleyin azıcık derim izin isteyin ,yarın girdiğiniz işte bundan farklı olmayacak çünkü,

sıkıldınız da

şu ortamı azıcık anlatın

burada çok insan var

çok iş yeri gören göz var

bakalım diğerlerinden farkı var mı

ya da size mesela kendi ortamını anlatan orada olsaydın dediğiniz arkadaşınız vs mi var

aldığınız maaş ne

ev iş arası mesafe ne

sabah evden kaçta çıkıyorsunuz akşam kaçta giriyorsunuz

zira iş hiç yormasa bile yolun yorduğu çok insan var

öğlen aranız çay molanız nasıl

yemek fabrikada ise kimlerle yiyorsunuz yalnız mı diğer beyaz yakalılarla mı
mavi yakalılarla mı vs vs

Ben isten cikmak istedigimde esime bile sormam ki anne babaya neden sorulur? Onlardan maddi destek mi aliyorsunuz?

Back
X