cokkk sinirliyim ve üzgünüm paylasıcak kimsem yok :(

buketkelebek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
47
12
13
33
arkadaslar merhaba öncelikle bir konu hakkında sıkıntıdayım daha doğrusu olması gerekenı yaptım ama içim rahat degıil sanki bir hırs var hergün aklıma geliyor.7 aylık bir iliskim var sevgilimin eski kız arkadası pesını zor bırakmıstı benleykende mesaj atıyordu bır defasnda numarasını erkek ısmıyle degstrıp mesaj attıgını yakaladm ona bır sans verdım ılıskı yenı dye guvendım sonrasında kedili bir fotograf paylastı sevglm bende kımdesın dedım oda erkek arkadasnda oldgunu syledı ve eskı kız arkadasnın ınstagramına baktıgımda ıse o kedının ona ait oldugunu ve onunda fotosu oldugunu gördum yanı sevglmn kedılı resmyle onun kedılı resmını yanyana koyup mutluyuz bebegımle demıs bunu görur görmez ayrıldm arıyor acmıyorm dahada yalan söyluyor yok kız pesımı bırakmıyo yok ben oraya gıttm o geldı....ve o kıza karsı eskı sevglme karsı nefretm var bu nefret btmıyor bıtmesnı ıstıyorm sızdende bu knuda ıcımı rahatlatıcak tavsıye beklıyorm sagoln smdıden

bosver gitsin.demek ki totosu kalkmis sevilmekten.hic orali olma rahat takil yoksa daha cok üzülürsün...
evet haklısınız ama bu bir türlü olmuyor malesef aslında iliskide fazla uzun degil ama yapılan zoruma gidiyor normal sekılde bitseydı belkı hıc umursamazdım o resmı göre göre yalanları bana hala söylemesı.

nefretin ancak karşıdaki kişileri umursamamaya başladığında geçecek.biraz zaman alır ama üzülme boşver.zaten biraz çocukça hareketleri var karşıdakilerin bence nefrete değmez.

nefretin ancak karşıdaki kişileri umursamamaya başladığında geçecek.biraz zaman alır ama üzülme boşver.zaten biraz çocukça hareketleri var karşıdakilerin bence nefrete değmez.
aldattıysada aldattım demesı daha erdemli bir davranış bence.cünkü ben kanıtını gördum yanı elimde bir resim var ama bunu kendıme kabul ettıremıyorm hala hırsım var artk hırsmı nefretmı ıntıkam alma duygusumu bılemıyorm

Salla gitsinBöyle ilişki başlangıcı mi olur.. baştan belliydi yürümeyeceğini..

birde biz cıkmadan önce baya bır konusuyoduk o zamanda bu eskı sevgılısı dedıgım sahısla tatıle gıtmıstı ama ben umursamadm daha cıkmıyorm dye keske o zaman sesım cıksaydı smdı benı kolay kandırablcegını dusundu ve bunu yaptı

niye nefret edip sürekli onları düşünmek için çabalayasın ki s..tr et gitsin direk nefret bile etme . etme ki sürekli onları düşünme .. kendine değişiklik yap saçını başını değiştir güzel güzel giyin arkadaşlarınla buluş onların göreceği yerede resim at ve sakın o iki salağı düşünme . Hayatını yaşa . Öyle ş..rf..z çocuktan sana hayır gelmez baksana kız da şikayetçi değil kendi de olan sana olmuş ..

Sosyal hasaplarindan silme bir sure...sonrada sende mutlu oldugunu gosteren resimler paylas eminim zoruna gider

Yuva yikanin yuvası olmaz. Hakettigini bulmussun

zaten farklı şehirlerdeyız az bulusuyoduk kızda üni okuyor tek basına evi var tabi cok rahatlar güzelce gitmiş brde kızın oturdugu yer bosna hersek bu sureklı facede yazıyordu yer bıldırımı bende soruyodm oda arkadasma gıdıyorm dıyodu meğerse kıza gdıyoms

Yuva yikanin yuvası olmaz. Hakettigini bulmussun
ben yuvalarını yıkmadım yanls anlamıssınız bunlar cıkms ama kızın aıle terbıyesnden dolayı ayrılmıslar kızda takıntılı yasam tarzıda rahat pesını bırakmamıs ben 5 ay sadece knustm o sıra tatıldelerdı bende sevıyosan cıkmalsn o kızla bır kız bosa takmaz dedm oda hayr bana uygun degl evlenılck tip degıl dedı snra bız cıktık ve zaten o kızla cıkarkende bardakı ses sanatcısıylada ılıskısı olms cddı ılıskı deglms

Sosyal hasaplarindan silme bir sure...sonrada sende mutlu oldugunu gosteren resimler paylas eminim zoruna gider
ohoo ben o sinirle engelledim ya zaten pisman blıyorm sürekli arıyor yuzyuze knusalm ben arkadasma gttm oda geldı kız takntılı dye mesaj atms ama ben sanmıyorm kızın tek taraflı taktıgını soncta bende kızım ve sinyal alıyorsam bır erkege yüz verırım karsılklı bence cnku kız tek yasıyor oda o evde kızın kedısyle foto cekınıyo kızda bnu bırlestırıp paylasıyo mutluyuz dye

birde kızın ona takması hosuna gıdıyorkı evıne gıdıyor numarasını sılmıyor yoksa erkek ıstemdkten snra ağırlıgını koyar kızda gurursuzlk yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…