çokmu acele kararlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkese selam merhaba arkadaslar.
2-3 haftalık bir ilişki için evlilik kararı almak , evlilik planları yapmak çokmu acele alınmış bir karar olur ?
Şunu da belirteyim ikimizde işinde gücünde ne istediğini net olarak bilen insanlarız.
Fakat planları en ince ayrıntısına kadar tarihleri ile beraber yapması açıkçası benim gözümü korkuttu.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
tarihleri ileri atın , bence hevesini kırmayın . bahane üretip tarihleri geçe bırakın hiç hazırlık yapmayın . aileleyle tanışmayın . bizde hemen karar verdik, ne istediğimi biliyordum . tamam dedim , ama zamana yayarak tanıdıdm . oda sizde arardıklarını bulmuş , gönlü akmıştır . yada başka bi niyeti var , onada zamanla çözersin

Sakladığı gizledigi birşey olduğunu düşünürdüm...
Yada amacı yalnızca evlenmek..
Nikahta keramet var sanıyor sanırım 🙄

Eşimde ilk tanıştığımız zaman bana direkt evlenip evinin kadını olacak tip ve karakterdesin diyerek beni 3 ay içinde evliliğe ikna etmişti. Ama bence 2-3 hafta çok erken bir kaç ay gecmesi gerekiyor. Evlenmek için evlenmek doğru olmaz

2-3 haftalık bir ilişki için evlilik kararı almak , evlilik planları yapmak çokmu acele alınmış bir karar olur ?
Şunu da belirteyim ikimizde işinde gücünde ne istediğini net olarak bilen insanlarız.
Fakat planları en ince ayrıntısına kadar tarihleri ile beraber yapması açıkçası benim gözümü korkuttu.
Eşim tam böyle bir adam. Onu tanımasam kaç derim.
Fakat cidden aşık oldum demişti. Şu güne kadar aksi hic birşeyle karşılaşmadım.
Hatta başta da çok guvenememistim. Korkmuştum. Ama hep çok açık oldu sağolsun.
Yani durumunuzu bilemem ama illa kötü olacak diye de bir durum yok.

Bende üstteki yoruma katılıyorum illa kötü olacak diye bişey yok koşarak uzaklas diyemem.
Bizde esimle tanistiktan bikac hafta sonra. evlenmeye karar verdik. 6-7 ay sonrada evlendik. Çok şükür gayet iyiyiz. 8 yıl oldu 2 çocuğumuz var 🥰 ikimizde aşık olduk evlenelim beklemeyelim dedik. Gerekli tüm şartlar vardı ama maddi olarak yani.

valla şimdi bana da bir umut doğdu, ben de 34 yaşındayım ve kendimi bildim bileli ilişkilerde üzülen, hayal kırıklığı yaşayan ve terkedilen hep ben oldum.

kendimi geliştirmek için yıllardır uğraşıyorum, özellikle boşanma milat oldu, umarım benim de ödülüm olur :)

olmazsa da olmaz moduna girdim artık, çünkü ben istedikçe olmuyor, istediğim de zengin koca yat kat falan değil, normal insan gibi biri :KK70:
medusaa medusaa kızlar tesadüf mü bilmiyorum ama yaş hariç bu konularda uyuyoruz sizinle. Bende önceki ilişkilerimde hep üzülen hayal kırıklığı yaşayan taraf olmuştum. Çok çok uzuldugum bir sürü zamanım olmuştu. Sonra eşim çıktı karşıma hemen evlenmek istedik 😍 cidden hayatımda aldığım en doğru karar eşime evet demek.

3 yakın arkadaşım tanistiktan bir kac hafta sonra evlenmeye karar verdi hepsi mutlular. Sadece şunu anlamaya çalışmalısın seni mi istiyor, yoksa hayalindeki mutlu tabloda tek eksik eş seni alıp oraya mi koyacak. Bir şeyler içine sinmemiş konu açmışsın, hevesini kırmadan bekle bakalım

Ay hayır tabi ki lütfen uzak bir göz ile okuyun şu yazdığınızı 🤯

Valla ben saçıma ombre yaptırmak için bile aylardır düşünüyorum, nasıl yaptırsam ne renk olsa nerede yaptırsam diye 😃 2-3 haftada evlilik fikri çok garip geldi, bi sor kendisine de neden bu kadar hızlandırıyor süreci diye

Ben 2-3 haftada yazın gideceğim otele karar veremiyorum. Siz hayat arkadaşınıza nasıl karar verebiliyorsunuz vallah ben şok

Görücü usulü evliliklerde böyle hızlı kararlar alınıyor.
Ben 11 senenin sonunda evlenen,ikizler burcu bir insan olarak bu soruya hiç cevap vermeyim 🤪

Bir arkadaşım 1 Ay içinde tanıdığı adamla apor topar, alel acele evlendi, çocuk çok ısrar ediyor, en uygun zaman bu, yoksa çok uzun süre belliycez felan filan diyerek evlendiler, 1 ay içinde de hamile kaldı, bebeğine hamileyken evlendiği adamın evlenmeden önce bir çocuğa istismarda bulunduğunu öğrendi ve ayrıldı.
Şimdi siz karar verin yapacağınız şey ne kadar mantıklı olur?

cevabı sende saklı herkesin zamanı aynı olmayabilir bence herkesin zaman skalası farklı biz 7 aydır birlikteyiz sevgilimle ama 3 senelik ilişkisi olan arkadaşımdan daha çok şey yaşadık ve zaman geçirdik. herkesin zamanı farklı akar karşınızdakini en iyi siz hissedersiniz

İlk görüşte evleneceğim kadın bu diye içinden geçirmemiş mi?
O hayaller kurarken siz tanımak için gözlemleyin

Eşimle 2 Aralıkta tanıştık. 18 martta nişanlandıjk.Ocak ayında evlendik. Tanışmadan 20 gün önce iki defa gördüm. İlk gördüğümde aşık oldum. İkinci gördüğümde zaten ayaklarım yerden kesilmişti. Duygular karşılıklıymış. 17 senedir evliyiz. Başka bir insanla evlenmiş olsam kesinlikle boşanıdım şu zamana kadar. Tabii ki kavgalar, anlaşamadığımız noktalar var. Kesinlikle doğru kararmış bizim için. Yalnız şunu da ekleyeyim biz evlilik aşamasında aileleri hiç karıştırmadık. Zaten düğünleri hiç.sevmem. Bu yüzden düğün telaşı da okmadı. Aklınıza gelen herşeyi ikimiz hallettik. Eşya alınacak ikimiz gidip aldık. Yüzüklerimizi ikimiz aldık. Aynı zamanda maddi olarak da iki tarafın aikesinden hiç bir şey istemedik. Bohça, kına gecesi, nişan töreni, altın, davetiye vs hiçbirini istemedim. Benim karakterime ters işler bunlar. Dolayısıyla kimse ailelerle yüzgöz olmadı. Hep saygı sınırları içinde kaldık.

Hayatta hersey oluyor. Ben esimle tanistiktan 10 gün sonra biz evlenmeye karar verdik, feci asik olduk, 2 ay sonra evliydik. 14 yili geride biraktik hala birbirimize asigiz. Hayatta aldigim en dogru cilgin karardir.
Iliskinin dinamigi cok önemli. Siz acaba mi diye buraya konu aciyorsaniz ayni frekansta degilsiniz zaten onunla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X