cokkk sinirliyim ve üzgünüm paylasıcak kimsem yok :(

Bu insanı kendinize layık gördünüz yani ? Baskasinin canını yakıyor diye hiç dusunmediniz mi

Başka biriyle tatile gitmesinden değil, bu saatten sonra başka birinden bu ve buna benzer laf duyarsanız terkedin, kafanız daha rahat olur. Bu tip bir ayrım yapan erkeklerden kaçmak yazılı olmayan bir kural ama nedense kimsenin umursadığı yok.

Sizle evlenseydi bile ilk aldatacağı kişi size kim olurdu, bence %90 bu kız olurdu.

Bu insanı kendinize layık gördünüz yani ? Baskasinin canını yakıyor diye hiç dusunmediniz mi
bana olayları o sekilde aktarmadıkı sadece istemıyorm dedi bende guvenmek ıstedım guvendım yanı ona kalırsa ben sevgılıyken kız fotograf paylastı bılmeden oda bana bır haksızlık yaptı belkı israr etmesydı ılıskm devam edıyor olablrdı ama sclamak ıstemyorm cnku haberı yok oda o erkege ınanıyr benm gbı

evet o ayrımı yaptı ve bende dusuncesne saygı duyarak guvendım aslında baslangıcta kı seyler onemsız cnku sans vermek ıstedm benı ayakta uyutması cok zoruma gıttı yanı o fotoyu gördüğüme rağmen hala yalan söylemesı..

nefret etmen kadar doğalaı yok eğer azıvık bile bir duygu hissettiysen ona karşı nefret etmen doğal.. zamanla unutursun sakın aramalarına cevap verme hayatına dahil etme sil at

nefret etmen kadar doğalaı yok eğer azıvık bile bir duygu hissettiysen ona karşı nefret etmen doğal.. zamanla unutursun sakın aramalarına cevap verme hayatına dahil etme sil at
cok güzel dediniz gercekten evet haklsnz ınsallah böylede olcak suan tel kapalı bana ulasamıyor.zaten sevdıgınden yazmıyor yedıremedı ayrılıgı yada acıklama yapmak ıstedıgı ıcın ustelıyor

Siz de bir çocukla anlasin foto çekilip 3ncu ayimiz kutlu olsun vs yazin görsun aldatılmak nasil olurmus:)

Böyle düşünceye saygı duyulmaz, "ben ikili bir hayat yaşıyorum ister kabul et, ister etme" demek bu. Siz de saygı duyup güvenmekle kabul etmiş oluyorsunuz. "Sen de eğlenilecek erkeksindir belki, senle neden ciddi düşüneyim o zaman?" diye karşılık verseydiniz ne olurdu merak ediyorum, yüksek ihtimalle sizin yapamadığınızı yapar; terkederdi.

O yüzden nefret etmenize gerek yok onlardan, birbirlerini ve kendilerini kandıran iki insan onlar, siz bir daha aldanmayın.

gereksiz bi insandan kurtuldum diye sukur edip bide birilerine sadaka verin..cok uzulurdunuz ilerde..yolunuz acik olsun.

İlşkiniz başlayalı çok fazla olmamış aslında.İşte hata burda çok fazla tanılmadan edilmeden çıkmaya başlanılıyor.Hem senle çıkıp hem o kızın kedisiyle resım cekılmesı hem o kızla aynı evde olması bana göre o cocugun çok rahat oldugu anlamına gelir.Sende bi daha sans vermesen iyi olur.Sonucta seni düsünseydi öyle yapmazdı

evet bencede öyle o kızıda istiyorki gidiyor o eve

Yanii. canını cıkma dediğim gibi zaman çok fazla olmadıgı ıcın rahat atlatırsın.fazla da düşünme oluruna bırak.Cevap vermeyerekte en iyisini yaparsın

bu erkekler hakkaten gerizekalı ya .
hayır bi bok yiyosun tamam o kedili foto noluyo
aynen öyle birde resim o kadar netki.kendisi attı once ben sordugumda arkadasmdayım demstı resıme bıde ben yorm yaptım faceden kedı senden tatlı dyee sonra ögrendımkı kızda aynı poz cekms oda yanyana bırlestırmıs atmıs ınstagrma mutluyuz bebegmzle dems ve kızın gözünde göz bandı vardı gecelıkle yatakodasnda ceknms eskı sevglmde koridorda kedıyı tutup ceknms acaba baska ne yaptılar kı kız o halde bırde su var eskı sevglm zorla geldi oraya ben arkadasmın evındeydım fln dedıde baskasının evıne bu kız senın ıcın gelıyorsa gecelık ve göz bandıylamı gelıyor ve kızın kedısı ne alaka ?

aynen öyle birde resim o kadar netki.kendisi attı once ben sordugumda arkadasmdayım demstı resıme bıde ben yorm yaptım faceden kedı senden tatlı dyee sonra ögrendımkı kızda aynı poz cekms oda yanyana bırlestırmıs atmıs ınstagrma mutluyuz bebegmzle dems ve kızın gözünde göz bandı vardı gecelıkle yatakodasnda ceknms eskı sevglmde koridorda kedıyı tutup ceknms acaba baska ne yaptılar kı kız o halde bırde su var eskı sevglm zorla geldi oraya ben arkadasmın evındeydım fln dedıde baskasının evıne bu kız senın ıcın gelıyorsa gecelık ve göz bandıylamı gelıyor ve kızın kedısı ne alaka ? eee tabı bıde ınandırmaya calısıyo bu basıt yalanlarla

he canım he arkadaşının evidir kesin.
arkadaşının evinde fantazi yapıyolarmış demekki. tövbetövbe.

he canım he arkadaşının evidir kesin.
arkadaşının evinde fantazi yapıyolarmış demekki. tövbetövbe.
aynen öyle arkadasım bana söyledıgı cümleyle ve resimle o belli oluyor yani acıkca :) herkes deli degılya yatmadan neden göz bandı takıp cekınsın gecelıkle öncelkle bır ihtimal arkadasnın evı dahi olsa o kızın kedısını sevmıs elıne almıs bır defa sen kızdan rahatsızsn nasıl aynı ortama gırıp kedısını sevıyosn yalan ıste bu kdr basıt yalan söyluyor bunacok uzuluyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…