Çokkk acil..... Bi bakarmısınız kızlar

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Mesela bir yerde 20 kişi çalışıyor.

Bu 20 kişiden 2 si erkek diğerleri bayan .

Ve bu bayan arkadaşlardan birinin babası vefar ediyor 3 günlük mevlüdüne o ğün çalışan erkek arkadaşların izin alıp gitmesi mi daha mantıklı.

Yoksa vardiyalı bir iş olduğu için o ğün çalışmayan bayan arkadaşların gitmesi daha mı mantıklı.

Sizce bayanların gtmesi daha mantıklı değilmi hem destek için filan.

Yada bu 2 erkeğin illa biz gidicez demesi normal mi

Erkek cenazeye kadın mevlide gider. Biz böyle bilirdik. Şimdi herkes her yere gidiyor.

Neden surekli anket niteliginde konu aciyorsunuz?

Sorunuza cevap; isyeri izin veriyorsa herkes de gitmeli
Edit;imla

Son düzenleme:
Sanırım eşinizle kafayı bozdunuz. Önce spor salonu, şimdi bu.

Adam cenaze evinde ne yapabilir? Gitmesini istememenizin sebebi ne? Bir de niye çok acil? Biz gitmesin desek arayıp kk hatunları izin vermiyor mu diyeceksiniz?

Gitmek isteyen, işyeri de sorun çıkarmıyorsa gider. Kötü günde arkadaşının yanında olmak kadın erkek ayırmaz.

Bir de söylemeden edemeyeceğim neden "ğün"?

Vicdanına kalmış artık, kim isterse gider. Ölüm var sonuçta, ciddi bir kayıp.

Sep dokturmussun yine duygularima tercuman olmussun
Anket sorusu uzerine soru cevap olarak gidiyoruz iste needek

Fabrika vs değilse bu is yeri , o gun cenaze /mevlüt 'e ayırılır.yani "kapalıyız kardeşim " "cenazeye gittim kapalıyım " derler ...

Aciliyeti nerede? .Acele cevap

belli bir kurali mi var??samimiyete baglidir.bana kalirsa is yerindeki herkez gitmeli..hee sorun esinizse o yuzden soruyorsunuz ee gitsin adam ne var bunda.ayy valla anlamiyorum.zaten konuyuda duzgun yazmiyorsunuz burda fikir uretmeye calisiyoruz.derdiniz bize düstü resmen, siz yoksunuz ortalikta.galiba mevlüte gittiniz:))

Iyide bu kadar açıldı ise kantaro nerde hiç bişey yazma mis yine kafa buluyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…