Çokmu abarttım???

Yarali1987

Şu koca dünyada yalnızlığımda boğuldum...
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
219
141
103
Kızlar kafam karışık ya iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum hemen konuya gireyim bilenler bilir önceki konuşarımdan eşim 1saat uzaklıkta haftanın 7günü çalısan bi insan haftada 2gün sabah 4tte gider 11-12gibi gelir 1günü biraz yatıp tekrar gidr işe diğer günde gitmez bazen bize ayırır veya uyur çok yorgunsa. Sorun şuki eşim haftada 1 kahveye gider arkadaşlarıyla 10gibi ve gece 3gibi gelir bunu artık sorun etmiyorum çünkü onunda ortamlara girmesi lazım hep ev iş olmaz fakat dün bana çalıştığı yerde bi dernek vardı orada toplanıcaz arkadaşlarla dedi 12bi yola çıksam 1.30gibi gelirim yollar buzlu yavaş gelirim dedi tamam dedim adam saat 1de daha dernekteymiş bende kızdım aradı gelme bu saatten sonra ihtiyacım yok sana bıktım artık verdiğin sözleri bi tut dedim bi dıları çıkıyorum burnumdan getiriyosun dedi kapattım gece gelmiş uyumuş sabahta kalktı gitti işe. Benmi çok abartıyorum sizce yani fazlamı tepki verdim bilmiyorum

Yanı bılemıyorum kı ne desem.
Eşim dışarı çıktıysa bana 1 gibi gelıcem dese ve geçikip baa haber vermezse tepki verebilirdim..
Keşke erkekler azcık düşünceli olsalar..
Senı arayıp hayatım bıraz gecikicem deyip haber verse hiç böyle olmazdı..

haklısın...bende kızardım...ama kendini onun yerine koy..nebileyim sohbet uzamnıştır...otur 5 dk daha denilmiş falan filan..tamam kızmışsın doğru yapmışsın ama akşama uzatma bence...

Onemli olan haber vermesi ve verdigi sozu tutmasi canim haklisin, biz de esek basi gibi beklemek zorunda kalmayiz dimi
Ah su erkeklerin saat kavrami neden yok

Evdeki hesap carsıya uymaz ki,00 demiş,01 olmus.Cok abartılacak bir durum degil.

Ben bıle uyamıyorum annemın verdıgı saate . Hem adam zaten cok sosyal değil 1 i 2 sı yok bence hatalısın .

Esinizin isi yogun oldugu icin size hic vakit ayiramiyorum bence en buyuk probleminiz bu.
Siz birlikte vakit gecirmediginiz icin onun disarda olmasi caninizi sıkıyor.

Zaten iş hayatı bitiriyor belliki adamı. Bunca sıkıntının yanında 'seni anlıyorum' mesajı veren bir eş olabilir ve biraz daha esnek olabilirseniz eşinizi kendinize daha çok bağlarsınız.

Esinizin isi yogun oldugu icin size hic vakit ayiramiyorum bence en buyuk probleminiz bu.
Siz birlikte vakit gecirmediginiz icin onun disarda olmasi caninizi sıkıyor.
Evet ya benlr geçirebilir o vakti ama o dılarda geçiriyo diye can sıkıyorum işte aslında onunda hakkı ama az görüşüyoruz evin bütün yükü ğzerimde o sadece işe gider parasınız kazanır gelir yer uyur

Sizde bazen sohbet muhabbet takilip planladiginiz saati gecirmiyomusunuz.Surekli olan bisey degilse uzatmayin bence.

Bence abartmışsınız. Dediği saatte gelemeyebilir, sohbete dalmıştır aramayı unutmuştur. Bir de bazı erkekler aklına gelse bile yanında başkaları varken arayıp bilgi veremezler ordakiler kılıbık filan demesinler diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…