• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çokkk ACILLLL

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Nolur size yalvariyorm bilosunuz babam akciger kanseri gece fenaslsti kalbi durdu suan hastende nolur yalvariorim dua edin eski haline dönsün zavallli perisan babam cok acilar cekti cekiyro zor yetistirdiler ben gdiemedim gücüm kalmadi artik nolur dua edin nolur güzel haberler alalim yalvariyorm sizeeee duaaa edinde hayata dönsün dunyam basima ykildi ; (((((

Allah acil sifalar nasip etsin sabredin dua edecegim :(

Nolur size yalvariyorm bilosunuz babam akciger kanseri gece fenaslsti kalbi durdu suan hastende nolur yalvariorim dua edin eski haline dönsün zavallli perisan babam cok acilar cekti cekiyro zor yetistirdiler ben gdiemedim gücüm kalmadi artik nolur dua edin nolur güzel haberler alalim yalvariyorm sizeeee duaaa edinde hayata dönsün dunyam basima ykildi ; (((((
Canimmmm nasil oldu babannn

Allah babaciginiza acil şifalar versin inşallah acını cook iyi anlıyorum ben bitanecik KOAHtan kaybettim.... umarım babanız eski sağlığına kavuşur

Allah babaciginiza acil şifalar versin inşallah acını cook iyi anlıyorum ben bitanecik KOAHtan kaybettim.... umarım babanız eski sağlığına kavuşur
Amin suan haber bekliyorum cesart edip gidemedim nolur dua edin guzel ahbber gelsn

Nolur dua edin defalarca kalbi durmus yogun bakim da noludlr dua edinnnnn ; (
Cokkk dua edicemmm cokkkk merk etme annen yanindysa teselli ver tansiyonu yukselir dua edicm gor bak bsy olmuycak baslicm duaya icini ferah tut

• Beğen
Reactions: tse
Cokkk dua edicemmm cokkkk merk etme annen yanindysa teselli ver tansiyonu yukselir dua edicm gor bak bsy olmuycak baslicm duaya icini ferah tut
Ismini bilmiyorum babanizn ama dua gnderdimm ve kalkick ALLAH cc izniyle

Canım benim ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN. ...

Allah babanızı size v sevdiklerine bağışlasın.Kabullenmesi çok acı ,zor bir durum

Acil şifalar diliyorum,Rabbim sizlere bağışlasın inşallah geçmiş olsun.

ALLAH tez sıfalar versın ınş sevenlerine bagıslasın

Allah'ım acil şifalar versin inşallah..

Back
X