- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
- Konu Sahibi buketkelebek
-
aynen öyle arkadasım bana söyledıgı cümleyle ve resimle o belli oluyor yani acıkca :) herkes deli degılya yatmadan neden göz bandı takıp cekınsın gecelıkle öncelkle bır ihtimal arkadasnın evı dahi olsa o kızın kedısını sevmıs elıne almıs bır defa sen kızdan rahatsızsn nasıl aynı ortama gırıp kedısını sevıyosn yalan ıste bu kdr basıt yalan söyluyor bunacok uzuluyorm
bende öyle yapıcam artık arkadasınızında aynı durumu yasadıgına uzuldum ınsallah bende devam edıcem takmayarakbir benzerini yakın arkadaşım yaşadı. biz eminiz elimizde kanıt var ama adam inkar ediyor. inan suçunu kabul etse adam gibi yanlış da olsa yaptığının arkasında dursa daha az canını acıtırdı. şimdi arkadaşım da senin gibi nefret ediyor intikam almaya çalışıyor oysa bu hareketlerle sadece kendi canını yakıyor.
aklınızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın, hiçbir sosyal medyadan gizli de olsa takip etmeyin. 7 ay önce o yoktu yaşıyordunuz şimdi yine yok onsuz yaşanabiliyormuş devam edin (=
tabıkı farkındayım ama kedılı fotoyu paylastıgında ramazandayım dedı yanı ne cesaret onu faceye koyuyorsun ben buna cok kızdım yoksa kedi degıl tabıkı o kızla allah bılır neler oldu o evde atesle barut yanyana olmaz derler.mesele kedi değil onun farkındasın dimi sen
evet bende iyiki diyorum kızında bunu anlamasını ısterdımmm..aslında ben kızada cok sınırlıyım cnku bırakmıyor pesını kız dedıgın zor olmalı yaHiccc takma taksanda takmiyormus gbi gorun arkadaslrnla takil gez dolaskeyfine vak sanki hic olmamis gbi beyninden sil o karakterszleri o kizda ne kadar yuzsuzmus o karakterszle yine beraber oluyor igrenc insanlar ya iyiki kurtulmussun canim :)
yanı evet haklısınız iste ses çıkarıncada karısıncada cok cenen var uzaklastırıyosn az knus dyodu bayanlar fazla knusuyosa bırsey vardr ben cok gezıyosn dıyodm hep ustelıyodm meğerse gezdıgı yer kızın evıymış arkadaslar yazdıkca snırım gelıyor kmsenın basınada gelmesın hem ayrıldm hemde ıntıkam almak ıstıyorm araftayım yanıBile bile lades demissin sen ..
Kesinlikle kanma bu laflarina bir dusunsene arkadasina gidiyor nasil oluyorsa kizda kedisiyle orda oluyor tekte dil kedisiyle bu da o evden cekip gitmek yerine kedisiyle resim cekiliyor...hangi sahsiyet takintili eski sevgilinin kedisiyle resim cekilir vaĺla benim mantigim almiyor...laflarina kanipda ki aksi oldugunu biluyorsun sakin yuz verme dedigin gibi yuz vermese kiz bu kadar rahatdiz etmezdi dimi ama?ohoo ben o sinirle engelledim ya zaten pisman blıyorm sürekli arıyor yuzyuze knusalm ben arkadasma gttm oda geldı kız takntılı dye mesaj atms ama ben sanmıyorm kızın tek taraflı taktıgını soncta bende kızım ve sinyal alıyorsam bır erkege yüz verırım karsılklı bence cnku kız tek yasıyor oda o evde kızın kedısyle foto cekınıyo kızda bnu bırlestırıp paylasıyo mutluyuz dye
aynen öyle bende artık yalanlarına ınanmıyorumm ve bana ulasmasına izinde vermıyorumKesinlikle kanma bu laflarina bir dusunsene arkadasina gidiyor nasil oluyorsa kizda kedisiyle orda oluyor tekte dil kedisiyle bu da o evden cekip gitmek yerine kedisiyle resim cekiliyor...hangi sahsiyet takintili eski sevgilinin kedisiyle resim cekilir vaĺla benim mantigim almiyor...laflarina kanipda ki aksi oldugunu biluyorsun sakin yuz verme dedigin gibi yuz vermese kiz bu kadar rahatdiz etmezdi dimi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?