cokkk sinirliyim ve üzgünüm paylasıcak kimsem yok :(

bir benzerini yakın arkadaşım yaşadı. biz eminiz elimizde kanıt var ama adam inkar ediyor. inan suçunu kabul etse adam gibi yanlış da olsa yaptığının arkasında dursa daha az canını acıtırdı. şimdi arkadaşım da senin gibi nefret ediyor intikam almaya çalışıyor oysa bu hareketlerle sadece kendi canını yakıyor.
aklınızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın, hiçbir sosyal medyadan gizli de olsa takip etmeyin. 7 ay önce o yoktu yaşıyordunuz şimdi yine yok onsuz yaşanabiliyormuş devam edin (=

mesele kedi değil onun farkındasın dimi sen

bende öyle yapıcam artık arkadasınızında aynı durumu yasadıgına uzuldum ınsallah bende devam edıcem takmayarak

Hiccc takma taksanda takmiyormus gbi gorun arkadaslrnla takil gez dolaskeyfine vak sanki hic olmamis gbi beyninden sil o karakterszleri o kizda ne kadar yuzsuzmus o karakterszle yine beraber oluyor igrenc insanlar ya iyiki kurtulmussun canim :)

Hiccc takma taksanda takmiyormus gbi gorun arkadaslrnla takil gez dolaskeyfine vak sanki hic olmamis gbi beyninden sil o karakterszleri o kizda ne kadar yuzsuzmus o karakterszle yine beraber oluyor igrenc insanlar ya iyiki kurtulmussun canim :)

evet bende iyiki diyorum kızında bunu anlamasını ısterdımmm..aslında ben kızada cok sınırlıyım cnku bırakmıyor pesını kız dedıgın zor olmalı ya

Bile bile lades demissin sen ..
yanı evet haklısınız iste ses çıkarıncada karısıncada cok cenen var uzaklastırıyosn az knus dyodu bayanlar fazla knusuyosa bırsey vardr ben cok gezıyosn dıyodm hep ustelıyodm meğerse gezdıgı yer kızın evıymış arkadaslar yazdıkca snırım gelıyor kmsenın basınada gelmesın hem ayrıldm hemde ıntıkam almak ıstıyorm araftayım yanı

Kesinlikle kanma bu laflarina bir dusunsene arkadasina gidiyor nasil oluyorsa kizda kedisiyle orda oluyor tekte dil kedisiyle bu da o evden cekip gitmek yerine kedisiyle resim cekiliyor...hangi sahsiyet takintili eski sevgilinin kedisiyle resim cekilir vaĺla benim mantigim almiyor...laflarina kanipda ki aksi oldugunu biluyorsun sakin yuz verme dedigin gibi yuz vermese kiz bu kadar rahatdiz etmezdi dimi ama?

Vay arkadasim tebrik ederim
Gerçekleri gorup de bıle bıle yalanlara ınanmayı tercih eden bdv magdurlarından olmamıssın
Sakin ınanma da donme de

aynen öyle bende artık yalanlarına ınanmıyorumm ve bana ulasmasına izinde vermıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…