26 yaşındayım 2 yaşında kızım var ve şuan ikizlerime hamileyim ama çok mutsuz vee yalnızım hiçbirşeyden zevk almıyorum etrafımda sanki bana değer veren beni seven kimse yok gibi..derdimi anlatabileceğim canım sıkıldığında kapısına vurabileceğim hiçkimsem yok kendimi tv le oyalıyorum kayınvalidemlerle aynı apartmandayım eltimde var ama ben yalnızım yalnız yalnızzzzzzzzzzz herşeyden nefret ediyorum(((
napıcam arkadaşlar yardım edin........
İstenmeyen bir gebelik mi canım?
Eşinle aran nasıl?
İnşallah hamilelik psikolojisidir ve geçici bir ryh halidir.:teselli:[/QUO
hayır isteyerek oldu bu durum hamilelikten öncede vardı kızıma doğumdan sonra biraz daha arttı eşimlede idare eder konuşkan değil aramızda diyalog nerdeyse sıfır onunla bile dertleşemiyorum ruh gibi biri
hamilelikte hormanel durumu degisiyor insanin sende o yuzden depresyondasindir. Kadinlarin cok duygusal oldugu donemdir zaten hamilelik. Yalniz degilsin bence. Yine cok bunaldiginda gidecek yerin var, eltin, kayinvaliden fln... yalnizim diye dusunup eziyet etme kendine
herkese çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için tabiki düşünüyorum ve şükrediyorum halime ama duygularınıza hakim olamıyorsunuz bi yerde aşırı duygusalım normaldede sanırım çevremden fazla beklenti içindeyim aslında çok bişeyde beklemiyorumya bi güleryüz yeter birazda alıngan olduğumdan herşeyi kafama takıyorum yok bu niye bunu dedi bu niye yan baktı herduruşdan bakıştan mana çıkarıyorum ve kendime zarar veriyorum doktora girmeyi düşündüm ama bi cesaret edemedim aslında ruhumda küçüklükten kalan izlerde var çocukken aldığınız yaralar kapanmıyor acısı herdaim çıkıyor
sevgiyle kalın...
benimde çok görüştüğüm kişi yok bende zaman zaman kendimi çok yalnız hissediyorum ama sana önerim forumda arkadaşlık kuz inan ki forumdaki arkadaşlarla edilen sohbetlerde reeldeki kadar mutlu ediyor insanı ayrıca da daha güvenilir
guleguledepresyon.com buraya bir tık.
Çok ciddi birşey bende bir ara ufak bir sorun yüüznden geçirdim kendi kendimin doktoru oldum dualar sayesinde kurtuldum.
eve girmek istemiyordum eve girince bir sıkıntı basıyordu ben bu evde yaşamaktan mutlu değilim demiştim. bir isyan vardı içimde ...
bunlar çok ciddi mesele ben asla büyüye inanmazdım ama gerçekten varmış. Yaşamış çok yakınalrım var.. içilen meşrubat çay ile büyü yapılabiliyor...
Çok dikkat etmek lazım sözlerle düzelebilecek şey değil... o yüzden evinizde sıkı bir temizlik yapın..
Birde bana verilen bir kağıt parçasında yazılan adı "aşk dua sı" yazılı olan bir dua okudum keşke okumaz olaydım sanırım bir bayan bana büyü tarzı birşey yaptım hayttan koptum .. ne zamn o kağıtı yaktım ben rahatladım..
Çok ciddi birşey ben orda burda şu dua bu dua okumuyorum artık..
sadece bilidiğim kuran ayetlerimni okuyorum.
Evini araştır belki sende de muska dua vardır. hepsini yak. sadece evinde kuran ve kuran ayetleri olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?