çokmu acele kararlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

prettiestgirl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
827
574
303
herkese selam merhaba arkadaslar.
2-3 haftalık bir ilişki için evlilik kararı almak , evlilik planları yapmak çokmu acele alınmış bir karar olur ?
Şunu da belirteyim ikimizde işinde gücünde ne istediğini net olarak bilen insanlarız.
Fakat planları en ince ayrıntısına kadar tarihleri ile beraber yapması açıkçası benim gözümü korkuttu.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Saçmalamış bence
2-3 haftada nasıl tanımış sizi de evlenecek kadar sevmiş
Ya bana sanki biseyleri gizlemek için aceleye getiriyor gibi geldi. Sakın iyice tanımadan kabul etmeyin

Ciddiye almazdım ben olsam, bunun dışında gözlemleyip bakardım ilişkiye. Tarihlere kadar konuşulurken siz konuyu değiştiriyor musunuz? Çok erken diyor musunuz? Rahatsız oluyorsanız bunu dile getirebilmelisiniz kırıcı olmadan. Bende rahatsız olurdum ve çok erken bunları konuşmak için derdim.

tabii, bugun kırmadan söyledim . biraz birbirimizi tanıyalım gözlemleyelim diye.

Yaşınız sanırım 32 bu yaşta evlilik konuşmak normal ama 2-3 haftalık isilkide evlilik kararı alıp ayrıntıları ile tarihine kadar konuşmak beni suphelendirirdi.

Yaşınız sanırım 32 bu yaşta evlilik konuşmak normal ama 2-3 haftalık isilkide evlilik kararı alıp ayrıntıları ile tarihine kadar konuşmak beni suphelendirirdi.
evet yangından mal kaçırır gibi tamam net olmak güzel hatta belrttiği tarihlerde evlenmek bile normal ama bu kadar kısa sürede konusulması gerçekten inanılmaz

Adam evlenmek için evleniyor haberiniz olsun

Yahu ben bir şey satın alırken bile en az 1 ay düşünüyorum araştırıyorum bu ne acele

evet yangından mal kaçırır gibi tamam net olmak güzel hatta belrttiği tarihlerde evlenmek bile normal ama bu kadar kısa sürede konusulması gerçekten inanılmaz

Birbirinizi daha önceden tanıyor muydunuz? Hoş tanıyor olsanız bile tarihler falan aşırı korkunç geldi bana. Normalde 2 haftada kimse kimseyi tanıyamaz. Dikkatli olun derim.

Sizden gizlediği bir gündemi olabilir. Hiç masum bulmuyorum, alelacele, yangından mal kaçırır gibi hemen evlenmek isteyenleri.

Bu devirde bu hız hiç normal değil. Ya hemen evli olmasını gerektirecek bir durum var ya da başka bir şey ama normal gelmedi bana, araştırın.

Ben, iki üç haftada evliliği bırak, sizli bizli konuşmayı bile yeni yeni birakirdim, bu ne hiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…