Cokmu abarttim?

Ya bazı arkadaş gruplarinda kanka muhabbeti varya. Hani bi kızı sahiplenen onu dış dünyadan yeri geldiğinde babasının abisinin bile söz hakkı olamadığı kadar savunan erkek arkadaslari vardır. Bence durum biraz öyle. Bana göre saçma ve sakıncali ama şimdi ki gençlerin :) bi kısmı böyle takılıyor. Kız o yüzden yardım isteme rahatlığındadir. Büyük ihtimalle karşısında ki bu neden karıştı demeyecek hatta bir kayinco edasıyla kız arkadasindan dert yanacaktir.

Konu sahibine tavsiyem mi? Söyle sevgiline o da arkadaşına söylesin. Kız sevgilisine veya senjn sevgiline telefon aldirarak boşuna borçlu duruma dusmesin. Eğer ailesinin vereceği tepkiden korkuyosa dolmuşta caldirdim ya da düşürdum desin. Babası iki gün kızar üçüncü gün yeni bi telefon alır.

Hiç sevmem öyle şeyleri ne münasebet yani sevgililer ayrılır ya da barışır ikisi arasında olmalı
Telefonu kırmış dediler, bayağı da psikopat geldi gözüme
Bence de babası abisi dururken konu sahibinin sevgilisine lüzum yok

Keşke önce sorsaydınız ne yardımı gibisinden sonra trip atsaydınız.
Kızında telefonu kırıldıysa kırıldı desin ailesine boğazına mı yapışacaklar kırdın diye.
Ben olsam bende istemezdim telefon almasını ya da psikopat bi insanla münakaşaya girmesini.
Şimdi ki kızlar çok koyu kurtlar vadisi hayranı sanırım

Daha anlamadan ne istedigini bilmeden fazla tepki vermissin keske önce bi bekleseydin anlasaydin...

şimdi ben cok değişik bir ayrıntıya takıldım.
kızın sevgilisi senin sevgilini de sorun ediyormuş.

Neden sorun ediyor ve sorun ettiği kişi için neden o kız senin sevgilinden yardım istiyor?
bence sen başka şeylere kafa yor.
senin sevgilinden kızı kıskanıyor.

ne oldu da sorun etmiş kızın sevgilisi haklı bile olabilir.
öf başıma ağrı girdi yazarken yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…