- 17 Temmuz 2014
- 827
- 574
- 303
- Konu Sahibi prettiestgirl
-
Saçmalamış benceherkese selam merhaba arkadaslar.
2-3 haftalık bir ilişki için evlilik kararı almak , evlilik planları yapmak çokmu acele alınmış bir karar olur ?
Şunu da belirteyim ikimizde işinde gücünde ne istediğini net olarak bilen insanlarız.
Fakat planları en ince ayrıntısına kadar tarihleri ile beraber yapması açıkçası benim gözümü korkuttu.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
bana da öyle geldi tamam kimse takılmak için beraber değil ama beni hiç tanımıyor bile. keza ben de onuSaçmalamış bence
2-3 haftada nasıl tanımış sizi de evlenecek kadar sevmiş
Ya bana sanki biseyleri gizlemek için aceleye getiriyor gibi geldi. Sakın iyice tanımadan kabul etmeyin
tabii, bugun kırmadan söyledim . biraz birbirimizi tanıyalım gözlemleyelim diye.Ciddiye almazdım ben olsam, bunun dışında gözlemleyip bakardım ilişkiye. Tarihlere kadar konuşulurken siz konuyu değiştiriyor musunuz? Çok erken diyor musunuz? Rahatsız oluyorsanız bunu dile getirebilmelisiniz kırıcı olmadan. Bende rahatsız olurdum ve çok erken bunları konuşmak için derdim.
herkese selam merhaba arkadaslar.
2-3 haftalık bir ilişki için evlilik kararı almak , evlilik planları yapmak çokmu acele alınmış bir karar olur ?
Şunu da belirteyim ikimizde işinde gücünde ne istediğini net olarak bilen insanlarız.
Fakat planları en ince ayrıntısına kadar tarihleri ile beraber yapması açıkçası benim gözümü korkuttu.
evet yangından mal kaçırır gibi tamam net olmak güzel hatta belrttiği tarihlerde evlenmek bile normal ama bu kadar kısa sürede konusulması gerçekten inanılmazYaşınız sanırım 32 bu yaşta evlilik konuşmak normal ama 2-3 haftalık isilkide evlilik kararı alıp ayrıntıları ile tarihine kadar konuşmak beni suphelendirirdi.
Adam evlenmek için evleniyor haberiniz olsunherkese selam merhaba arkadaslar.
bana da öyle geliyor hatta kesin öyle.Adam evlenmek için evleniyor haberiniz olsun
evet yangından mal kaçırır gibi tamam net olmak güzel hatta belrttiği tarihlerde evlenmek bile normal ama bu kadar kısa sürede konusulması gerçekten inanılmaz
özelden yazabilirim , detayları burada paylaşmak istemiyorum mesaj atabilirsiniz ben size gönderemiyorumSiz bu kişi ile nasıl tanıştınız?yaşlarınız nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?